کاربر شهرسختافزار
الان که 22% بیشتر لود نشده CPU،دلیلی برای کندی وجود نداره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sahyoonest برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت 74 تا پروسه در حال اجراست. برنامه های اضافی رو حذف کنید و پروسه ها و سرویس های غیر ضروری رو غیر فعال کنید در MsConfig ،هارد رو دیفراگمنت کنید.با برنامه های TuneUP سیستم رو اسکن کنید و در کل،کمی بار سیستم رو کم کنید.
کاربر شهرسختافزار
اساتید کارهایی که گفتید رو کردم ولی بازم مثلاً زمانی که می خوام راست کلیک کنم یه وقفه می افته تا باز بشه ... یا موزلا که تب جدید باز می کنم یه 2 ثانیه هنگ می کنه
الان وضعیت نسبت به قبل بهتر شد اما فکر نمی کنم هنوز به عالی بودن گذشته رسیده باشه
|
|
کاربر شهرسختافزار
سعی کنید بدون اجرای آنتی ویروس با سیستم کار کنید،ببینید باز هم مشکل وجود داره یا خیر.
تک تک پروسه ها رو در حد امکان به صورت نوبتی در MsConfig غیر فعال کنید و با سیستم کار کنید ببینید تغییر حاصل میشه یا نه.
Firefox هم با بعضی سیستم ها خیلی مشکل داره و باعث بالا رفتن بیش از حد لود پردازنده میشه.
دمای پردازنده و گرافیک رو هم چک کنید،بالا بودن دما هم میتونه باعث هنگ های ناگهانی بشه.
از System restore هم اگر تونستید استفاده کنید و برگردید به زمانی که این مشکل وجود نداشته.
mehrdad_ab (04-10-12), sahyoonest (04-10-12)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من ویندوز 8 نصب کن و آنتی ویروس آپدیت بعد اقدام به اسکن سیستم کن
nima_hl (04-10-12)
کاربر شهرسختافزار
استاد گرامی من همه این کارا رو کردم فرقی نداشت ... البته یه مدتی دمای سیستم شدیداً بالا می رفت ... اما الان تقریباً نرمال ِ ولی گاهی اوقات فن به شدت شروع به روشن شدن می کنه و تا چند دقیقه مدام گرما بیرون می ده به طرزی که یه شکلات کنار فن به راحتی آب شد ...
برای پایین آوردن دمای داخلی باید چکار کنم ؟
البته این مشکل در زمان باز کردن My computer هم هست
شاید مشکل لپ تاپ شما چیز دیگه ای باشه ، چه مدتی هست خریدید ؟ مدل لپ تاپ ؟
Fastest in Iran
کاربر شهرسختافزار
1 سال و 6 ماه ... مدل 5110 Dell ... البته سیستم Core i7
نمی دونم خودم دارم دیوانه می شم اصلاً با عقل جور در نمی آد
میتونه مشکل از این باشه که لپ تاپ شما نیاز به تمیزکاری داخلش داره ، ممکنه از بس روی فرش و جاهای پرز دار گذاشته باشید فن کثیف شده باشه و باعث ایجاد حرارت بشه
وقتی حرارت زیاد باشه و لپ تاپ به مرز over heat شدن بره ، پروسسور کندتر عمل میکنه تا حرارت بیشتری تولید نشه
Fastest in Iran
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks