سلام
آقای سجاد من داشتم پاسخ دوستی که سوال کرده رو میدادم و هرگز هم نگفتم برای گیم یا چیز دیگه و قدرت پردازنده در مجموع رو گفتم گفتم قوی تر نه که خیلی قوی تر باشه
در مورد AMD شایذ شما جایی هستید که پردازنده های AMD به وفور پیدا میشن و ارزون هستن چون حتی خود AMD به دلیل پر بودن خط تولید TSMC 7 نانومتریش نمیتونه به اندازه نیاز تولید کنه
الان یه 5600X تازه به اجبار خرید با مادربورد تقریبا یک میلیون گرونتر از 10700K هست نیازی به سرچ نیست جناب به قدر کفایت اطلاعات دارم
من اصلا از قیمت مادربورد حرفی نزدم گفتم پردازنده هاش گرون هستن (اونم با شرایط الان بازار نه MSRP) که هنوزم میگم هستن حرف منم تنها نیست.
شما همون بنچمارکی هم که گذاشتین که نظر منو تایید میکنه
بعدش گفتید همه ی سیستم هایی که تست میشه ، با یک نوع قطعات برای همه ی سیستم ها تست میشه . از جمله فرکانس رم هم ثابت هست که تست کننده ، در مشخصات سیستم اش اعلام میکنه !!
مگه من اصلا از بنچمارک حرفی زدم که این رو برای من نوشتید واقعا دیگه همه ی کسایی که تو سخت افزار هستن میدونن که سیستم های AMD base خیلی نسبت به فرکانس و تاخیر رم حساس تر هستن و اگر رم بهتر بندازید میزان پرفورمنسی که میگیرید خیلی بیشتره برعکس اینتل که اختلاف ناچیز هست و این نه حرف جدیدی هست نه بی سند کلی مقاله و فیلم آموزشی ساخته شده توسط جاهای معتبر میتونید پیدا کنید
اولا که مادربردهای سری B مشکل بیشتر از 2666 ساپورت کردن فرکانس رم را بصورت بومی نداره :
دوما سندتون کجاست که وقتی سازنده ی مادربرد میگه XMP را پشتیبانی میکنه ، شما میگید نمیکنه؟!
من کی گفتم پشتیبانی نمیکنه؟ گفتم روی 10400 اگر بالاتر از 2666 بندازید قبول میکنه اما همین که سیستم رو ریبوت کنید برید داخل os میبینید دوباره برگردونده رو 2666، میتونید هر چقدر دلتون خواست امتحان کنید یا تو سایت های معتبر چک کنید.
با 10700 هم 2933 اما روی سری 11 تا 3200 پشتیبانی میکنن. هرچند اگر سری Z بگیرید دیگه اوضاع فرق میکنه و همه چیش اوکی هست.
در نهایت ازتون میخوام قبل از گفتن هر چیزی اولا کامنت منو با دقت بخونید که به قسمت های درست اشاره کنید نه اینکه قیمت پردازنده رو به مادربورد ربط بدید یا پشتیبانی از xmp اما برگردوندنش به دیفالت بعدش رو به کل پشتیبانی نکردن
بنده به اندازه کافی هم اطلاعات دارم هم تجربه تو این مسایل کوچیک. اگر هم اشتباهی بکنم با افتخار قبول میکنم چون هر کسی ممکنه اشتباه کنه اما ایراداتی که گرفتید همه نادرست بودند.
امیدوارم شما هم ناراحت نشید
برای همه ی اطلاعاتتون هم به بنچمارک ها مراجعه نکنید حتی معتبرترین هاشون هم در شرایط ایده آل گرفته شدن و بعضی وقتا خود بنچمارک های جاهای مختلف تو تست های مشابه نتایج خیلی متفاوتی میدن یا خیلی وقتا خودشون متوجه یه ایراد میشن که همون نتیجه بنچمارک خودشون رو تغییر میده که بنده بار ها دیدم. اما برای آشنایی تقریبی با قدرت سخت افزارها خوبه.

Bookmarks