سلام دوستان . من توی بای gta iv هر کلید حروفی رو از روی کیبور که فشار میدم مثل w , a , d ,... بازی یه تیک میزنه بعد حرکت میکنه .هربار هرکلیدی رو بزنم تیک میزنه (یه لحظه گیر میکنه ) چیکار کنم درست بشه ؟ ممنون از همگی
Printable View
سلام دوستان . من توی بای gta iv هر کلید حروفی رو از روی کیبور که فشار میدم مثل w , a , d ,... بازی یه تیک میزنه بعد حرکت میکنه .هربار هرکلیدی رو بزنم تیک میزنه (یه لحظه گیر میکنه ) چیکار کنم درست بشه ؟ ممنون از همگی
نقل قول:
سلام
مشخصات سیستمتون رو بفرمایید
تنظیمات بازی رو تا جایی که امکان داره پایین بیارید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه
امکان داره از آنتی ویروس هم باشه ، آنتی ویروس رو روی حالت Game Mode قرار بدید بعد بازی رو انجام بدید
دوست عزیز گفتم که فط زمانی گیر میکنه که کلید های حروف رو میزنم ولی وقتی مثلا ctrl رو میزنم که بشینه پاشه اصلا گیر نمیکنه یا مثلا کلید ها چهار جهته رو میزنم گیر نمیکنه فقط توی کلید های حروف گیر میکنه ! سیستم تنظیماتش روی آخره آخر هست ! مثلا مجبورم برای ماشین w رو بگیرم ولی با اون دست برای راست و چپ رفتن از کلید های جهت استفاده کنم .نقل قول:
مشخصات سیستم :
CPU 4670k
Graphic Gigabyte 770 2g
mb Gigabyte z87x-ud4h
monitor : Asus vx238h
البته تا یادم نرفته بگم بازی همه جوره با کیفیت و روون اجرا میشه فقط وقتی کلید رو میزنم یه تیک میزنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این بازی رو دانلود کنیدنقل قول:
آخرین نسخه آپدیت کارت گرافیک، DirectX رو هم نصب بفرمایید
ممنون دوست عزیز با نصب آپدیت 1.0.7.0 مشکلم حل شدنقل قول:
موفق باشید
خواهش میکنم لذت ببریدنقل قول:
موقع نصب بازی اقامتگاه شیطان 5 این ارورها رو میده مشکل از کجاست ؟
سیستمم گرافیک آنبورد اینتلhd هستش مدل مادربوردم h61m-s2pv سی پی و هم G2020 رم هم : 8 گیگ
فكر كنم گرافيك آنبرد شما ضعيف تر از اون باشه كه اين بازي رو بكشه . باز مجتبي گرامي مياد بيشتر راهنمايي ميكنه
این بازی با گرافیک انبرد جواب نمیده یا اگه با تنظیمات پایین هم جواب بده قابل بازی کردن نیست :1. (27):
پس چرا بازی فوتبال 2013 pes رو راحت نصب و باز میکنه و مشکلی نداره ؟ مقدار حافظه گرافیک اینطوری نوشته شده یعنی چند ؟ 2.080.374.784 بر حسب بایت هستش حالا چند گیگ میشه ؟ در ضمن گرافیکش اچ دی هست .