8 هسته ای ؟! جدیده ؟!
اولین قدم آپدیت آنتی ویروس و اسکن کل سیستم هست
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من سیستم لپ تاپم 6 گیگ رم داره و از سی پیو 8 هسته ای استفاده می کنه ... الان چند مدته که احساس می کنم کند شده ... حتی وقتی می خواد آهنگی رو بالا بیاره 1 لحظه صبر می کنه بعد مثل سیستم های پنتیوم رفتار می کنه ...
حتی زمانی که پروسس رو از Task manager می گیرم هر 8 تا سی پیو داره کار می کنه و نمی دونم مشکل از کجاست ...
می شه کسی کمک کنه ؟
|
|
8 هسته ای ؟! جدیده ؟!
اولین قدم آپدیت آنتی ویروس و اسکن کل سیستم هست
Fastest in Iran
life24 (03-10-12), nima_hl (04-10-12), Over_Cracker (03-10-12), smrbh (04-10-12), vandelin (03-10-12)
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
نمی دونم شاید واسه شما جدید باشه واسه من حدود 1 ساله می شه که قدیمی هم شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال اسکن هستم نتیجه رو گزارش می کنم
[سیستم جلوگیری از دوگانگی ارسال ها]
فلش پلیر 5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایرفاکس 2
فلش گت 1
اینترنت دانلود منیجر 1
فقط همین ولی سیستم پروسس رو69 هست
کاربر شهرسختافزار
در زمانی که کند هستش،دقت کنید که هر پروسه چند درصد اشغال کرده و وضعیت System Idle process چیه.تیک نمایش همه پروسس هارو بزنید که کل پروسس ها نمایش داده بشه.
در ضمن،هارد شما به چه شکل پارتیش بندی شده؟ دقت کنید که به هیچ عنوان داده هاتون رو به طور مستقیم در درایو نریزید،همیشه در فولدر هایی بریزید که در درایور ساخته شده.
mehrdad_ab (04-10-12), nima_hl (04-10-12), smrbh (04-10-12)
کاربر شهرسختافزار
این عکس از تسک منیجر من
فایل ها هم فولدر بندی شده هستند
http://p30up.ir/up/tyq2e8v2kn4kmmp7mux.jpg
|
|
Core i7 ها پروسسور هایی 4 هسته ای هستن که با قابلیت Multithreading قابلیت پردازش 8 رشته داده موازی رو دارا هستننمی دونم شاید واسه شما جدید باشه واسه من حدود 1 ساله می شه که قدیمی هم شده
در حال اسکن هستم نتیجه رو گزارش می کنم
اینکه در تسک منیجر هشت level سطح پردازش نشون داده میشه به معنی 8 هسته ای بودن نیست
هرچند برای من اینگونه برداشت های غلط از زمان وجود Pentium 5 برای من عادی شده و خیلی وقته قدیمی و فان شده !!
Fastest in Iran
مشکل سیستم شما 100% مربوط به ویروس یا برنامه ای که وقفه در کار پروسسور میندازه هست
حتما با آنتی ویروس آپدیت شده چک کنید ، اگر مشکل رفع نشد ، سعی کنید ریکاوری کنید ، اگر باز هم به مشکل خوردید با یه نسخه fresh از ویندوز 7 بدون هیچ برنامه اضافی ( فقط درایورها ) مشکل رو تست کنید
Fastest in Iran
کاربر شهرسختافزار
نقص در چیپست چپ گرافیک روی برد می تونه دلیل کندی سیستم باشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعاً خودم دیوانه شدم آنتی ویروس آپدیت هم همین الان اسکن کردم هیچ ویروسی پیدا نکرد ...
نه نمیتونه باشه
مشکل شما نرم افزاری هست عزیز
به بقیه راههایی که گفتم رجوع کنید نتیجه رو اطلاع بدید
Fastest in Iran
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks