با سلام
دوستان من همراه مانيتور سامسونگ p22500 يك پارچه نرم براي پاك كردن صفحه داشتم كه حالا اونو گم كردم .
حالا بهترين روش براي تميز كردن صفحه مانيتور چيه ؟
توي راهنماش كه نوشته بود از اون پارچه به همراه آب استفاده كنم
نظر و روش شما ؟
با تشكر
کاربر شهرسختافزار
با سلام
دوستان من همراه مانيتور سامسونگ p22500 يك پارچه نرم براي پاك كردن صفحه داشتم كه حالا اونو گم كردم .
حالا بهترين روش براي تميز كردن صفحه مانيتور چيه ؟
توي راهنماش كه نوشته بود از اون پارچه به همراه آب استفاده كنم
نظر و روش شما ؟
با تشكر
Comodo Internet Security
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از عینک فروشیها مشابهشو میتونید تهیه کنید
HWBOT SSA Member
من LCD خودمو با پارچه ی مخصوص تمیز کردن عینک طبی ( همونا که پورز نداره) تمیز می کنم + شیشه پا کن پیس پیس شی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (25-08-10)
کاربر شهرسختافزار
بهتره از پارچه نرم و آب استفاده كني صفحه LCD ها به مواد پاك كننده كه داخلش الكل هست حساس هستن
برای پاک کردن پانل ال سی دی دوستان فقط آب ، یه وقت الکل نزنید که باید بعدش باهاش خداحافظی کنین !
آب به همراه پارچه نرم از اینها که به عنوان مثال شیشه عینک تمیز میکنن
Fastest in Iran
HWBOT SSA Member
با اجازه.... اهم :دی
من هر نوع ماده ی شوینده و تمیز کننده از جمله. تاید ریکا آب اکسیژنه ! مایع شیشه پاک کن ! اسپره ی ناهید و و و .... به صفحه ی LCD زدم و از سال 2005 به این ور هم دارم ازش استفاده می کنم!!!! مشکلی براش پیش نمی آد.
|
|
یحتمل مال شما از مریخ اومده ! :دی من از روی تجربه دارم میگم تمیز کردن ال سی دی اگر روش لایه محافظ نداشته باشه ( اکثر پنل ها نداره و بیشتر لپ تاپ ها محافظ دارن ) الکل استفاده بشه جاش میمونه و به راحتی پاک نمیشه .
من منظورم مشکل سخت افزاری نیست که شما اینطوری برداشت کردی ! منظور من اینه که جای اون الکل میمونه روی سطح پانل و پاک نمیشه .
دستور العمل و Instruction مانیتور ها هم نگاه کنید همین رو میگه ! تمیز کردن با دستمال نرم و آب توصیه میشه .
Fastest in Iran
nima_hl (26-08-10)
کاربر شهرسختافزار
تاييد ميشود يكبار با مواد شيشه شور امتحان كردم و بعد پدرمان جلوي چشمان آمد تا تميزش كرديمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (26-08-10)
من با این اسپری کف های امبرسیل تمیز میکنم مشکلی هم پیش نمیاد ، نه جایی ازش میمونه و لکه های چرب هم از بین میبره : دی
HWBOT SSA Member
خوب مدل مال من BenQ FB71E هست. با این وجود لکه ای هم روش نیست!!! مشکل سخت افزاری کیلویی چنده :دی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks