نه عزیز برا چی ناراحت بشم اتفاقا این بحث ها باعث یادگیری بیشتر میشه (البته به جز برای کسایی که یک دنده باشن و غیر منطقی)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دارم برای موضوعاتی که گفتم منابع مربوطه رو آماده میکنم فقط فک کنم باید بابتش یک تاپیک حداگانه زده بشه چون دوستی که این تاپیک رو زده هدفش خرید هست
برای دوستمون هم که گفتم الان با 82 میلیون میتونید 3090 بخرید از برند پالیت PALIT با گارانتی آوازنگ مدل GAMING PRO OC
در مورد این برد هم خیالتون راحت باشه کلا ما چیزی به اسم برد بد و افتضاح نداریم چون اگر استاندارهای انویدیا رو پاس نکنن اصلا بهشون gpu داده نمیشه.
پالیت هم شرکت با سابقه ای تو زمینه تولید کارت گرافیک هست . البته خب نباید با سری ROG STRIX ایسوس یا SUPRIM X ام اس آی مقایسه کنیدش
اما در حد سری TUF میشه مقایسه کرد کولینگش رو.
و نکته دیگه اینکه بعضی دوستان پول خیلی زیادی رو صرفا به دلیل اینکه خیلی اورکلاک شده یا نورپردازی زیاد یا مثلا همین بابت سری Strix بودن میدن در حالیکه میتونن به جاش یه گرافیک مدل بالاتر ساده تر تهیه کنن
اینجا هم تفاوت 3090 با 3080 خیلی بیشتر از اینه که بخواید با این هزینه مثلا ASUS STRIX 3080 OC بخرید (تازه همین مدل پالیت هم اورکلاک شده هستش هم نورپردازی داره)
چون پاورتون هم 1050 هست پس مشکل کمبود توان خروجی پاور ندارید.
در مورد باقی قطعات هم نظر من این بود که بهتره با همون 4790 سر کنید و چن ماه دیگه Alder Lake با DDR5 بگیرید (چون گفتید حتما اینتل میخواید باشه)
اگر نمیخواید صبر کنید همون قطعاتی که خودتون پیشنهاد دادید هم اوکی بودن.
اگر رم قیمت مناسب با سرعت خوب میخواید 3600 ADATA XPG D20 32GB (2x16) میتونید با 5 میلیون بخرید که عالیه قیمتش با گارانتی مادالعمر آوازنگ

Bookmarks