*MoJtAbA* (01-03-14)
چیپست h81 به شما pcie 3 نمیده به همین دلیل باید به سراغ چیپهای بالاتر برید که گرونتر هستند
البته نظر شخصیم را اگر بخواهید این امکان فقط برای گرافیک کارتهای چند میلیونی لازم میشه که شما هر موقع چند میلیون خواستید هزینه کنید مادربرد را بندازید دور یه مادربرد جدید بگیرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (01-03-14)
پس این مادربورد که دوست عزیزمون معرفی کردن، اوکی هست دیگه؟ قیمتش هم مناسبه! GIGABYTE GA-H81M-S2PVبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو هم که 4440 core i5
فقط من یه نکته ای رو در چندتا پست قبل تر گفتم جواب ندادین! این سی پی یو پردازش گرافیکی هم داره مثل APU؟
خیر این مادربرد گیگابایت از نظر من اوکی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدار تغذیه این مادربرد دارای فاز بندی ضغیف تری نسبت به مادربرد ازراک است
البته 2 اسلت pci داره که اگر گرافیک روش نصب کنید قابل استفاده نیست
به هر حال انتخاب با شماست اگر میخواهید پول برند بدید مادربرد گیگابایت را تهیه بفرمائید
پردازنده 4440 دارای گرافیک داخلی hd 4600 میباشد که به جز بازیهای سنگین تمام نیازهای شما را بر آورده میکند
*MoJtAbA* (01-03-14), mehrdad_ab (03-03-14)
*MoJtAbA* (01-03-14), mohsen_Simon (01-03-14)
البته که من بدنبال کارایی هستم تا برند! عرق و تعصب خاصی رو شرکت ها ندارم! پیشنهاد شما چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به نظر من مادربرد خوبیه . از اون مهم تر گارانتی و پشتیبانی آواژنگ رو نمیشه صرف نظر کرد .
GIGABYTE GA-H81M-S2PV Motherboard Review and Testing Performance | eXtremeSpec - Part 3
*MoJtAbA* (01-03-14)
|
خب با توجه به اینکه مادربورد هایی که بنا بر بودجه ام میتونم تهیه کنم Pci E3 نیستن و نوع 2 هستند، پس همون سافایر 4670 خودمو نگه دارم تا بعدا یه 7770 بندازم روش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این کار هم میتونید انجام بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (01-03-14), mohsen_Simon (01-03-14)
با بودجه شما پیشنهادم را عرض کردم تصمیم با شماستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_Simon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان گارانتی سازگار هم همچین بد نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کور شه اون ماست بندی که بگه ماست من ترشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (01-03-14), AMD>INTEL (01-03-14), mehrdad_ab (03-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks