فدات شم برادرنقل قول:
والا بنده راه حل اول رو منم تو سایتا دیده بودم کردم باز نشد!البته ماله من 940 اینا بود...که کردم 1024 save کردم ولی باز نشد!
آخرین ورژن همه چی نسبه.
لپ تاپ هم 8G RAM و گرافیک GT-620
ممنون دوست من:11():
Printable View
فدات شم برادرنقل قول:
والا بنده راه حل اول رو منم تو سایتا دیده بودم کردم باز نشد!البته ماله من 940 اینا بود...که کردم 1024 save کردم ولی باز نشد!
آخرین ورژن همه چی نسبه.
لپ تاپ هم 8G RAM و گرافیک GT-620
ممنون دوست من:11():
من شک دارم که شما بتونید با یک لپ تاپ و گرافیک GT 620 بازی رو اجرا کنید. اگر امکانش هست به سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برید ، اون جا یانقل قول:
مدل لپ تاپ رو انتخاب کنید یا به طور دستی مشخصات لپ تاپ رو وارد کنید که ببینید اصلا میتونید روی رزولیشن 1280*1024 اجرا کنید یا نه.
مدل لپ تاپ رو بخاطر همین میخواستم
اگر این سایت نوشت که میتونید اجرا کنید ، تنها راه دیگه برای حل مشکل به غیر از اون راه حلی که توی صفحه قبل گفتم ، فقط امتحان کرک
های دیگه هست و یا نصب آپدیت ها و پچ ها.
:11():
مشکل سیو در TopGun - Hardlockچیز خاصی نتونستم پیدا کنم بعد از خروج سیو پریده وتنظیمات هم به حالت اولیه برمیگرده
مشکلی هست که چند نفر دیگه هم داشتن که با این راه حل مشکلشون درست شده :نقل قول:
بازی رو پاک کنید و موقعی که خواستید دوباره نصبش کنید محل بازی رو بزارید همونی که خودش گذاشته یعنی واسه ویندوز سون 32 بیت
میشه C:\Program Files\TopGun – Hardlock و توی سون 64 بیت میشه C:\Program Files(x86)\TopGun – Hardlock بعد از نصب بازی هم
روی آیکون بازی کلیک کنید و Run As Administrator رو بزنید. دیگه به این مشکل دچار نخواهید شد.
:11():
با سلام مجددنقل قول:
مجتبی جان والا زمانی که بازی میاد راحت و بدون کوچکترین لگ روی همین رزولوشن میاد!من با همین لپ تاپ بازی battlefield 4 و 3 و نمونه هایی مثل این رو انجام دادم(البته نه روی حداکثر جزئیات):1. (39):
مشکل اصلی فقط همینی بود که خدمتت عرض کردم.حالا میرم سراغ پچ و آپدیت.اما کلا کار خوبی واسه pc بیرون ندادن به نظرم!
بسیار ممنون از کمکت
آره شما همون کرک و آپدیت رو امتحان کن نشد ، من باز هم دنبال راه حل هستم ، ماشالله توی این فروم های خارجی تانقل قول:
بخوای از اینجور مشکلات و راه حل هاش نوشتن.
با سلام خدمت تمامی دوستان
من بازی CoD Ghosts دارم متاسفانه اجرا نمیکنه به دلیل 11 Direct X میخواستم ببینم راهی نیست که بشه دور زد بازی رو؟
خیر بازی دایرتکس 11 ساپورت هست
مشکل بازی Mortal Kombat KE جناب آریایی ، در پیام های خصوصی پیگیری شد و با همون روشی که توی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] گفتم حل شد.
:give_rose:
بلهههه جناب آقا مجتبی زحمت کشیدند وقت گذاشتند و درست شد.از اونجایی که عاشق این بازی هستم دیگه نا امید شده بودم.نقل قول:
ممنون:love: