فکر کنم Dial-Up استفاده نمی کنید یک چیز پایین تر از Dial-Up اجرا می کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم Dial-Up استفاده نمی کنید یک چیز پایین تر از Dial-Up اجرا می کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ثانیه های اولش یه کم طول میکشه . ولی بعد از چند ثانیه اولیه ... میفته رو دور و از نظر من با توجه به کیلتر بودن سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بازم با سرعت بسیار خوب و قابل قبولی باز میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
سایت از نظر سرعت هیچ مشکلی نداره ، خواهشا ف ی ل ت ر بودن سایت رو بهونه ی سرعت کم شدن قرار ندید .
سرور سایت سرعت بسیار بالایی داره .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (01-07-08), Fog (01-07-08), Keih@n.G (03-07-08), saeed25 (03-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
حتي با استفاده از PR من كمبود از نظر سرعت حس نمي كنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (03-07-08)
کاربر شهرسختافزار
با دروود با وجودی که از پیلتر شکن استفاده می کنم،اما سایت سرعت خوبی در بار شدن دارد،هرچند قبلا مشکلاتی داشت که مدیران فرمودند بخاطر ترافیک زیاد بر روی سرور می باشد ،ولی در حال حاضر که من با سرعت کمی که دارم،باز هم مشکلی در باز کردن سایت ندارم از همه مدیران و کارفرمیان سپاسگزارم
عضو VIP شهرسختافزار
چرا برا من سرعت مطلوبه؟؟؟
من میخوام سرعت کم بشه تا شکایت کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
دوستان سروری که ما روش هستید جزو بهترین های سرور های دیتاسنتر iWeb کاناداست و سرور ساعت به صورت هر چند ساعت یکبار چک میشه و مطمئن باشید اگه مشکلی پیش بیاد با توجه به ساعاتی زیادی که آنلاین هستیم سریعا درصدد رفعش بر میایم .
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
™Ali (20-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks