سلام دوست عزیز و خوبم
از راهنمایی خیلی خیلی جامع و خوب شما بسیار ممنونم دوست خوبم خیلی عالی بود و توضیحات کامل و بی نقص بود
دوست خوبم کیس من z5 گرین هست و آیا به نظر شما می تواند این کیس با این فن cpu و پردازنده ای که دارم که 280 وات مصرف دارد خوب تهویه کند البته فن های کیس من هم قدرتمند اصلا نیستند و برای خود کیس z5 گرین هست البته من از خود شرکت گرین سئوال کردم و مدل فن cpu را بهشون گفتم و گفتند از جهت ساپورت مشکلی اصلا ندارد چون مهندس عزیزم جلوی کیس 3 تا فن 120 می خورد و مدل قبلی فن من به جلو بسته شده بود و مشکلی نداشت و شرکت گرین به من گفت فن جدید به سمت بالا بسته اصلا نمی شود چون اندازه آن مناسب نیست و فن بزرگتر هست اما مدل قبلی فن من اول به بالا بسته شده بود و بعد دادم اسمبل کردند برای تمیز کاری و به جلوی کیس z5 بستند.
اگر نظر شما بر این هست که باید فن کیس تعویض شود چه مدلی بگیرم البته rgb هم باشد بهتر است اما نباشد اصلا مهم نیست فقط مهندس جان می خواهم تهویه عالی باشد.
چون در بالای کیس دو فن کیس 120 جا می شود و در پشت کیس هم یک فن جا می شود البته الان یادم افتاد که از شرکت گرین سئوال کردم پرسیدم که پشت کیس و بالای کیس فن بزرگتر می خورد گفتند بله فکر می کنم گفتند 140 می خورد نهایتا.
اگر مهندس جان فنی باشد که دورش زیاد باشد و یکم صدایش بیشتر باشد مهم نیست من زیاد اذیت نمی شوم چون کیفیت برای من مهم است و عمر طولانی.
اگر هم نظر شما بر تعویض کیس z5 هست چه نوع کیس ای تهیه بکنم که تهویه عالی داشته باشد البته زیاد نمی خواهم برای کیس خیلی هزینه بکنم البته نظر شما مهم هست.
دوست عزیزم من یک بار فکر می کنم 96 یا 98 ساعت بیدار بودم البته این مورد چند بار در طول عمرم اتفاق افتاد برای مثال 26 یا 28 ساعت برای انسانی که عادت ندارد مثلا مثل 10 ساعت یا 16 ساعت هست جوان تر که بودم خستگی ناپذیر بودم الان شاید بعد از 30 ساعت یک مقدار زیاد تر خسته می شوم اما خیلی موقع ها تا 26 یا 28 ساعت بیدار هستم اما خیلی موقع ها هم بیشتر از 30 ساعت بیدار هستم.
مهندس عزیزم از بابت معرفی خمیر سیلیکون ممنونم.
مهندس عزیزم فن cpu ایده آل برای سی پی یو 3970x چه نوعی را پیشنهاد می کنید فقط برای اطلاع می خواستم بدانم.
از بابت توضیحاتی که در مورد فن پردازنده دادید ممنونم خیلی جامع و عالی بود مهندس عزیزم و شما به نکته خیلی جالبی اشاره کردید.
اما آقای مهندس با این توضیحاتی که شما دادید این فن برای این پردازنده خیلی خیلی عالی هست نظر شما چیست.
ممنونم از توجه شما و ممنونم از توضیحات کاما شما.
با تشکر






پاسخ با نقل قول

Bookmarks