مگه خود فن خمیر اورجینال نداشت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.hm1996 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما DeepCool Z9 بگیر بهتره قیمتش هم 25 هزار تومنه

پاسخ: دمای بالای RYZEN 7 1700
                مگه خود فن خمیر اورجینال نداشت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.hm1996 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما DeepCool Z9 بگیر بهتره قیمتش هم 25 هزار تومنه
amir.hm1996 (06-07-17)
|  | 

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

من اطلاعی ندارم،گفتم شاید مشکل از اسمبل باشه و یادشون رفته خمیر بزنن ک انقدر بالاس دما
ممنونم ازتون
فقط اگر کولر رو باز کردم و دیدم خمیر داره، میشه همونطوری کولر رو ببندم سره جاش یا باید خمیر بزنم؟
                خیر باید خمیر بزنید اگه دوباره ببندین حباب میفته توش و بدتر میشودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.hm1996 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
amir.hm1996 (06-07-17), sajjadintel (29-07-17)
                کیفیت خمیر مهمه . بودن خمیر دلیل به کیفیت خمیر نیست . خمیر باید عوض بشه تا انتقال حرارت بین پردازنده و هیت سینک بهتر بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.hm1996 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
واتر کولر هم بگیرید بد نیست . اگر میخواهی دما خیلی مطلوب شود . همون مشکل خمیر دارید . پیشنهاد میکنم خمیر عوض کنید اگر باز مشکل بود برای کولینگ مشاوره بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.hm1996 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir.hm1996 (06-07-17), DOOM999 (06-07-17), sfmth (06-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks