شما همه فايلها رو درست كپي كرديد .تو فلشتون فايل mac هم هست ؟ يا فايلها درست كپي نكرديد يا يك جاي كار داريد اشتباه ميكنيد
درود
دستور مک خالی میزنم مثل بقیه ارور میده
|
درود
شاید هم بنده اشتباه میکنم عکس محتویات داخل فلش اپ کردم اگه اشتباه است بگید
سلام اخرین ورژن بایوس سیستم من در سایت زیر قرار داره و مدل لب تاپم TravelMate P453-MG هست
تادیروز نسخه اصلیش v1.05 بود و میخواستم اپدیتش کنم به نسخه زیر
و لینک سایت سازنده
Acer | Download
BIOS Acer BIOS - UEFI for Windows 8 (Not for Upgrades) 2.19 3.2 MB 2013/08/19 Download
اما ارور زیر که عکس گذاشتم میده
http://upload7.ir/imgs/2014-01/82079029012270363336.jpg
ویندوز هم 8.1 بود امدم ویندوز عوض کردم 7ریختم بازم نشد
بازهمون ارور رو میده
امدم ورزن 1.07 رو دوباره از همون سایت گرفتم زدم و از1.05تغیریافت به 1.07 اما باز اخزین ورژن که 2.19هست رو نمیتونم بزنم
جلوی فایل این نوشته هست BIOS Acer BIOS - UEFI for Windows 8 (Not for Upgrades)
سرچ زدم تو گوگل این سایت امد فکرکنم پشتیبانی هست چکارکنم
BIOS - UEFI for Windows 8 (Not for Upgrades) - for... - Acer Community
دقیقا اشتباه کپی کردید . باید محتویا فولدر mca133 روی روت فلش کپی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salar9998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (26-01-14)
کلا ورژن 2 برای سری جدید هست که از uefi استفاده میکنند نه سری قدیمی که بایوس دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینهم عکس در ویندوز سون از ورژن1.7 ....بازم ارور
ضمنا دوبارکلیک و از طریق کلیک راست ران ادمینستور هم جواب نداد
http://upload7.ir/imgs/2014-01/78921785031656295161.jpg
|
ممنون از لطفتان یعنی سیستم من 2.19رو ساپورت نمیکنه و اخرین برنامه همون 1.7هست درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . محدود هستی به نسخه زیر 1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks