ممنون از راهنماییتون واقعا لطف کردین همیشه کارمو راه انداختین به لطف شما سیستمی بستم که واقعا راضیم ازش خیلی خیلی ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگه قربان شما میگید اون برنامه اشتباه قید کرده درست ولی من از طریق دستور dxdiag هم چک کردم بازم همون مقدار هرتز رو زده بود حالا ایشالا با فعال کرد a-xmp مشکب هرتز هم حل بشه
یه مشکل دیگه هم دارم اینه که مدل مانیتور اینه https://www.digikala.com/product/dkp...8C%D9%86%DA%86
مشکلی که دارم با اینکه جدید ترین نسخه گرافیک نصبه و تمام درایور ها بروز هستش گاه وقتی وقتی سیستم رو روشن میکنم رزولوشن رو میاره روی 640*600 یعنی پایین ترین زرولوش و اصلا نمیشه تقیر داد رزولوشن رو یعنی گزینه تغیر رزولوشن کلا غیر فعال میشه حتی با ریست کردن مانیتور درست نمیشه باید کلا سیستم رو خاموش کنم بعد روشن کنم که درست بشه
نحوه اتصال هم hdmi هستش به عبارتی این مشکل وقتی به وجود میاد از hdmi به dvi تغییر میکنه
به عنوان مثال تو دو حالت اینجوری میشه گاهی همون اول که سیستم رو روشن میکنم اینجوریه رزولوشن گاهی هم که رزولوشن درسته وقتی یه کلیپ فول اچ دی اجرا میکنم یهو مانیتور خاموش روشن میشه و میبره روی حداقال رزولوشن و اصلانمیشه تغییرش داد
ممنون میشم در رابطه هم لطف کنید کمکم کنید

Bookmarks