مرتضی جان سیستم رو از حالت اورکلاک در بیار اگر هنوز اورکلاک شده هست . یک شات با hwmonitor بگیر .برنامه جدیدی نصب کردی ؟
رم رو از حالت xmp در بیار .
جدیدا سیستمم هنگ میکنه اوایل گفتم زیاد هاد نیست و رفع میشه ولی الان خیلی داره اذیتم میکنه.
سلام دوستان
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مرتضی جان سیستم رو از حالت اورکلاک در بیار اگر هنوز اورکلاک شده هست . یک شات با hwmonitor بگیر .برنامه جدیدی نصب کردی ؟
رم رو از حالت xmp در بیار .
*MoJtAbA* (19-08-14), Morteza.m1371 (18-08-14)
من دو تا هارد دارم هردو اینترنال هستن یکی 160 هست که داخل کیس وصله یکی هم 1 ترا بلک وسترن که شخصی هست فقط گاهی اوقات میبندم به پیشانی کیس (ایکس7) مشکل از این نیست.
سیستم از اور در اومده.
سپاس.
آخرین ویرایش توسط Morteza.m1371 در تاریخ 19-08-14 انجام شده است
Morteza.m1371 (19-08-14)
Morteza.m1371 (19-08-14)
پست دومم ویرایش شد.
داره.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سیستم رو خاموش کن تغییر وضعیت بده دوباره روشن کن .من شات hw monitor نمیبینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (19-08-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای هارد 32 هست.
معذرت انقدر هنگ میکنه برای همین طول کشید الان پست 3 ویرایش شد.
سپاس.
AMD>INTEL (19-08-14)
سیستم رو خاموش کردی ؟ وضعیت کلید بایوس گرافیک رو تغییر داد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله از اون هارد هم میتونه باشه .
Morteza.m1371 (19-08-14)
تغیرش میدم سیستم کارت را لود نمیکنه.
سپاس.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks