..........
Printable View
..........
برد بدی به نظر نمیرسهنقل قول:
از نظر فاز بندی با ازراک یکیه ولی برد بزرگتر و اسلتهای بیشتر داره
یک سوال!
فرق چیپست ها در چیه؟ مثلا H81 و B75؟
الان یه مادربرد گیگا پیدا کردم که با قیمت 240 هزار تومن، چیپست B75 و البته PCI E 3!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نکته ای که کشف کردم: مادبرد هایی با چیپست H81 از نسل سوم PCi E پشتیبانی نمی کنند، اما مادبرد های B75 با همان قیمت! دارای PCi e 3 هستند!
p75 سوکتش 1155 هست . و پردازنده ای که انتخاب کردی 1150 هست .مواظب این کشف ها باعث خرید اشتباه نشه ..
اوپس! دست گلت درد نکنه! نکته بسیار ظریفی بود!نقل قول:
به نظر من اين برد طراحيه پورت هاش هزارتومنم نميرزه چون از طرفي Xp رو ساپورت نمي كنه از طرفي درايور 7ش باپورتاش همخوني ندارهنقل قول:
منظورت Asus H81 Plus هست؟نقل قول:
ببینید دوستان، کلا مامان بردهای سری H81 که توسط ایسوس یا گیگا ساخته شدند، اینها هستند! شرکت های دیگر رو شما بذارید اگر سراغ دارید
این سری شامل مادربردهای H81M-Plus، H81M-A، H81M-C و H81M-E برای سایز Micro-ATX و مادربردهای H81I-Plus برای سایز Mini-ITX است.
توی تصویر باید مدل H81Plus باشه.
تو شرکت گیگابایت هم، برای سری H81 این مادربردها هست:
- GA-H81-D3
- GA-H81M-HD3
- GA-H81M-D2V
- GA-H81M-S2PV
- GA-H81M-D3V
- GA-H81M-S2PH
- GA-H81M-DS2
- H81M-DS2V
- H81-D3P
- H81.AMP-UP
نکته هایی که مطرح هستند، اینها هستند
اولا کدوم به درد من میخوره؟
بنظرم گزینه های مطرح برای من اینها باشند
Assus H81 plus , GIGABYTE GA-H81M-S2PV
ثانیا، این قابلیت دوآل بودن بایوس تو گیگابایت چه مزیت خاصی هست؟
سوم، هرکدوم از این دو برند، یه سری ویژگی های جانبی طراحی کردن! که معمولا هم نرم افزاریه واسه کاربردی تر و کاراتر کردن محصول کفه ترازو به کدوم سمت سنگین تره؟
رفیق از نظر کیفیتی گیگابایت بهتره .
تکنولوژی GIGABYTE Dual BIOS از دو چیپ فیزیکی BIOS ROM که بر روی مادربرد نصب شده اند استفاده می کند. یکی از چیپ ها به عنوان بایوس اصلی عمل کرده و سیستم شما در حالت عادی بوت می کند. دومین چیپ به عنوان پشتیبان عمل کرده و دارای همان نسخه نرم افزاری است که بر روی چیپ بایوس اصلی ذخیره شده است. اگر بایوس اصلی مادردبرد شما دچار مشکل شده و یا از کار کردن بایستد، بایوس کمکی در راه اندازی بعدی جای آن را می گیرد تا سیستم بدون کمترین اتلاف زمان به کار خود ادامه دهد.
بله خود asus h81 plusنقل قول:
دوست عزیز من میخواستم بین این دو انتخاب کنم . گیگابایت رو انتخاب میکردم . برتریش کاملا مشخصه .