پاسخ: ارتقاء سیستم با AMD APU
چیپست h81 به شما pcie 3 نمیده به همین دلیل باید به سراغ چیپهای بالاتر برید که گرونتر هستند
البته نظر شخصیم را اگر بخواهید این امکان فقط برای گرافیک کارتهای چند میلیونی لازم میشه که شما هر موقع چند میلیون خواستید هزینه کنید مادربرد را بندازید دور یه مادربرد جدید بگیرید :lol:
نقل قول:
چیپست h81 به شما pcie 3 نمیده به همین دلیل باید به سراغ چیپهای بالاتر برید که گرونتر هستند
البته نظر شخصیم را اگر بخواهید این امکان فقط برای گرافیک کارتهای چند میلیونی لازم میشه که شما هر موقع چند میلیون خواستید هزینه کنید مادربرد را بندازید دور یه مادربرد جدید بگیرید :lol:
پس این مادربورد که دوست عزیزمون معرفی کردن، اوکی هست دیگه؟ قیمتش هم مناسبه! GIGABYTE GA-H81M-S2PV
سی پی یو هم که 4440 core i5
فقط من یه نکته ای رو در چندتا پست قبل تر گفتم جواب ندادین! این سی پی یو پردازش گرافیکی هم داره مثل APU؟
نقل قول:
پس این مادربورد که دوست عزیزمون معرفی کردن، اوکی هست دیگه؟ قیمتش هم مناسبه! GIGABYTE GA-H81M-S2PV
سی پی یو هم که 4440 core i5
فقط من یه نکته ای رو در چندتا پست قبل تر گفتم جواب ندادین! این سی پی یو پردازش گرافیکی هم داره مثل APU؟
خیر این مادربرد گیگابایت از نظر من اوکی نیست
مدار تغذیه این مادربرد دارای فاز بندی ضغیف تری نسبت به مادربرد ازراک است
البته 2 اسلت pci داره که اگر گرافیک روش نصب کنید قابل استفاده نیست
به هر حال انتخاب با شماست اگر میخواهید پول برند بدید مادربرد گیگابایت را تهیه بفرمائید
پردازنده 4440 دارای گرافیک داخلی hd 4600 میباشد که به جز بازیهای سنگین تمام نیازهای شما را بر آورده میکند
بله دارد
Processor Graphics ‡ Intel® HD Graphics 4600
Graphics Base Frequency 350 MHz
نقل قول:
خیر این مادربرد گیگابایت از نظر من اوکی نیست
مدار تغذیه این مادربرد دارای فاز بندی ضغیف تری نسبت به مادربرد ازراک است
البته 2 اسلت pci داره که اگر گرافیک روش نصب کنید قابل استفاده نیست
به هر حال انتخاب با شماست اگر میخواهید پول برند بدید مادربرد گیگابایت را تهیه بفرمائید
البته که من بدنبال کارایی هستم تا برند! عرق و تعصب خاصی رو شرکت ها ندارم! پیشنهاد شما چیه؟
ولی به نظر من مادربرد خوبیه . از اون مهم تر گارانتی و پشتیبانی آواژنگ رو نمیشه صرف نظر کرد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
بله دارد
Processor Graphics ‡ Intel® HD Graphics 4600
Graphics Base Frequency 350 MHz
خب با توجه به اینکه مادربورد هایی که بنا بر بودجه ام میتونم تهیه کنم Pci E3 نیستن و نوع 2 هستند، پس همون سافایر 4670 خودمو نگه دارم تا بعدا یه 7770 بندازم روش!
نقل قول:
خب با توجه به اینکه مادربورد هایی که بنا بر بودجه ام میتونم تهیه کنم Pci E3 نیستن و نوع 2 هستند، پس همون سافایر 4670 خودمو نگه دارم تا بعدا یه 7770 بندازم روش!
بله این کار هم میتونید انجام بدید .
درباره این مادربرد گیگابایت در بررسی که ازش دیدم دو نکته اشاره شده
Quality components
High performance
نقل قول:
البته که من بدنبال کارایی هستم تا برند! عرق و تعصب خاصی رو شرکت ها ندارم! پیشنهاد شما چیه؟
با بودجه شما پیشنهادم را عرض کردم تصمیم با شماست
نقل قول:
ولی به نظر من مادربرد خوبیه . از اون مهم تر گارانتی و پشتیبانی آواژنگ رو نمیشه صرف نظر کرد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
امید جان گارانتی سازگار هم همچین بد نیست :wink:
نقل قول:
درباره این مادربرد گیگابایت در بررسی که ازش دیدم دو نکته اشاره شده
Quality components
High performance
کور شه اون ماست بندی که بگه ماست من ترشه :lol: