سلام استاد عزیزم خوب هستیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از راهنمایی شما بسیار ممنونم که من را قابل دانستید
چون دوست عزیزم اگر من این فن را به فروش برسانم معلوم نیست کی به فروش برسد من یک مانیتور 27 LG داشتم در دیوار آگهی کردم و واقعا به فروش نرفت و به خواهر زادم هدیه دادم کلا به نظر من این جور موارد که قیمت بالایی دارند به سختی به فروش می رسد و حتی یک KEYBOARD داشتم به راحتی به فروش رفت و مشکلی اصلا نداشت یک موقع شانس باشد خیلی سریع به فروش می رسد ممنونم از نظر عالی شما چون اگر من بخواهم این فن را به فروش برسانم یک مقدار کمتر می خرند اما به جاش می رم یک براکت می خرم و خودم را راحت می کنم اگر سیستم نداشتم سریع به فروش می رساندم و به قول شما و آقای XFXFORCE یک فن دیگری می خریدم و خودم را راحت می کردم چون در حال حاظر یک سیستم دیگری دارم و باهاش کار می کنم البته این سیستم خیلی ضعیف تر هست اما کارم را تا حدی راه می اندازد
استاد عزیزم آیا لینک زیر به فن cpu می خورد یا خیر ممنون می شوم نظر خود را بگویید.
AMD Ryzen Threadripper Water Cooler Dimension Bracket Retention Ring sTRX40 TR4 | eBay
ممنونم از راهنمایی شما واقعا ممنونم
با تشکر

Bookmarks