ضمن تشکر از دوستان خوبم
نیاز به یک راهنمایی برای خرید سی پی یو و مادربرد مناسب دارم ...
من چند وقت پیش توی همین فروم از دوستان کمک خواستم برای خرید سیستم و اون موقع دوستان سی پی یوی +4000 ای ام دی رو پیشنهاد کردند که 65 نانومتری اون حدودا 70 تومن قیمت داره ... اما طی صحبتهایی که با وریای عزیز انجام دادم ایشون به من پردازنده ی E2140 اینتل دوئال کور رو پیشنهاد کردند که قیمت اون حدودا 62 تومنه ... وریا معتقده که این سی پی یو توان آورکلاک بالاتری به نسبت 4000+ داره که میشه علت این قضیه رو در تکنولوژی ساخت بالاتر اینتل و هم چنین حرارت کمتر اون جست و جو کرد .... سوال اول من از دوستان اینه که چرا E2140 بهتر از 4000+ ای ام دی آورکلاک میشه ؟
گرچه مقایسه ی این دو سی پی یو به علت هم قیمت نبودن کار درستی نیست اما طبق بنچ مارکهای گوناگون این پردازنده خیلی ضعیف تر از 4000+ ای ام دی عمل می کنه و قدرت اون در حدود 3600+ ای ام دی است ... ( که با اون هم قیمته )
من می خوام سی پی یویی رو که می خرم تا آخرین حد ممکن آورکلاک کنم و برام مهم نیست که قدرت استوک اون سی پی یو چقدره بلکه میخوام خوب آور بشه و میخوام ازتون بپرسم که حد آورکلاک سی پی یوی E2140 حدودا چقدره ؟
من یه سر به www.xbitlabs.com زدم ... در اونجا طبق بررسی هایی که کرده بودند حداکثر میزان آور E2140 رو در حالت عادی تا حدود 2800 بیان کرده بودند ... و ذکر کردند که پس از این مقدار سیستم بوت نمی شده .... این مطلب خیلی نا امید کننده اس چون سی پی یوهای دو هسته ای AMD تا 3000 آور میشوند ... منتها یک نکته ی مناسبی که اشاره کرده بود این بود که سی پی یوی E2160 که مدل بالاتر E2140 هست قدرت آورکلاک خیلی خوبی داره و تا 3400 آور شده ... نظر دوستان چیه ؟
قیمت E2160 چنده ؟ و به نظرتون با یک مادربرد مناسب تا چه میزان میشه آورش کرد و آیا پس از آور میتونه بهتر از 6000+ ای ام دی کار کنه ؟
خیلی ممنون

Bookmarks