وقتی میگی میخوام اور کنم باید به فکر مین خوب هم باشی
برای اور برو سراغ اینتل و بسته به بودجه میتونی 2140 یا 2160 برداری
Administrator
وقتی میگی میخوام اور کنم باید به فکر مین خوب هم باشی
برای اور برو سراغ اینتل و بسته به بودجه میتونی 2140 یا 2160 برداری
اگر اور برات خیلی مهمه Pentium D هم خوبه البته بستگی به خودت داره 3.0 این سی پی یو رو میتونی تا 4.2 اور کنی 2.8 هم تا 3.8 من خودم از این سی پی یو استفاده میکنم و مینم هم ایسوز هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمت 3.0 هفتاد هزار تومن هست
Administrator
دوست عزیز با اومدن نسل Core دیگه خرید پنتیومها عاقلانه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Originally Posted by Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه گفت پنتیوم D منسوخ شده دیگه
Security (06-12-07)
Administrator
خب دوست من، به نظر شما خرید 2160 بجای D3.6 عاقلانه تر نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Originally Posted by Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری انجمن
این قضیه دود وکنده و این جور چیزا را لطفا دیگه مطرح نکنید تا دیگران هم دچار اشتباه نشن شما بنچهایی که خودت گذاشتی را دقیقتر مطالعه کن هر کدوم که time کمتری برای لود کردن داشته بهتره نه اینکه رو نمودار مقدار بیشتر که شما فکر کنم همینجا اشتباه کردی..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Originally Posted by Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدون شک در حال حاظر بهترین گزینه برای خرید با توجه با افت قیمتی که داشتند : e2140 , e2160
دوست من منظور من رو گمون نکنم فهمیده باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Originally Posted by WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک نگاهی به قیمت و تاریخ این دو پردازنده بکن
در ضمن سیستم من با 10% اور میتونه به راحتی 6700 رو بگیره همنینطور AMD 4000
این رو هم به یاد داشته باش من پیشنهاد دادم کسی رو مجبور که نکردم این رو هم نگفتم 2160 یا 2140 بده ولی به نظر من 2140 خیلی بهتره چون 20 هزار تومان کمتر از 2160هست و با یکم اور میتونه به اون برسه از نظر سرعت هم شاید 1 یا 2 ثانیه کند تر باشه که برای 20 هزار تومان کمتر پرداخت کردن خوبه
این رو هم باید در نظر گرفت 2160 و 2140 از خانواده C2D ها هستن و نباید اونها رو زیاد با Pentium D مقایسه کرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
در اینجا چندتا مطلب مطرح میشه :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Originally Posted by Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. شما با 10 درصد اور نمیتونید به E6700 برسید
2. فقط بحث Performance نیست ، اصولا پنتیومها دارای توان حرارتی بالایی هستند که
باعث میشه گرمای زیاد تولید کنند که برای اور شما مجبور میشید که یک کولینگ مناسب بگیرید
3. به خاطر TDP بالا شما مجبور میشید که از پاورهای قوی تر استفاده کنید
4. همه افراد اور نمیکنند و تازه اون دسته که هم اور میکنند سیستم رو همیشه روی تنظیمات OC نمیذارند
5. شما E6700 رو باX2 4000 مقایسه میکنید ؟در ضمن سیستم من با 10% اور میتونه به راحتی 6700 رو بگیره همنینطور AMD 4000
سپاس
Last edited by M A H R A D; 13-12-07 at 13:50.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks