من رام گوشی سامسونگ مدل SM-J110H میخوام رایگان میخوام ایا هست دانلود کنم؟ البته گوشی منم همین مدل و همین اسمه.
راستی گیریم رام رایگان گیر اوردم چطور نصب گوشی کنم برای یه دوستم احتیاج دارم فوری
Printable View
من رام گوشی سامسونگ مدل SM-J110H میخوام رایگان میخوام ایا هست دانلود کنم؟ البته گوشی منم همین مدل و همین اسمه.
راستی گیریم رام رایگان گیر اوردم چطور نصب گوشی کنم برای یه دوستم احتیاج دارم فوری
نقل قول:
بله رایگان هست زیاد هم هست، کافیه یه سرچ توی اینترنت انجام بدین
به عنوان مثال این یه نمونه رام از قبل هم روت شده هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این هم یه رام دیگه که رام استوک هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این رامها رو من تست نکردم و عواقب بعدیش به عهده خودتون هست.نقل قول:
رامها رو با نرم افزار Odin فلش میزنن و اگه بلد نیستین بهتره این کار و انجام ندین.
درضمن اگه گوشی رو روت کنید باید قید گارانتی رو بزنید
خیلی ممنون. میشه توضیح بدین بعد دانلود چطور نصب کنم. تمام گوشی خالیه یعنی زده همه چی خراب کرده. تنضیمات کارخونه هم میزنم چیزی برنمیگرده. حالا من میخوام عین ویندز از اول براش درست کنم راهش میگین.نقل قول:
میدونم گرانتی تموم شده روت کرده هست.
قبل از رام زدن از منوی ریکاوری WIPE ALL رو بزنید احتمال زیاد بدون نیاز به فلش حل میشه .نقل قول:
WIPE ALL کجاست و چطور بزنم ریکاوری؟ برنامه خاصی میخواد؟
گوشی رو خاموش کننقل قول:
دکمه های هوم و پاور و کلید افزایش صدا رو همزمان بگیر تا وارد منوی ریکاوری بشی
برای آموزش نصب رام به این فروم مراجعه کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عالی شد اولی دانلود و نصب کردم و با گذاشتن توضیحات کامل نصبیدم دیگه و دمت گرم.
یه سوال دیگه دارم. البته این سوال برای گوشی خودمه.
من ریسکش قبول کنم نمیتونم گوشیم اندروید 5.1 کنم. یعنی رام گوشی 5.1 دانلود کنم و رو گوشی خودم که فعلا 4.4.4 هست بنصبم؟
یه مشکل جدی دوستان اصلا گذینه فارسی نداره. این رام چرا اینطوری بود حالا چه کنم؟
من که به شما گفتم به اون فروم برو توضیحات کامل و دقیق هستنقل قول:
جوابت هم کامل میدن
دومی و دانلود کن و نصب کن
دومی مربوط به خاورمیانه ست و فارسی هم داره یحتمل