پاسخ: ارتقاء سیستم با AMD APU (هم گرافیک و هم پردازنده)
نقل قول:
شما اگر وارد هستید که قطعات انتخاب و خرید میکنید و مبارکتون باشه
اگر هم از ما مشورت میخواهید یک تاپیک را ادامه بدید با مشخصات کامل تا به نتیجه برسید
برای مثال در یک تاپیک میزان بودجتون ، تجهیزات موجود و کاربریتون را بفرمائید تا ما هم بنا به تجربه ای که داریم پیشنهاد قطعات بدهیم
اگر از قطعه ای خوشتون نیامد بفرمائید تا در مورد انتخابش توضیح بدیم یا با قطعه دیگر جایگزین کنیم
از اینکه از شما درخواست کمک میکنم و شما هم در کمال احترام، پاسخ می دید که فوق العاده سپاسگذارم!
ببینید من 800/000 تومان بودجه دارم!
الان هم یک intel E8400 دارم، دو هسته ای سه گیگا هرتز!
چهار گیگ رم DDR2 پاتریوت دارم!
یه پاور گیرین 535 وات!
مادربورد Asus P5Q
و کارت گرافیک سافایر 4670
اول خواستم فقط یه R9 270X Top بگیرم! اما بعد گفتم میشه با همین هزینه هم کل سیستم رو بروز کرد، بعدا هم وقت هست یه کارت گرافیک high-end بگیرم!
کار من با فتوشاپه، طراحی تابلو میکنم که تو ابعاد بالا برام قدرت پردازش واقعا مهمه! از طرفی بدم هم نمیاد بازی های نسل جدید رو امتحان کنم!
نکته خیلی مهم، این سیستم آخرین سیستمی خواهد بود که من خودم خواهم داشت، یا حداقل در درازمدت، دیگه وقت نخواهم داشت برای ارتقا! سال آینده انشالله بورس خواهم گرفت برای فرانسه، پس این سیستم، چیزی خواهد بود برای یک دوره پنج تا ده سال آینده!
با این تفاسیر شما لطف کنید و راهنمایی کنید!
نکته دیگر، بنظرم مادربورد باید PCi 3 باشه، که تو آینده اگه کارت جدید گرفتم، بتونم از نهایت سرعت و عملکردش استفاده کنم!
در ضمن، دوستان لطفا اگر قطعه ای معرفی میکنید، یا عکسش رو هم بذارید، یا با اسم کامل بنویسید، که اشتباه نکنم!
نقل قول:
در ضمن، دوستان لطفا اگر قطعه ای معرفی میکنید، یا عکسش رو هم بذارید، یا با اسم کامل بنویسید، که اشتباه نکنم!
به نظر من قطعه انتخابي خودت خوب بود . ميتونستي با فروش قطعات خودت يك گرافيك هم اضافه كني .
نقل قول:
به نظر من قطعه انتخابي خودت خوب بود . ميتونستي با فروش قطعات خودت يك گرافيك هم اضافه كني .
قطعات خودمو چند میخرن مگه؟
الان رم دو گیگ DDR 3 فکر کنم طرفای شصت تومن باشه! اگه هم قطعاتمو (گرافیک4670، دوتا رم و مادربورد P5Q و البته E8400) رو هم 150 بخرن فقط میتونم رم اضافه کنم!
نقل قول:
قطعات خودمو چند میخرن مگه؟
الان رم دو گیگ DDR 3 فکر کنم طرفای شصت تومن باشه! اگه هم قطعاتمو (گرافیک4670، دوتا رم و مادربورد P5Q و البته E8400) رو هم 150 بخرن فقط میتونم رم اضافه کنم!
خيلي بيشتر از اينا ميره رفيق .
گرافيكت 45
رمها 60
مادربردت 90
پردازنده 75
بعد 4670 رو اين سيستم هم ميتوني استفاده كني .
پاسخ: ارتقاء سیستم با AMD APU
نقل قول:
انتخاب بسيار خوبي كرديد . مادربردتون يكي از بهترين هاي بازار هست .
apu نيازي به گرافيك ندارد . اگر بخواهيد اضافه كنيد توسط كارتي اضافه كرديد انجام ميشه . البته با بعضي از مدلها بصورت hybrid كراس فاير ميشه .
یک سوال، شما گفتید با بعضی مدل ها کراس فایر میشه
روی باکس AMD A10-6800K زده که 6670 رو ساپورت میکنه!
یعنی اگه من یک 6670 بخرم و روی مادربورد سوار کنم انگار دوتا 6670 رو با هم کراس فایر کردم؟
چجوری میشه فهمید که الان مثلا این دوتا مچ شدن و واقعا مثل دوتا کارت کراس دارن عمل میکنند؟
کراس فایر 6670 چه قدرتی میده؟ میتونه روم توتال وار2 رو مثل کارت های، های-اند روی اکسترم اجرا کنه؟
نقل قول:
یک سوال، شما گفتید با بعضی مدل ها کراس فایر میشه
روی باکس AMD A10-6800K زده که 6670 رو ساپورت میکنه!
یعنی اگه من یک 6670 بخرم و روی مادربورد سوار کنم انگار دوتا 6670 رو با هم کراس فایر کردم؟
چجوری میشه فهمید که الان مثلا این دوتا مچ شدن و واقعا مثل دوتا کارت کراس دارن عمل میکنند؟
کراس فایر 6670 چه قدرتی میده؟ میتونه روم توتال وار2 رو مثل کارت های، های-اند روی اکسترم اجرا کنه؟
با hybrid كراس فاير حدود 15% تا 20% افزايش كاري داريد . تو تنظيمات بالا نه ولي روان بدون لگ اجرا ميشه . بايد ببينيد با چه كارتي هيبريد كراس فاير ميشه
نقل قول:
از اینکه از شما درخواست کمک میکنم و شما هم در کمال احترام، پاسخ می دید که فوق العاده سپاسگذارم!
ببینید من 800/000 تومان بودجه دارم!
الان هم یک intel E8400 دارم، دو هسته ای سه گیگا هرتز!
چهار گیگ رم DDR2 پاتریوت دارم!
یه پاور گیرین 535 وات!
مادربورد Asus P5Q
و کارت گرافیک سافایر 4670
اول خواستم فقط یه R9 270X Top بگیرم! اما بعد گفتم میشه با همین هزینه هم کل سیستم رو بروز کرد، بعدا هم وقت هست یه کارت گرافیک high-end بگیرم!
کار من با فتوشاپه، طراحی تابلو میکنم که تو ابعاد بالا برام قدرت پردازش واقعا مهمه! از طرفی بدم هم نمیاد بازی های نسل جدید رو امتحان کنم!
نکته خیلی مهم، این سیستم آخرین سیستمی خواهد بود که من خودم خواهم داشت، یا حداقل در درازمدت، دیگه وقت نخواهم داشت برای ارتقا! سال آینده انشالله بورس خواهم گرفت برای فرانسه، پس این سیستم، چیزی خواهد بود برای یک دوره پنج تا ده سال آینده!
با این تفاسیر شما لطف کنید و راهنمایی کنید!
نکته دیگر، بنظرم مادربورد باید PCi 3 باشه، که تو آینده اگه کارت جدید گرفتم، بتونم از نهایت سرعت و عملکردش استفاده کنم!
پاورت خوبه نگهش دار
سایر قطعات بین 280 تا 320 قیمت داره ( 280 به شرط سلامت خودم ازت بر میدارم )
با حدود 1100 این قطعات را بخر
intel i5-4440 ~530
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ~165
2-2gb apacer 1333 ~130
iبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ~260
این سیستم توی فتوشاب قدرت بسیار بالائی داره و بنظرم یکی از بهترین گزینه های خرید برای کاربری شماست
البته که سالمه! بنده به سیستم به اندازه دندان هایم می رسم! سالم و البته تمیزه!
تنها ترسی که از APU دارم اینه که از نظر توان گرافیکیش ضعیف باشه، یعنی دست کم به اندازه یه کارت گرافیکی هم رده چیپ اش نباشه!