سلام دوستان . من توی بای gta iv هر کلید حروفی رو از روی کیبور که فشار میدم مثل w , a , d ,... بازی یه تیک میزنه بعد حرکت میکنه .هربار هرکلیدی رو بزنم تیک میزنه (یه لحظه گیر میکنه ) چیکار کنم درست بشه ؟ ممنون از همگی
سلام دوستان . من توی بای gta iv هر کلید حروفی رو از روی کیبور که فشار میدم مثل w , a , d ,... بازی یه تیک میزنه بعد حرکت میکنه .هربار هرکلیدی رو بزنم تیک میزنه (یه لحظه گیر میکنه ) چیکار کنم درست بشه ؟ ممنون از همگی
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
مشخصات سیستمتون رو بفرمایید
تنظیمات بازی رو تا جایی که امکان داره پایین بیارید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
امکان داره از آنتی ویروس هم باشه ، آنتی ویروس رو روی حالت Game Mode قرار بدید بعد بازی رو انجام بدید
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 29-01-14 انجام شده است
saber73 (08-02-14)
دوست عزیز گفتم که فط زمانی گیر میکنه که کلید های حروف رو میزنم ولی وقتی مثلا ctrl رو میزنم که بشینه پاشه اصلا گیر نمیکنه یا مثلا کلید ها چهار جهته رو میزنم گیر نمیکنه فقط توی کلید های حروف گیر میکنه ! سیستم تنظیماتش روی آخره آخر هست ! مثلا مجبورم برای ماشین w رو بگیرم ولی با اون دست برای راست و چپ رفتن از کلید های جهت استفاده کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم :
CPU 4670k
Graphic Gigabyte 770 2g
mb Gigabyte z87x-ud4h
monitor : Asus vx238h
البته تا یادم نرفته بگم بازی همه جوره با کیفیت و روون اجرا میشه فقط وقتی کلید رو میزنم یه تیک میزنه
کاربر شهرسختافزار
آپدیت این بازی رو دانلود کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین نسخه آپدیت کارت گرافیک، DirectX رو هم نصب بفرمایید
ممنون دوست عزیز با نصب آپدیت 1.0.7.0 مشکلم حل شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
*MoJtAbA* (30-01-14)
کاربر شهرسختافزار
خواهش میکنم لذت ببریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vestlaif برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks