از چه مرور گري استفاده مي كني ممكنه كه از فايرفكس ورژن جديد استفاده كني چون كه كله از سي پي يو و رم زياد استفاده مي كنه
سلام
من مشکل اعصاب خورد کن دارم.
با لپ تاپ وقتی وارد یک سایت مثل این asriran.com میشم دما سی پی یو لپ تاپ از 50-55 میره روی 80 و فن دوم شروع میکنه به کار کردند.
ویندوز عوض کردم فایده نداشت
با pc وقتی میرم تو همین سایت 1 درجه دما تغیر نمیکنه. این چرا این طوری میشه و راه حل مشکل چیست؟
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
از چه مرور گري استفاده مي كني ممكنه كه از فايرفكس ورژن جديد استفاده كني چون كه كله از سي پي يو و رم زياد استفاده مي كنه
life24 (14-08-12), Over_Cracker (14-08-12)
کاربر شهرسختافزار
life24 (14-08-12)
سلام
opera نصب کردم و از سایتش دانلود کردم و رفتم تو سایت ذکر شده
اولش دما رفت 60 بعدش همش زیر 60 بود
اما فایر فاکس و کروم خیلی اذیت میکنن. این opera این طور نبود
یعنی این قدر فایرفاکس و کروم در پیتی شدند؟
چرا در پی سی این مشکل نیست.
هر سه مرورگر ها نصب کردم اخرین ورژن هستنند. با تشر
کاربر شهرسختافزار
life24 (14-08-12), mehrdad_ab (14-08-12), smrbh (14-08-12)
حالا این ها خودشون این مشکل رو خبر دارند؟
کاربر شهرسختافزار
خودشون قبل از انتشار هر نسخه،یه لیست از باگ های برطرف شده منتشر می کنند.
این مورد شما هم یه مشکل همه گیر و اساسی نیست.چرا که خود توسعه دهندگان،قبل از انتشار،روی سخت افزار و نرم افزار های مختلف تست می کنند. ممکنه مشکل شما از ناسازگاری برخی درایور ها یا نرم افزار های دیگه و یا حتی اوریجینال نبودنشون باشه. شما میتونید یه ایمیل به فایرفاکس بزنید و مشکلتون رو گزارش بدید.
life24 (14-08-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ایمیل یچیزی پیدا نکردم.
شما ندراید تا بفرستم؟
life24 (15-08-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لپ تاپ من این مدلی
asus n43jf
اینم لینکش
http://www.asus.com/Notebooks/Multim...ainment/N43Jf/
میشه لینک یک کولینگ درست و حسابی به من بدید که با لپ تاپ هم مچ باشه و مشکلات جانبی دیگه نداشته باشه؟
ممنونم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks