از چه مرور گري استفاده مي كني ممكنه كه از فايرفكس ورژن جديد استفاده كني چون كه كله از سي پي يو و رم زياد استفاده مي كنه
سلام
من مشکل اعصاب خورد کن دارم.
با لپ تاپ وقتی وارد یک سایت مثل این asriran.com میشم دما سی پی یو لپ تاپ از 50-55 میره روی 80 و فن دوم شروع میکنه به کار کردند.
ویندوز عوض کردم فایده نداشت
با pc وقتی میرم تو همین سایت 1 درجه دما تغیر نمیکنه. این چرا این طوری میشه و راه حل مشکل چیست؟
با تشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
از چه مرور گري استفاده مي كني ممكنه كه از فايرفكس ورژن جديد استفاده كني چون كه كله از سي پي يو و رم زياد استفاده مي كنه
life24 (14-08-12), Over_Cracker (14-08-12)
کاربر شهرسختافزار
life24 (14-08-12)
سلام
opera نصب کردم و از سایتش دانلود کردم و رفتم تو سایت ذکر شده
اولش دما رفت 60 بعدش همش زیر 60 بود
اما فایر فاکس و کروم خیلی اذیت میکنن. این opera این طور نبود
یعنی این قدر فایرفاکس و کروم در پیتی شدند؟
چرا در پی سی این مشکل نیست.
هر سه مرورگر ها نصب کردم اخرین ورژن هستنند. با تشر
کاربر شهرسختافزار
life24 (14-08-12), mehrdad_ab (14-08-12), smrbh (14-08-12)
حالا این ها خودشون این مشکل رو خبر دارند؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
خودشون قبل از انتشار هر نسخه،یه لیست از باگ های برطرف شده منتشر می کنند.
این مورد شما هم یه مشکل همه گیر و اساسی نیست.چرا که خود توسعه دهندگان،قبل از انتشار،روی سخت افزار و نرم افزار های مختلف تست می کنند. ممکنه مشکل شما از ناسازگاری برخی درایور ها یا نرم افزار های دیگه و یا حتی اوریجینال نبودنشون باشه. شما میتونید یه ایمیل به فایرفاکس بزنید و مشکلتون رو گزارش بدید.
life24 (14-08-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ایمیل یچیزی پیدا نکردم.
شما ندراید تا بفرستم؟
life24 (15-08-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپ تاپ من این مدلی
asus n43jf
اینم لینکش
http://www.asus.com/Notebooks/Multim...ainment/N43Jf/
میشه لینک یک کولینگ درست و حسابی به من بدید که با لپ تاپ هم مچ باشه و مشکلات جانبی دیگه نداشته باشه؟
ممنونم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks