من رام گوشی سامسونگ مدل SM-J110H میخوام رایگان میخوام ایا هست دانلود کنم؟ البته گوشی منم همین مدل و همین اسمه.
راستی گیریم رام رایگان گیر اوردم چطور نصب گوشی کنم برای یه دوستم احتیاج دارم فوری
کاربر شهرسختافزار
من رام گوشی سامسونگ مدل SM-J110H میخوام رایگان میخوام ایا هست دانلود کنم؟ البته گوشی منم همین مدل و همین اسمه.
راستی گیریم رام رایگان گیر اوردم چطور نصب گوشی کنم برای یه دوستم احتیاج دارم فوری
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله رایگان هست زیاد هم هست، کافیه یه سرچ توی اینترنت انجام بدین
به عنوان مثال این یه نمونه رام از قبل هم روت شده هست .Sm-j110H pre rooted
این هم یه رام دیگه که رام استوک هست SM-j110H Stock Rom
آخرین ویرایش توسط mohsen1367 در تاریخ 27-07-16 انجام شده است
0reza666 (27-07-16)
این رامها رو من تست نکردم و عواقب بعدیش به عهده خودتون هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رامها رو با نرم افزار Odin فلش میزنن و اگه بلد نیستین بهتره این کار و انجام ندین.
درضمن اگه گوشی رو روت کنید باید قید گارانتی رو بزنید
آخرین ویرایش توسط mohsen1367 در تاریخ 27-07-16 انجام شده است
0reza666 (27-07-16)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون. میشه توضیح بدین بعد دانلود چطور نصب کنم. تمام گوشی خالیه یعنی زده همه چی خراب کرده. تنضیمات کارخونه هم میزنم چیزی برنمیگرده. حالا من میخوام عین ویندز از اول براش درست کنم راهش میگین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen1367 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونم گرانتی تموم شده روت کرده هست.
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 27-07-16 انجام شده است
قبل از رام زدن از منوی ریکاوری WIPE ALL رو بزنید احتمال زیاد بدون نیاز به فلش حل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
WIPE ALL کجاست و چطور بزنم ریکاوری؟ برنامه خاصی میخواد؟
|
|
گوشی رو خاموش کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دکمه های هوم و پاور و کلید افزایش صدا رو همزمان بگیر تا وارد منوی ریکاوری بشی
برای آموزش نصب رام به این فروم مراجعه کن
[رام رسمی] اندروید 4.4.4 گلکسی جی 1 ایس SM-J110H Galaxy j1 ace ( زبان و منو فارسی/ عربستان ) XXU0APB2 2/2016
0reza666 (27-07-16)
کاربر شهرسختافزار
عالی شد اولی دانلود و نصب کردم و با گذاشتن توضیحات کامل نصبیدم دیگه و دمت گرم.
یه سوال دیگه دارم. البته این سوال برای گوشی خودمه.
من ریسکش قبول کنم نمیتونم گوشیم اندروید 5.1 کنم. یعنی رام گوشی 5.1 دانلود کنم و رو گوشی خودم که فعلا 4.4.4 هست بنصبم؟
کاربر شهرسختافزار
یه مشکل جدی دوستان اصلا گذینه فارسی نداره. این رام چرا اینطوری بود حالا چه کنم؟
من که به شما گفتم به اون فروم برو توضیحات کامل و دقیق هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جوابت هم کامل میدن
دومی و دانلود کن و نصب کن
دومی مربوط به خاورمیانه ست و فارسی هم داره یحتمل
0reza666 (27-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks