سرعت سایت خیلی کمه!!همه انجمنها دیر باز میشن!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سرعت سایت خیلی کمه!!همه انجمنها دیر باز میشن!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
سلام سعید جان
عرضم به حضور شما که سرعت اینترنت کلا بعد از قضیه کابل نوری که به مشکل خورده بود خیلی
کم شده و هنوز هم این مشکل برای تمامی سایتها و آدرسها پابرجاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی دوستانی که از Adsl استفاده میکنند از جمله خود بنده هم با مشکل افت شدید سرعت مواجه هستیم.
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
مهدی جان اون دو تا کابل مشکلشون حل شد و درست شدن .
این Isp ها یه کوفتشون شده .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
عضو VIP شهر سختافزار
سامان جان دوتا کابل حل شده اما دو سه تا کابل دیگه هنوز مشکل داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2sib (22-02-08)
حق آب و گل داره
سرعت افتضاحه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سرعت نا امید کننده است!
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
|
|
سرعت بالا اومدن سایت (بدون شرح) !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
من تازه با اين قضيه افت سايت تو اين دو سه روزه مواجه شدم
برای من هم سرعت چندان خوب نیست . فکر میکنم مشکل سروری باید داشته باشه چون isp من یکی که رو هر سروری مثله موتور جت میمونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
कभी हार
دوستان بله مشكلاتي وجود داره كه بيشترش مربوط به سرور نميشه و مربوط به شبكه داخل ايران هست ولي مشكلات سرور الان رفع شده و سرعت لود بهتر شده .
موفق باشيد
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks