فرمت اون درایو Fat32 که نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام دوستان
من ویندوز سون رو نصب کردم ولی یکی از درایو هام نیست یعنی جوری هم نیست که میزان حافظه ی اون درایو پخش بشه رو درایو های دیگه درایو ها همون حافظه های قبل رو دارن یک مگ هم تغییری نکردن ولی اون درایو نیستش !
اومدم ویندوز XP نصب کردم دیدم همه ی درایو هام هستن یعنی مشکل از کجاست ؟
لطفا راهنمایی کنید با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
فرمت اون درایو Fat32 که نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خیر فرمت درایو NTFS هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
موقع نصب ویندوز هم اون درایو رو نشون نمیده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چرا در هنگام نصب ویندوز درایو رو نشون میده ولی داخل ویندوز خبری از اون درایو نیست ...
عضو VIP شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
یک بار دیگه WIN 7 ULTIMATE سرویس پک یک آخرین آپدیت رو نصب کنید
کاربر شهرسختافزار
درست شد با تشکر ار راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks