Morteza.m1371 (19-08-14)
اون دو خطای زرد دقیقا برای بدسکتور هست .بهتره با یک هارد دیگه تست بزنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ایراد Reallocated Sectors Count
زمانی خطا میده که هارد در read/write/verification error قسمتی از هارد مشکل دارد .
Morteza.m1371 (19-08-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان متوجه یه چیزی شدم وقتی هنگ میکنه ال ای دی هارد خاموش میشه و سیستم به هیچ وجه ریست نمیشه و حتما باید خاموشش کنم بنظرم ارتباط هارد با مین قطع میشه.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این فایده نداره . حتما با یک هارد دیگه تست کن . بالا هم نوشتم این خطا های مکانیکال و جدی هست . با یک هارد ویندوز بریز متوجه میشی . ایراد از هاردت هست .خطا ترانسفر دیتا هم داری . هاردت قدیمی شده. ساتا 1 هم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (19-08-14)
البته اول تست در حالت غیر از کوییک بود نزدیکای آخر تست هنگ کرد مجبور شدم بزارمش روی کوییک.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب تو اون هارد ویندوز نصب کنم بعد چطور از روی اون هارد این هارد را تست کنم؟
سپاس.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 19-08-14 انجام شده است
|
|
دقیقا مشخصه وقتی هاردت داره کار میکنه این مسئله هنگ ایجاد میشه . با یک هارد دیگه ویندوز بریز و درایور ها کاملا مطمئن میشی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تست ما میخواهیم دلیل هنگ رو بفهمیم . اگر با هارد جدید مشکل نداشته باشه مشخص میشه هاردت 160 مشکل داره
Morteza.m1371 (19-08-14)
الان دقیقتر میگید با یه هارد دیگه چیکار کنم؟
سپاس.
نصب ویندوز- نصب درایورها .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند ساعت کار میکنی اگر مشکل نداشت . یعنی ایراد از این هارد هست و باید جایگزین بشه / پروسه تست هست
Morteza.m1371 (19-08-14)
خب الان فضا بهتره میتونم اون هاردا وصل کنم اوامر انجام میشه و بهتون اطلاع میدم دیگه از دست این مشکلات سخت افزاری خسته شدم.
سپاس.
آخرین ویرایش توسط Morteza.m1371 در تاریخ 19-08-14 انجام شده است
AMD>INTEL (19-08-14)
به هر حال پیش بیاد . بالاخره این هارد 160 قدیمی هست و امکان کند شدن و این ایرادها بر روی مادربردی که ساتا 3 هست زیاد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (19-08-14)
ممنونم.حالا راهی برای درست کردن این هارد نیست چون خیلی دوسش دارم قریب به 7 ساله محرم رازهای من بوده؟
سپاس.
آخرین ویرایش توسط Morteza.m1371 در تاریخ 19-08-14 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks