سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب صحبت هایی از قبیل پردازنده ی 10400F و مادربرد سری B و پردازنده های رایزن ای که کرده بودم را دادید دیگه .
من از تاپیک دیگه که طرف سیستم برای گیم میخواست ، متوجه شدم در این تاپیک هم برای گیم میخواد .
شما اگه اطمینان ندارید برای چه نرم افزار یا برنامه یا بازی ای میخواد ، لطفا اول از کاربر بپرسید که برای چه چیزی میخواد . نمیشه بدون اطلاع از برنامه ای که طرف استفاده میکنه ، بهش پیشنهاد سیستم داد که!
قدرت پردازنده ، مجموع نداره .
وابسته به برنامه ای هست که ازش استفاده میشه . و اینکه اون برنامه توان چه تعداد استفاده از هسته ها را داره . پردازنده های 32 هسته ای از آخرین سری هستن که عملکردشون در برنامه از پردازنده های 6 یا حتی 4 هسته ای هم میتونه پایین تر باشه .
ضمنا گفتید :
"در ضمن 10900k به طور قطع قوی تر از 5800x و ضعیف تر از 5900X هست."
لازم به مکان خاصی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه جستجوی کوچیک کنید ، میبینید بصورت میانگین ، 5600X از 11700K که در بازی ها بصورت میانگین ، تقریبا در حد هم عمل میکنن (با اختلاف نیم درصد تا 1.7 درصد) ، بصورت میانگین ، 500 تا 1 تومن ارزونتره :
کد:https://www.google.com/search?q=%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF+%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87+ryzen+5+5600x&safe=active&sxsrf=ALeKk00yj1oE2MUAuwyVWXXCT7eGXxYF7g%3A1625473221817&ei=xcDiYM6yMYyVjLsPlpeJIA&oq=%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF+%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87+ryzen+5+5600x&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBwgjELADECcyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsAMyBwgAEEcQsANKBAhBGABQrglYrglgwgxoAXACeACAAYwDiAGMA5IBAzMtMZgBAKABAaoBB2d3cy13aXrIAQnAAQE&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwiOqenPv8vxAhWMCmMBHZZLAgQQ4dUDCA4&uact=5
منم نگفتم که شما درباره ی مادربرد گفتید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضیحات اضافی ای دادم که در بازی ها ، خرید پردازنده ی 5600X که ارزونتر از 11700K و تقریبا با همون کارایی در بازی هاست با مادربردهای amd که ارزونتر از اینتل هست ، کلا در اون رنج از قیمت ، تقریبا همون کارایی را با قیمت ارزونتری داره .
همه ی بنچمارک را (در اون لینک ها) دیدید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید چند تاشون 10900K از 5900X ای که گفتید ، قویتر عمل کرده که بطور قطع گفتید قویتره .
یا ببینید در چندتاشون 5800X از 10900K قویتر عمل کرده که گفتید بطور قطع ازش ضعیف تره .
گفتید :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
"برعکس amd اینتل نیازی نیست براش رم با فرکانس خیلی بالا بندازید"
اون نتایجی که از تست ها دیدید ، در شرایط یکسان انجام شدن .
شما میگید 5600X رم با فرکانس بالاتر داشته باشه ، کارایی اش بالاتر میره ، چه بهتر .
ولی من در این باره تحقیقی نکردم که درسته یا نه . عادت هم ندارم تحقیق نکرده ، معمولا درباره ی چیزی نظر بدم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون از سیستم عامل ، کدوم قست یا برنامه اش هست؟ برنامه ی task manager ؟ در همه ی شرایط و وقتی تست کلاک رم هم گرفته میشه ، این طوره؟
سند این تیکه از حرف تون را که بولد کردم را به عنوان مقاله ی معتبر بدید؟
من چیزی از این ادعاتون پیدا نکردم .
کد:کد:https://www.msi.com/blog/Boost-Gaming-Performance-on-your-B560-Motherboard
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازتاب صحبت های خودتون را پوشش و جواب دادم . جایی نبوده نداده باشم .
لازم هم نیست اطلاعات اضافی ای که میذارم رو بهتون بگم که این تیکه ، بحثی مکمل هست . قطعا خودتون متوجه میشید .
نمیدونم منظورتون از نتایج خیلی متفاوت ، چه نتایجی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه ی چیزها از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری را بررسی کردید یا نه؟
مثلا دو نمونه لینک معتبر بدید که از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری ، در شرایطی مساوی باشن اما نتایج شون با هم خیلی متفاوت باشه؟
تفاوت نتایج (البته من خیلی تفاوتی که میگید ، ندیدم) ، بخاطر شرایط نرم افزاری متفاوت میتونهه باشه . دو برنامه ، مخصوصا در بازی ها ، که دقیقا دو رویداد یکسان در شرایط برابر را اجرا نمیکنن .
به عنوان مثال کوچیک ، در یه ماشین بازی ، یک نفر میتونه از قسمت جاده اش بره و یکی دیگه ، از کنار جاده بره و باعث پخش شدن گرد و غبارِ بیشتر (یا خیلی بیشتری) بشه که قطعا رندرش سنگین تر خواهد بود و در میانگینِ نتایج ، صرفا همین دو شرایطِ مختلفِ اجرای بازی ، تاثیرش را میذاره .

Bookmarks