فرمت اون درایو Fat32 که نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام دوستان
من ویندوز سون رو نصب کردم ولی یکی از درایو هام نیست یعنی جوری هم نیست که میزان حافظه ی اون درایو پخش بشه رو درایو های دیگه درایو ها همون حافظه های قبل رو دارن یک مگ هم تغییری نکردن ولی اون درایو نیستش !
اومدم ویندوز XP نصب کردم دیدم همه ی درایو هام هستن یعنی مشکل از کجاست ؟
لطفا راهنمایی کنید با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
فرمت اون درایو Fat32 که نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خیر فرمت درایو NTFS هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
موقع نصب ویندوز هم اون درایو رو نشون نمیده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چرا در هنگام نصب ویندوز درایو رو نشون میده ولی داخل ویندوز خبری از اون درایو نیست ...
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
یک بار دیگه WIN 7 ULTIMATE سرویس پک یک آخرین آپدیت رو نصب کنید
کاربر شهرسختافزار
درست شد با تشکر ار راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks