واسه شما که ابزارهای لازم رو ندارید بهترین و امن ترین راه فلش رام pre root هست
اگه میتونید که خودتون فایل مخصوص رو دانلود کنید و فلش بزنید اگه نه نسخه اندروید + بیلد نامبر فعلی گوشی تون رو بزارید تا بگم چه فایلی رو فلش بزنید
Printable View
واسه شما که ابزارهای لازم رو ندارید بهترین و امن ترین راه فلش رام pre root هست
اگه میتونید که خودتون فایل مخصوص رو دانلود کنید و فلش بزنید اگه نه نسخه اندروید + بیلد نامبر فعلی گوشی تون رو بزارید تا بگم چه فایلی رو فلش بزنید
اون سوال روت برای دوستمه و فعلا عجله ای نیست...
میشه سوال دوم جواب بدین برای اهنگ پرسیدم صفحه قبل میگم چون این سوال برای خودمه و عجه ای هم هست
من حتی این مدیاپلیرم تست کردم Power Media Player v5.4.1 ولی باز اهنگی که پخش انلاین میشه در نت و گوشی برادر زاده ام ولی تو گوشی من نمیشه و میزنه دانلود اه. چه کنم انلاین اهنگ ها پخش بشن.
فلش پلیر مربوط به نسخه اندرویدتون رو نصب کنید بعد
مرورگرهای دیگه رو از پلی استور دانلود و امتحان کنید
کروم و فایر باید جواب بدن
یه سوال دیگه
مدل فارسی برای این گوشی و این مدل میشه بزاری برای دانلود. فقط فارسی باشه هانقل قول:
اسم گوشی سامسونگ مدل گوشی sm-j100h
یه سوال دیگه در این مورد داشتم.
گوشی روت میکنیم تا به برنامه ها دسترسی داشته باشیم و هر برنامه ای که دوست نداریم به کل از گوشی حذف کنیم و حذف میشه. تا اینجا هیچ.
ایا میشه گوشی روت نباشه و این برنامه که میخوایم رو گوشی بریزیم یا همون فلش بزنیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منظورم برنامه رام هست که دارم میگم ویرایش کنم قبل نصب رو موبایل.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خود این برنامه نمیشه قبل ریختن و نصب کردن تو گوشی ویرایش کرد و برنامه های چرتی که بعضی هاش چرتن به کل از کامپیوتر اول این برنامه ویرایش کرد بعد رو گوشی نصب کرد؟ اخه الان گوشیم روت هست و مشکلات خاص خودش داره؟ اینطوری میخوام برنامه ها چرت حذف بشن بعد رام نصب میکنم دیگه گوشیم روت نیست و برنامه های چرت هم حذف شده از قبل دیگه.
روتم نکنیم نمیشه به برنامه ها دسترسی داشت و به کل حذف کرد فوقعش میشه زد غیر فعال که چرته باز از رم سی پی و ... گوشی استفاده میکنه ولی حذف کنیم عالی میشه که اونم از راه روت میشه و روتم چرت شده...
در اخر نمیدونم منظورم درست متوجه شدین یا نه ولی باز میگم من میخوام برنامه رام گوشی که الان تو کامپیوتر دارم اول همینجا در کامپیوتر ویرایشش کنم برنامه های که میخوام حذف باشه از همینجا حذف کنم بعد این برنامه روت بریزم رو موبایلم...
اصولاً میشه برنامه ها رو ادیت کرد و بعد به صورت فایل ZIP ریخت داخل گوشی و از اونجا به بعدشو با خود CWM و یا TWRP و یا حتی خود Android Recovery فایل زیپ رو روی گوشی نصب کرد ( به شرطی که فولدر بندی ها و شاخه های داخلی صحیح باشند و ساختار برنامه بدون ایراد باشه).نقل قول:
این کار رو هم میشه به وسیله محیط ADB از طریق ویندوز هم انجام داد و البته یه سری مراحل داره و پیش نیاز ها.
حالا اینم بگم که شما میتونید هر فایلی، چه بازی باشه و چه برنامه رو ادیت کنید وبعد از اینکه ZIP کردید با این روش هایی که گفتم بریزید داخل گوشیتون.
این به روت بودن و یا نبودن گوشی هم ربطی نداره
اما اگر قصدتون ریختن یه رام کامل به صورت ZIP روی گوشی باشه باید اول حافظه سیستم که سیستم عامل ( رام اصلی سیستم عامل) روش سوار شده رو از حافظه داخلی گوشیتون پاک کنید تا رامی که میخواید بیاد جاش بشینه و بشه سیستم عامل شما.
در این حالت مثل ویندوز باید داریو ویندوز (در اینجا یعنی حافظه ROM) گوشی پاک بشه و بعد رام دستکاری شده شما جاش بشینه. پس باید اول روت کنید تا بتونید اون رو با TWRP و یا CWM و یا ADB پاک کنید و دیگه اینجا Android Recovery در حالت دسترسی غیر روت جوابگو نیست.
حالا مورد شما راه حلش چیه؟ خیلی ساده دو تا راه براش هست:
1- اگر دانش کافی رو دارید فایل برنامه های اضافی رو از فایل رام زیبپ شده مد نظرتون پاک کنید و یا برنامه هایی که میخوایدو بهش اضافه کنید و بعد فایل ZIP نهایی که تولید شد روی گوشی بریزید که از قبل روت شده و رام قبلیش پاک شده ولی دارای TWRP و یا CWM هست.
2- رام مد نظرتون رو روی گوشی بریزید و بعد از اینکه روت کردید (و یا از قبل رامتون روت بود) با برنامه هایی مثل Titanium Backup هر برنامه ای که میخواید پاک بشه رو حذف کنید و بعدش اگه باز به دسترسی روت بیشتر علاقه ندارید عمل آنروت رو با انبوه روشهای موجود انجام بدید.
امیدوارم جوابم مناسب شما بوده باشه. اگه سوالی بود باز بپرسید.
سوالی دارم. روت کردم گوشیمو و به دلخواه تمام برنامه ها چرت حذف کردم و اگه هم برنامه ای نیاز باشه دانلود میکنم و دانلود کردم و نصب کردم چون اینطوری میتونم اون برنامه به کل حذف یا دوباره نصب کنم که گوشی روت نباشه اون برنامه حذف نمیشه. حالا سوالم اینه من تمام برنامه هارو حذف کردم از گوشی و دلخواه شده حالا ان روت میکنم تا گوشی فابریک باشه این دو تا برنامه باز خودش برمیگرده در صورتی که من حذف میکنم عین برنامه های دیگه و وقتی ان روت هست دیگه نمیشه حذف کرد و فقط غیر فعال میشه کرد که اونم چرته چرا باز این برمیگرده چه کنم حذفش میکنم و گوشی ان روت میکنم نیاد اسم دو برنامه اولی. Telly و دومی. papergarden ممنون میشم راهنمایی کنی. ایا کنارش مکملی هست که باید پیدا کنم حذف کنم چون وقتی میاد میزم تو برنامه خوب اجرا نمیشه و میگه عدم برقراری ارتباط. من نمیخوام این دو برنامه هم تو گوشیم باشه و میخوام به کل حذف بشه. ممنون میشم این مورد راهنمایی کنی.نقل قول:
(شخی سازی اینطوری کردم اول این بگم برنامه های فابریک گوشی که لازمه و باید بمونه گذاشتم البته برنامه های که خودم لازمشون دارم گذاشتم. 1. تلفن. 2. مخاطبین. 3. پیام ها. 4. گالری. 5. دوربین. 6. ساعت. 7. تنضیمات. 8. ماشین حساب. 9. ظبط صدا 10. فایل های شخصی. 11. ........ اینا برنامه های خود گوشی که حذف نکردم و شخصی سازی کردم توپ.)
(اما حالا برنامه های که دانلود و نصب کردم و هر موقعه بخوام میتونم به راحتی از گوشی حذف کنم چه روت باشه چه ان روت باشه گوشی. 1. گوگل چروم یا همون کروم. 2. تلگرام فارسی. 3. ایستاگرام. 4. تانگو. 5. مدیاپلیر برای اهنگ جت ادیو. 6. فلش پلیر. 7. ف ن د ق شکن. 8. چراغ قوه. 9. همراه بانک ملی به اسم بام. 10. مدیاپلیر برای فیلم ام اکس پلیر. 11. .........)
(یک صفحه برنامه و 20 عدد برنامه گوشی هم روان روان اجرا میشه.)
اما حالا گوشی گفتم ان روت کنم هم امنیت باشه هم اینطوری بهتره و اون دو برنامه که بالا عرض کردم خودش میاد و مزاحمه و بدجوری رو اعصابه برای اون چه کنم؟چطور کامل از گوشی حذفش کنم؟
نقل قول:
شما برنامه هایی که گفتید رو چطوری حذف میکنید؟ بعد از آنروت کردن میگم. اینو مشخص کنید لطفاً.
اگه از تیتانیوم بکاپ استفاده کنید فکر نمیکنم بعد از پاک کردن و بعدش آنروت کردن این برنامه ها برگردن.
در مورد امینت هم بگم روت کردن تأثیری رو امنیت نداره چون هر برنامه ای که دسترسی روت بخواد داشته باشه اول از برنامه مدیر سوپر یوزر شما باید اجازه بگیره و تا زمانی که شما Grant نکنید نمیتونه دسترسی روت داشته باشه.
نقل قول:
اولی.[/COLOR] Master-FULL-5.7.4-PROPER دومی. Root-Uninstaller-Pro-8.2-Unlocked سومی. Android-App-Manager-3.1.6 با اینا حذف میکنم برنامه های گوشی بعد روت البته. همینطور که میدونید قبل روت حذف اصلا ممکن نیس. ولی بعد ان روت فقط اون دوتا برنامه که اسمش بالا نوشتم برگشتن. حالا کاری با امنیت نداره روت یا اون روت نداریم ولی میخوام روت نباشه. ان روتم میکنم اون دوتا برنامه ضاهر میشه ایکونش ولی بی فایده چون درست کارم که نمیکونن... روت هم با برنامه KingRoot انجام میدم. البته الان گوشیم روت نیست و اون دوبرنامه هم غیر فعال کردم ولی کاشکی اصلا تو گوشیم نباشه اوف