شما همه فايلها رو درست كپي كرديد .تو فلشتون فايل mac هم هست ؟ يا فايلها درست كپي نكرديد يا يك جاي كار داريد اشتباه ميكنيد
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود
شاید هم بنده اشتباه میکنم عکس محتویات داخل فلش اپ کردم اگه اشتباه است بگید
کاربر شهرسختافزار
سلام اخرین ورژن بایوس سیستم من در سایت زیر قرار داره و مدل لب تاپم TravelMate P453-MG هست
تادیروز نسخه اصلیش v1.05 بود و میخواستم اپدیتش کنم به نسخه زیر
و لینک سایت سازنده
Acer | Download
BIOS Acer BIOS - UEFI for Windows 8 (Not for Upgrades) 2.19 3.2 MB 2013/08/19 Download
اما ارور زیر که عکس گذاشتم میده
http://upload7.ir/imgs/2014-01/82079029012270363336.jpg
ویندوز هم 8.1 بود امدم ویندوز عوض کردم 7ریختم بازم نشد
بازهمون ارور رو میده
امدم ورزن 1.07 رو دوباره از همون سایت گرفتم زدم و از1.05تغیریافت به 1.07 اما باز اخزین ورژن که 2.19هست رو نمیتونم بزنم
جلوی فایل این نوشته هست BIOS Acer BIOS - UEFI for Windows 8 (Not for Upgrades)
سرچ زدم تو گوگل این سایت امد فکرکنم پشتیبانی هست چکارکنم
BIOS - UEFI for Windows 8 (Not for Upgrades) - for... - Acer Community
دقیقا اشتباه کپی کردید . باید محتویا فولدر mca133 روی روت فلش کپی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salar9998 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (26-01-14)
کلا ورژن 2 برای سری جدید هست که از uefi استفاده میکنند نه سری قدیمی که بایوس دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اینهم عکس در ویندوز سون از ورژن1.7 ....بازم ارور
ضمنا دوبارکلیک و از طریق کلیک راست ران ادمینستور هم جواب نداد
http://upload7.ir/imgs/2014-01/78921785031656295161.jpg
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از لطفتان یعنی سیستم من 2.19رو ساپورت نمیکنه و اخرین برنامه همون 1.7هست درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . محدود هستی به نسخه زیر 1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks