سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از عینک فروشیها مشابهشو میتونید تهیه کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان من همراه مانيتور سامسونگ p22500 يك پارچه نرم براي پاك كردن صفحه داشتم كه حالا اونو گم كردم .
حالا بهترين روش براي تميز كردن صفحه مانيتور چيه ؟
توي راهنماش كه نوشته بود از اون پارچه به همراه آب استفاده كنم
نظر و روش شما ؟
با تشكر
Comodo Internet Security
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از عینک فروشیها مشابهشو میتونید تهیه کنید
HWBOT SSA Member
من LCD خودمو با پارچه ی مخصوص تمیز کردن عینک طبی ( همونا که پورز نداره) تمیز می کنم + شیشه پا کن پیس پیس شی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (25-08-10)
کاربر شهرسختافزار
بهتره از پارچه نرم و آب استفاده كني صفحه LCD ها به مواد پاك كننده كه داخلش الكل هست حساس هستن
برای پاک کردن پانل ال سی دی دوستان فقط آب ، یه وقت الکل نزنید که باید بعدش باهاش خداحافظی کنین !
آب به همراه پارچه نرم از اینها که به عنوان مثال شیشه عینک تمیز میکنن
HWBOT SSA Member
با اجازه.... اهم :دی
من هر نوع ماده ی شوینده و تمیز کننده از جمله. تاید ریکا آب اکسیژنه ! مایع شیشه پاک کن ! اسپره ی ناهید و و و .... به صفحه ی LCD زدم و از سال 2005 به این ور هم دارم ازش استفاده می کنم!!!! مشکلی براش پیش نمی آد.
یحتمل مال شما از مریخ اومده ! :دی من از روی تجربه دارم میگم تمیز کردن ال سی دی اگر روش لایه محافظ نداشته باشه ( اکثر پنل ها نداره و بیشتر لپ تاپ ها محافظ دارن ) الکل استفاده بشه جاش میمونه و به راحتی پاک نمیشه .
من منظورم مشکل سخت افزاری نیست که شما اینطوری برداشت کردی ! منظور من اینه که جای اون الکل میمونه روی سطح پانل و پاک نمیشه .
دستور العمل و Instruction مانیتور ها هم نگاه کنید همین رو میگه ! تمیز کردن با دستمال نرم و آب توصیه میشه .
nima_hl (26-08-10)
کاربر شهرسختافزار
تاييد ميشود يكبار با مواد شيشه شور امتحان كردم و بعد پدرمان جلوي چشمان آمد تا تميزش كرديمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (26-08-10)
من با این اسپری کف های امبرسیل تمیز میکنم مشکلی هم پیش نمیاد ، نه جایی ازش میمونه و لکه های چرب هم از بین میبره : دی
HWBOT SSA Member
خوب مدل مال من BenQ FB71E هست. با این وجود لکه ای هم روش نیست!!! مشکل سخت افزاری کیلویی چنده :دی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks