hoshang2 (15-03-23)
مدیر انجمن سخت افزار
نکته عجیب اینجاست که نمیدونم چرا آونگ اصلا قیمت گذاری کولر های MSI رو رعایت نکرده،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مثال 360R معمولی و V2 که از نظر دلاری و کیفیتی ارزون تر و پایین تر از C360 هست توی ایران ولی گرون تره!
تا پارسال که مدل R خیلی ارزون بودن و فقط حدود 100 دلار بودن، در حالیکه مدل P360 حدود 25 دلار گرون تر و مدل میان رده K360 حدود 220 دلار و بالا رده S360 حدود 330 دلار بود.
اما الان قیمتا عوض شدن، ارزون ترین مدل چن ده دلار گرون تر شده، از اون ور سری K و C و P نسبت به قیمت قبلیشون ارزون تر شدن،
جالبیه سری S حتی با قیمت 280 دلاری جدیدش باید قیمتش خیلی بالاتر از چیزی باشه که توی ایران الان هست (حدود 9 میلیون با گارانتی آونگ) که به نظر من توی بین کسایی که میخوان کولر AIO ام اس آی بخرن بالاترین ارزش خرید رو داره چون در حد دو تا سه تومن (بسته به اینکه با کدوم یک از مدلای دیگه مقایسه بشه (به جز سری K که تو ایران موجود ندیدم، یعنی فقط 2 میلیون گرون تر از مدلی که از نظر دلاری نصف هست قیمتش!) گرون تره، هر چند نمیدونم تا کی این اختلاف قیمت انقدر بمونه چون یادمه اوایل قیمت سری C360 حتی از کولر های خوب و امتحان پس داده و با کیفیت کورسیر H150i Elite هم گرون تر بود! (همچنین خیلی از قطعات دیگه msi که آونگ آورد اولش خیلی گرون بودن، خوشبختانه بعدش (البته این که خیلی فروشش پایین بود به خاطر قیمت بالا و کلا تحت سلطه داشتن بازار ایران توسط ایسوس هم خیلی موثر بود) قیمتاش تا حدی مناسب تر شدن
اما موجودیشون خیلی کم شد، به طوری که الان حتی نمایندگی های آونگ هم برای خیلی مدل های اعلام عدم موجودی میکنن، و فقط هم به ام اس آی محدود نیست و حتی ای دیتا هم مدلای جدیدش خیلی کم اومد و اکثرا موجودیشون تموم شد،
کاش یه فکری بکنه آونگ برای این قضیه.
نماینده دیگه شرکت گرین هم که از وقتی آونگ اومده و حتی کمی قبلش خیلی کم کار شده بود وگرنه از خدماتشون و قیمتشون خیلی راضی بودیم و موجودی هاشون، همچنین انواع هدایا و قرعه کشی ها که انجام میدادن.
To improve is to change. To perfect is to change often
hoshang2 (15-03-23)
مدیر انجمن سخت افزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر اینی که فرستادید توی سایت آمازون هم که باز کنید میبینید برای am2/am3 و اون یکی برای am4/am5 هست
مدلsTR4X میشه
61WwS65SmML._AC_CR0,0,0,0_SX480_SY360_.jpg71K3Wrk7a4L._AC_CR0,0,0,0_SX480_SY360_.jpg
که برای مدل هایی که از اساتک نسل 5 تا 8 پشتیبانی میکنن (که برای شما رو هم شامل میشه نوشته پشتیبانی میکنه)
مدل های ساخت ایسوس، ترمالتیک، NZXT، MSI
اما مشکل اینجاست که آمازون موجود نداره این مدل رو، حتی نیو اگ و ای بی و جاهای دیگه حتی سایت خودش هم نداشت موجود و همه شون سولد آوت شده بودن!
ممکته نیاز باشه که کولرتون رو بفروشین
که اصلا ضرر زیادی هم نمیکنین
چون میگین نصب نکردید روی پردازنده و وفقط بازش کردید پس در حد نو به حساب میاد ، و فقط کمی از قیمت آکبندش کم میشه،
و خیلیا هم هستن که دنبال جنس های در حد نو که کمی ارزون تر هستن میگردن تا صرفه جویی کنن (چون با نو فرقی ندارن)
مخصوصا که گارانتی داخلی هم که داره.
hoshang2 (15-03-23)
|
|
راه پیشنهادی من فروش این خنک کننده است . پیدا کردن و خرید براکت بیس دردسرسازه و همچنین هزینه برداره و از نظر من ارزش خرید نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hoshang2 (15-03-23)
کاربر شهرسختافزار
با سلام استاد عزیزم خوب هستیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از توضیحات کامل و عالی شما بسیار ممنونم از وقتی که می گذارید واقعا ممنونم عید نوروز را هم به شما پیشاپیش تبریک عرض می نمایم
- - - Updated - - -
با سلام استاد عزیزم خوب هستیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از توضیحات کامل و عالی شما بسیار ممنونم از وقتی که می گذارید واقعا ممنونم عید نوروز را هم به شما پیشاپیش تبریک عرض می نمایم
کاربر شهرسختافزار
با سلام استاد عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از راهنمایی کامل و عالی شما شما یکی از بهترین ها هستید
دقیقا درست می فرمایید من خیلی درگیر آن هستم قبول دارم دوست عزیزم زیاد ضرر نمی کنم اما فروختن آن مکافات دارد و اگر کسی هم بخواهد بخرد با این وضع دلار و قیمت ها مثلا یک مقدار ارزون تر می خرد اما خوب من این را نگه می دارم و بجاش براکت تهیه می کنم چون واقعا فن زیبا و خوبی هست نه فقط به خاطر زیبایی کلا asus برند معتبری هست.
من الان تست کردم دقیقا شما درست می فرمایید این فن CPU دقیقا در آمازون امارات و آمریکا موجود نیست اما دوست عزیزم یک براکت دیگر جستجو و پیدا کردم عکس و لینک آنرا برای شما در زیر ارسال می کنم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و لینک عکس بالا در EBAY در زیر هست :
AMD Ryzen Threadripper Water Cooler Dimension Bracket Retention Ring sTRX40 TR4 | eBay
آیا محصولی که در لینک بالا هست آیا به فنی که ASUS هست و خریداری کردم می خورد یا خیر ممنون می شوم دوست عزیزم نظر دهید از شما سپاسگزارم
با تشکر
- - - Updated - - -
با سلام استاد عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از راهنمایی کامل و عالی شما شما یکی از بهترین ها هستید
دقیقا درست می فرمایید من خیلی درگیر آن هستم قبول دارم دوست عزیزم زیاد ضرر نمی کنم اما فروختن آن مکافات دارد و اگر کسی هم بخواهد بخرد با این وضع دلار و قیمت ها مثلا یک مقدار ارزون تر می خرد اما خوب من این را نگه می دارم و بجاش براکت تهیه می کنم چون واقعا فن زیبا و خوبی هست نه فقط به خاطر زیبایی کلا asus برند معتبری هست.
من الان تست کردم دقیقا شما درست می فرمایید این فن CPU دقیقا در آمازون امارات و آمریکا موجود نیست اما دوست عزیزم یک براکت دیگر جستجو و پیدا کردم عکس و لینک آنرا برای شما در زیر ارسال می کنم :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و لینک عکس بالا در EBAY در زیر هست :
AMD Ryzen Threadripper Water Cooler Dimension Bracket Retention Ring sTRX40 TR4 | eBay
آیا محصولی که در لینک بالا هست آیا به فنی که ASUS هست و خریداری کردم می خورد یا خیر ممنون می شوم دوست عزیزم نظر دهید از شما سپاسگزارم
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام استاد عزیزم خوب هستیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از راهنمایی شما بسیار ممنونم که من را قابل دانستید
چون دوست عزیزم اگر من این فن را به فروش برسانم معلوم نیست کی به فروش برسد من یک مانیتور 27 LG داشتم در دیوار آگهی کردم و واقعا به فروش نرفت و به خواهر زادم هدیه دادم کلا به نظر من این جور موارد که قیمت بالایی دارند به سختی به فروش می رسد و حتی یک KEYBOARD داشتم به راحتی به فروش رفت و مشکلی اصلا نداشت یک موقع شانس باشد خیلی سریع به فروش می رسد ممنونم از نظر عالی شما چون اگر من بخواهم این فن را به فروش برسانم یک مقدار کمتر می خرند اما به جاش می رم یک براکت می خرم و خودم را راحت می کنم اگر سیستم نداشتم سریع به فروش می رساندم و به قول شما و آقای XFXFORCE یک فن دیگری می خریدم و خودم را راحت می کردم چون در حال حاظر یک سیستم دیگری دارم و باهاش کار می کنم البته این سیستم خیلی ضعیف تر هست اما کارم را تا حدی راه می اندازد
استاد عزیزم آیا لینک زیر به فن cpu می خورد یا خیر ممنون می شوم نظر خود را بگویید.
ممنونم از راهنمایی شما واقعا ممنونم
با تشکر
آخرین ویرایش توسط hoshang2 در تاریخ 15-03-23 انجام شده است
مدیر انجمن سخت افزار
بله همین هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه درست بفرستن چون هم ای بی هم بعضا اشتباهیی میفرسته مثل دیجی کالا هم کلا چیزایی که شبیه به هم هستن مثل این براکت ها که هر کدوم مال یه مدل خاص هستن اما ظاهری شبیه به همن این مشکل پیش میاد،
ولی قیمتش رو چقد بالا تر گذاشته،
یه کولر دیگه هم موجود داشت غیر لیکویید که برای تردریپر ها خیلی جوابه، متاسفانه چون برندش توی ایران ناشناس هست خیلیا نمیشناسنش، اما اندازه یه aio 280 جوابگو هست با قیمت خیلی پایین تر
ARCTIC Freezer 4U SP3 Compact Server CPU Cooler AMD SP3/TR4/sTRX4, 2xPWM Fans 4895213703543 | eBay
- - - Updated - - -
بله همین هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه درست بفرستن چون هم ای بی هم بعضا اشتباهیی میفرسته مثل دیجی کالا هم کلا چیزایی که شبیه به هم هستن مثل این براکت ها که هر کدوم مال یه مدل خاص هستن اما ظاهری شبیه به همن این مشکل پیش میاد،
یه کولر دیگه هم موجود داشت غیر لیکویید که برای تردریپر ها خیلی جوابه، متاسفانه چون برندش توی ایران ناشناس هست خیلیا نمیشناسنش، اما اندازه یه aio 280 جوابگو هست با قیمت خیلی پایین تر
https://www.ebay.com/itm/16574225362...pid=3057843986
hoshang2 (15-03-23)
کاربر شهرسختافزار
با سلام دوست و استاد عزیزم
ممنونم که استاد خبر دادید و خیال منرا راحت کردید من شما رو خیلی دعا می کنم چون باعث رفع گرفتاری های مردم هستید و به خودتون افتخار کنید که انقدر علم شما و آقای امید زیاد هست و به مردم محبت می کنید و از سایت خیلی به روز و عالی و خوب شهر سخت افزار هم ممنونم.
شما دوست عزیزم اقای مهندس xfxforce از راهنمایی هایی که توی این چند روزه اخیر کردید واقعا ممنونم دوست عزیز و خوبم شما انسان شریفی هستید و من شما رو خیلی دوست دارم.
من همین الان اطلاع می دهم به خواهرزاده خودم که این براکت را به دوست خودشون اطلاع بدهند که نهایتا تا دوهفته دیگر به دست من برسد که خبر دادن که گفتند احتمال زیاد تهران می ایند و برای من تهیه می کنند.
آقای مهندس از توضیحات عالی شما بسیار ممنونم که کامل و عالی و در حد بالا و خیلی خوب توضیح می دهید واقعا از شما دوست و استاد عزیزم ممنونم.
از این که خبر دادید و منرا آگاه کردید که ebay مثل دی جی کالا کالاها را ممکن هست اشتباهی ارسال کنند ممنونم.
از لطف شما ممنونم دوست عزیزم
با تشکر از شما
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیزم آقای مهندس xfxforce
کیس بدست من رسید فقط این کیس چندتا جای فن کیس دارد مهندس جان.
چون فکر می کنم شما فرمودید این کیس 3 تا فن 14 دارد آیا فن بیشتر به این کیس می خورد یا خیر.
و اگر فن بیشتر به این کیس می خورد آیا برای این cpu که 280 وات مصرف دارد و من خیلی تاکید دارم برای تهویه مناسب و خنک ماندن کیس آیا به نظر شما فن بیشتری خریداری بکنم و اگر مجدد نظر بدهید که تا 3 میلیون چه فنی تهیه بکنم ممنون می شوم و چه تعداد تهیه بکنم برای این کیس ممنونم.
سپاسگزارم
ممنونم
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام مهندس عزیزم
من فکر می کنم دوست عزیزم به خاطر اینکه گرونتر هست یکی از مواردی که می تونه این مورد باشه این هست که خیلی راحت بسته می شه و کار باهاش راحت هست و ساده بسته می شود به نظر من دلیل عمده آن فکر می کنم استاد عزیزم همین مورد باشد و من لینک EBAY را برای خواهرزاده خودم ارسال کردم و ایشان برای دوست خود ارسال کرد که تا دو هفته دیگر برای من خریداری بکنند و برای من به تهران بیاورند ممنونم که خبر دادید که این براکت که در EBAY هست به فن CPU من می خورد و خیال منرا راحت کردید ممنونم از شما.
البته مدل های دیگر هم هست که در زیر ارسال می کنم البته نظر خود را بگویید ممنون می شوم دوست و استاد عزیزم که چه تفاوت هایی با هم دارند چون قیمتهای آنها با هم متفاوت هست.
AMD Ryzen Threadripper Water Cooler Heatsink Bracket Retention Ring sTRX40 TR4 | eBay
و
و
و
AMD Ryzen Threadripper Water Cooler Heatsink Bracket Retention Ring sTRX40 TR4 | eBay
سپاسگزارم
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام مهندس عزیزم
من فکر می کنم دوست عزیزم به خاطر اینکه گرونتر هست یکی از مواردی که می تونه این مورد باشه این هست که خیلی راحت بسته می شه و کار باهاش راحت هست و ساده بسته می شود به نظر من دلیل عمده آن فکر می کنم استاد عزیزم همین مورد باشد و من لینک EBAY را برای خواهرزاده خودم ارسال کردم و ایشان برای دوست خود ارسال کرد که تا دو هفته دیگر برای من خریداری بکنند و برای من به تهران بیاورند ممنونم که خبر دادید که این براکت که در EBAY هست به فن CPU من می خورد و خیال منرا راحت کردید ممنونم از شما.
البته مدل های دیگر هم هست که در زیر ارسال می کنم البته نظر خود را بگویید ممنون می شوم دوست و استاد عزیزم که چه تفاوت هایی با هم دارند چون قیمتهای آنها با هم متفاوت هست.
و
https://www.ebay.com/itm/285145561459
و
https://www.ebay.com/itm/285145893071
و
https://www.ebay.com/itm/285145613073
سپاسگزارم
با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks