-
با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
PART I / III
نمیدونم تا به حال به سینما سه بعدی رفتین یا نه. اولین باری که من به سینما سه بعدی رفتم تقریبا دو یا سه سال پیش در تهران بود. اونها به ما یک عینک مخصوص دادن و گفتن که باید پشت خط معینی که بر روی زمین کشیده شده بود بایستیم. بعد فیلم روی پرده به نمایش درامد. یه فیلم که بهش میگفتن ترسناک! اما واقعا برای بار اول خیلی برام جالب بود. از پشت عینک وقتی اون دایناسور (!) سرش رو به جلو میاورد دقیقا مثل این بود که از پرده اومده بیرون! طوری که در این لحظه همه تماشاچیان نیم قدم به عقب میرفتند. همینطور وقتی که دوربین میرفت زیر آب عین این بود که ماهی های درون آب دارن از بقل آدم رد میشن!
شاید کسی فکر این رو نمی کرد که روزی کامپیوتر های شخصی و خانگی هم قادر باشند فیلم ها و حتی بازی های رایانه ای رو به صورت سه بعدی پخش کنند! اما واقعیت اینه که شما فقط کافیه یه کارت از انویدیا سری 8000 یا 9000 یا سری 200 داشته باشید!
3D Vision چیست؟
3D Vision به طور خلاصه و کوتاه قابلیتی است در کارتهای گرافیک ساخت انویدیا که به واسته ی اون شما میتونید با داشتن تجهیزات مخصوص به دیدن عکسها و فیلم های سه بعدی یا بازی کردن Game های مورد علاقتون به صورت سه بعدی بنشینید.
چه کارتهایی از 3D Vision پشتیبانی میکنند ؟
در عکس زیر میتوانید لیست کارتهایی رو که از 3D Vision پشتیبانی میکنند را ملاحظه کنید:
همانطور که ملاحظه میکنید ، اسمی از کارتهایی مثل 9500GT و 8600GT و 9400GT و 8500GT برای ساپرت Game نیامده اما نگران نباشید. اگر شما از این کارتها استفاده میکنید ، باز هم میتوانید بازیها را به صورت سه بعدی اجرا کنید اما ممکنه بازی یکم کند بشه یا مجبور بشید تنظیمات رو کاهش بدید. مثلا خود من تونستم Crysis Warhead رو با 8600GT به صورت سه بعدی اجرا کنم!
تجهیزات مورد نیاز:
به طور کلی دو راهکار جهت استفاده از این قابلیت وجود دارد:
1. راهکار اول استفاده از کیت کامل انویدیا میباشد که این راهکار گران اما با کیفیت است.
2. راهکار دوم استفاده از یک عینک مخصوص قرمز - آبی میباشد که این راهکار بسیار ارزان اما کیفیتی معمولی دارد.
1. استفاده از کیت کامل انویدیا (NVIDIA 3D VISION )
برای این روش شما به طور کلی به چهار چیز احتیاج دارید:
1. کیت مخصوص انویدیا ( Nvidia 3D Vision Kit )
2. مانیتور سازگار با رفرش ریت 120Hz
3. یک کارت گرافیک انویدیا ( ترجیحا از GTX260 و بالاتر)
4. سیستم عامل Vista یا Seven
نکته: درایور 3D Vision بر روی ویندوز XP نصب نمی شود!
برخی از نمایشگر هایی که از این قابلیت پشتیبانی می کنند عبارتند از:
NVIDIA 3D Vision-Ready displays devices
Desktop Displays
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
100 Hz and higher analog CRTs
HDTVs
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]: WD-57833, WD-60735, WD-60737, WD-60C8, WD-60C9, WD-65735, WD-65736, WD-65737, WD-65C8, WD-65C9, WD-65833, WD-65835, WD-65837, WD-73735, WD-73736, WD-73737, WD-73833, WD-73835, WD-73837, WD-73C8, WD-73C9, WD-82737, WD-82837, L65-A90
Generic DLP HDTV mode
Projectors
DQ-3120 by LightSpeed Design, Inc.
ViewSonic PJD-6210-3D
همانطور که ملاحظه می کنید اگر امکانات بالا رو بخواهید تهیه کنید باید پول زیادی خرج کنید. کیت انویدیا حدود 200 دلار ، یک مانیتور 120 هرتزی در میاد حدودا 700 دلار ( قابل توجه که مانیتور های LCD موجود در بازار اکثرا 60 هرتز هستند ) ، حداقل کارت GTX260 که حدود 220 دلار تموم میشه و در نهایت یک کامپیوتر با داشتن ویندوز ویستا یا 7 که این هم در حدود 600 دلار تموم میشه. یعنی در کل شما باید هزینه ای در حدود 1800 دلار بپردازید!
همانطور که میبینید این هزینه بسیار بالاست و چون در توان عمده کاربران نیست. به همین دلیل من بیشتر راه حل ارزان قیمت رو براتون توضیح میدم که کاربردی تر هست.
2. راهکار دوم استفاده از عینک مخصوص:
تجهیزات مورد نیاز:
1. ویندوز ویستا یا 7
2. حداقل 1 گیگابایت حفظه رم ( دو گیگ پیشنهاد می شود)
3. 100 مگابایت فضای خالی روی دیسک
4. عینک مخصوص
اگر با دیدن قیمتهای بالا نا امید شدید ، از این راهکار استفاده کنید چون حداکثر هزینه ای که برای شما دارد در حدود 5 هزار تومان خواهد بود!!! اما چگونه؟ مراحل زیر را دنبال کنید:
عینک مخصوص:
برای این کار کافیست تا یک عینک سه بعدی از یه جا پیدا کنید! این عینک تقریبا باید همانند تصویر زیر باشد:
یعنی یک طرف آن قرمز و طرف دیگر تو مایه های آبی!
نمیدونم برای پیدا کردن اینجور عینکها باید به کجا مراجعه کرد. دوستانی که الان دارن این مطلب رو میخونن اگر جایی برای خریداری این نوع عینک ها رو سراغ دارند لطف کنند و همینجا بقیه اعضا رو مطلع کنند.
اما من چه کار کردم؟ اینجا یه ابتکار به خرج دادم که البته هر چند به کیفیت خود عینک نیست و تصاویر با اینها کمی سایه دارن اما برای تجربه خیلی خوب هست.
برای اینکار کافیست تا مثل من به یه لوازم التحریر مراجعه کرده و یه طلق و شیرازه خریداری کنید اما یکی به رنگ قرمز و دیگری به رنگ آبی ( تصویر زیر ).
سپس هر کدام از طلق ها را از وسط تا کرده و به صورت دولا به طوری که طلق آبی رنگ را جلوی چشم راست و طلق قرمز رنگ را جلوی چشم چپ شما باشد بگذارید. با این میتونید تا حدود زیادی تصاویر سه بعدی را که در ادامه چگونگی آن توضیح داده شده مشاهده کنید. اما به دلیل اینکه رنگ آبی اون زیاد مناسب نیست تا حدودی سایه های آبی رنگ پیدا می شوند.
دریافت درایور 3D Vision :
برای مرحله بعد شما باید درایور 3D Vision رو دریافت و نصب کنید. حتما دقت داشته باشید که برای این کار سیستم عامل شما باید ویستا یا 7 باشد و نسخه درایور کارت گرافیک شما هم باید 180 به بالا باشد.
برای دریافت درایور 3D Vision به لینک رو به رو بروید: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بعد از باز شدن صفحه در قسمت Product Type گزینه 3D Vision را انتخاب کرده و پس از انتخاب سیستم عامل و زبان مورد نظر ، آنرا دانلود نمایید.
برای آخرین نسخه دریافت درایور کارت گرافیک خود به لینک رو به رو بروید : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عد از باز شدن صفحه در قسمت Product Type گزینه Geforce را انتخاب کرده و با انتخاب سری کارت خود و سیستم عامل و زبان مورد نظر ، آنرا دانلود نمایید.
نکته دیگری که در این رابطه باید خاطر نشان کنم ، این هست که ممکن هست درایور 3D Vision را داشته باشید که در این صورت نیازی به دانلود مجدد آن نیست. برای این کار درایوی که ویندوز ویستا یا هفت بر روی آن نصب هست را باز کرده و پوشه Nvidia را باز کرده ، سپس پوشه DisplayDriver را انتخاب کنید. با باز کردن این پوشه ، پوشه ای را که نسخه درایور نصب شده روی سیستم رو نوشته باز کرده و در نهایت پوشه International را باز کنید.
در این پوشه به دنبال فایلی به نام 3DVision_xxx.xx.exe بگردید. ( دقت داشته باشید که xxx.xx نسخه درایور نصب شده هست و بسته به اینکه چه نسخه ای از درایور انویدیا رو نصب داشته باشید متفاوت هست. مثلا اگر نسخه درایور شما 186.18 باشد این فایل هم به نام 3DVision_186.18.exe خواهد بود. )
نصب و راه اندازی :
اگر نسخه درایور کارت شما از 180 پایین تر بود، به مرحله اول و اگر هم نسخه درایور کارت شما 180 یا بالاتر بود به مرحله 2 بروید.
1. باید ابتدا جدیدترین نسخه رو نصب کنید. برای این کار پس از آماده سازی درایور جدید ، درایور قبلی کارت خود را از روی سیستم کاملا پاک کرده ، سیستم را از نو راه اندازی کرده – و درایور جدید را نصب کرده و مجددا سیستم را از نو راه اندازی کنید. پس از این کار به مرحله 2 بروید.
2. درایور 3D Vision رو که لینک دانلودش رو بالاتر گذاشتم ، دانلود کرده و به مرحله 3 بروید.
3. حال درایور 3D Vision رو نصب کرده و سیستم را مجددا راه اندازی کنید.
4. پس از راه اندازی ، بر روی دسکتاپ راست کلیک کرده و وارد کنترل پنل Nvidia شوید و مطابق عکس زیر گزینه Advanced Settings رو انتخاب نمایید.
5. در پنل کناری گزینه stereoscopic 3D را انتخاب کنید.
6. (قبل از اینکه این کار را انجام دهید ، مقاله را تا انتها بخوانید مرمطالعه کنید) مطابق عکس زیر تیک Enable stereoscopic 3D رو بزنید.
شما به محض اینکه این تیک را بزنید ، Wizard نرم افزار شما را در راه اندازی یاری میکند. اگر هم با زدن این گزینه Wizard فعال نشد ، گزینه Run setup wizard را در پایین به صورت دستی انتخاب نمایید. در این منو شما باید به سوالهای داده شده پاسخ دهید.
اولین سوال اینه که میگه شما از چه روشی دارید استفاده میکنید که شما باید گزینه 3D Vision Discover رو انتخاب کنید.
سپس دکمه Next را زده و به موارد خواسته شده پاسخ دهید.
7. برای پاسخ به اولین سوال به شکل داده شده توجه کنید و چشم راست خود را بسته و فقط با چشم چپ که طلق یا شیشه قرمز رنگ جلوی آن است به عکس نگاه کنید ( طلق یا شیشه آبی روی چشم راست و طلق یا شیشه قرمز روی چشم چپ ) . در این صورت فقط باید شش ضلعی ها را ببینید. بنابراین اولین گزینه را شش ضلعی انتخاب کنید.( به عکس زیر توجه شود)
سپس بر خلاف بالا چشم چپ را بسته و با چشم راست که طلق یا شیشه آبی رنگ را جلوی آن گذاشته اید ( طلق یا شیشه آبی روی چشم راست و طلق یا شیشه قرمز روی چشم چپ ) به تصویر بنگرید. در این صورت شما فقط باید مثلث ها را ببینید. بنابراین برای سوال دوم مثلث را باید انتخاب کنید ( به عکس زیر توجه شود) سپس Next را انتخاب کرده و به مرحله 8 بروید.
8. در صفحه جدید سوالی دیگر از شما پرسیده می شود که اگر طلق یا شیشه آبی روی چشم راست و طلق یا شیشه قرمز روی چشم چپ گرفته باشید باید در سمت چپ عکس تصویری متفاوت از سایر جاها را انتخاب کنید. بنابراین برای پاسخ به این سوال باید گزینه اول را انتخاب کنید. ( به عکس زیر توجه شود) بر روی دکمه Next کلیک کنید.
9. و در نهایت در آخرین مرحله در صورتی که به این سوالات پاسخ درست داده باشید و مشکل خاصی وجود نداشته باشد برنامه اعلام میکند که عملیات راه اندازی با موفقیت انجام شده. همچنین اگر تیک Launch a slideshow of 3D game images upon finishing the wizardگزینه را بزنید پس از اینکه بر روی دکمه Finish کلیک کردید چند عکس سه بعدی از بازی های مختلف را برای شما نمایش میدهد که با زدن عینک مخصوص می توانید به تماشای آن بنشینید.( به عکس زیر توجه شود)
از این پس شما هر بازی رو که اجرا کنید به صورت سه بعدی برای شما اجرا خواهد شد! مثلا عکسی رو که در پایین گذاشتم خودم در بازی Far Cry2 در حالت سه بعدی گرفتم که اگر اون عینک رو بزارید کاملا میتونید عمق رو احساس کنید.
شما همانند تصویر زیر میتونید عمق دید رو افزایش دهید. این عدد به طور پیش فرض بر روی 15 درصد هست که در تصویر زیر بر روی 71 درصد قرار گرفته.
این مقاله هنوز ادامه دارد و در پست بعد شما رو با فیلم های سه بعدی و لینک دانلود اونها رو برای تماشا و همچنین لیست کامل بازی هایی که از این قابلیت پشتیبانی میکنند و توضیحات بیشتر در رابطه با اون آشنا میکنم.
پایان قسمت اول
-
پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
فوق العاده بود حسین جان :1. (10):
یک سوال : چرا تصویری که گذاشتید توش دست ها روی هم نیوفتادند ؟ مال تنظیم عینکتون هست ؟ :11():
حتماً ادامه بدید و در پایان میتونیم با یک ویرایش رسمی تر در سایت اصلی هم مطلب را قرار بدیم . :1. (29):
-
پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
عکس ها واسه من نمایش داده نمیشه
میشه یه جای دیگه آپ کنید؟
پاسخ: پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
عکس ها واسه من نمایش داده نمیشه
میشه یه جای دیگه آپ کنید؟
آرمین جان مشکل مال سرور های ما بود که داشتیم روش تغییرات میدادیم ، مشکل حل شد ! :1. (23):
موفق باشید
شهریار :1. (29):
-
نقل قول:
فوق العاده بود حسین جان :1. (10):
خواهش میکنم شهریار جان :11():. امیدوارم که برای دوستان مفید باشه :1. (23):.
نقل قول:
یک سوال : چرا تصویری که گذاشتید توش دست ها روی هم نیوفتادند ؟ مال تنظیم عینکتون هست ؟ :11():
منظورتون همون عکس بازی Far Cry 2 هست دیگه آره؟شما از عینک برای دیدن اون تصویر استفاده کردید یا همون طلقی که گفتم؟ اگه از طلق های قرمز و آبی استفاده کردید ، بهتره اونها رو از وسط تا کرده و به صورت دو لایه در بیارید. اینجوری تصویر بهتر دیده میشه اما باز هم کیفیتش به عینک خودش نمیرسه.
نقل قول:
حتماً ادامه بدید و در پایان میتونیم با یک ویرایش رسمی تر در سایت اصلی هم مطلب را قرار بدیم . :1. (29):
از لطف شما سپاسگذارم. :give_rose:
-
نقل قول:
ما من چه کار کردم؟ اینجا یه ابتکار به خرج دادم که البته هر چند به کیفیت خود عینک نیست و تصاویر با اینها کمی سایه دارن اما برای تجربه خیلی خوب هست.
برای اینکار کافیست تا مثل من به یه لوازم التحریر مراجعه کرده و یه طلق و شیرازه خریداری کنید اما یکی به رنگ قرمز و دیگری به رنگ آبی ( تصویر زیر ).
سپس طلق آبی رنگ را جلوی چشم راست و طلق قرمز رنگ را جلوی چشم چپ خود بگیرید. با این میتونید تا حدود زیادی تصاویر سه بعدی را که در ادامه چگونگی آن توضیح داده شده مشاهده کنید. اما به دلیل اینکه رنگ آبی اون زیاد مناسب نیست تا حدودی سایه های آبی رنگ پیدا می شوند.
راه بهتر:
به فروشگاه های لوازم الکترونیک و الکترومغناطیس مراجعه کنید و ازشون دو فیلتر نور یکی با Polarization افقی و یکی با Polarization عمودی خریداری کنید. چون دقیقا اصول کار عینک های 3D و سینما و مانیتورهای 3D هم همینه (پخش دو تصویر همزمان و نمایش هر تصویر فقط به یک چشم)
این فیلتر ها رو جلوی چشمهاتون بگیرید تا کیفیتی خیلی بهتر از عینک های 5000 تومانی رو هم مشاهده کنید.
-
نقل قول:
راه بهتر:
به فروشگاه های لوازم الکترونیک و الکترومغناطیس مراجعه کنید و ازشون دو فیلتر نور یکی با Polarization افقی و یکی با Polarization عمودی خریداری کنید. چون دقیقا اصول کار عینک های 3D و سینما و مانیتورهای 3D هم همینه (پخش دو تصویر همزمان و نمایش هر تصویر فقط به یک چشم)
این فیلتر ها رو جلوی چشمهاتون بگیرید تا کیفیتی خیلی بهتر از عینک های 5000 تومانی رو هم مشاهده کنید.
امکان آن هست که در ضمینه فیلترها یک مقدار توضیح به من بدهید. ایا امکان ان هست که از این فیلترها همانند عینکهای آناگلیف با مونیتورهای معمولی هم استفاده کرد.
در ضمن میخواستم بدانم که در تهران ابن فیلترها را از کجا میتوانم تهیه کنم. و آبا این امکان وجود دادد که این فیلترها توسط عینک ساز تراشیده شده و بر روی عینک قرار بگیرد.
با تشکر.
-
نقل قول:
امکان آن هست که در ضمینه فیلترها یک مقدار توضیح به من بدهید. ایا امکان ان هست که از این فیلترها همانند عینکهای آناگلیف با مونیتورهای معمولی هم استفاده کرد.
بله امکانش هست چون این فیلتر ها دقیقا برای جدا کردن نورهایی با Polarization متفاوت عرضه شده اند.
نقل قول:
در ضمن میخواستم بدانم که در تهران ابن فیلترها را از کجا میتوانم تهیه کنم. و آبا این امکان وجود دادد که این فیلترها توسط عینک ساز تراشیده شده و بر روی عینک قرار بگیرد.
آدرس ندارم، به فروشگاه های لوازم الکترونیکی و اپتیک جمهوری سر بزنید شاید پیدا کنید ...
امکانش هست توسط عینک ساز روی عینک قرار بگیره ..
-
یه بار دیگه ممنون حسین و آرمان جان به خاطر اطلاعات...
حالا در مورد فیلتر های نوری سوال داشتم، من امروز رفتم سراغش ، بهم گفتند که مثل شیشه عینک، اینا هم شماره داره ، باید عدد و رقم رو داشته باشی ، البته گفت که اگه بتونی با هر کدومش تست کنی و بهترین رو انتخاب کنی که بهتره..
حسین جام هم پیشنهاد خوبی داد که عکس رو پرینت رنگی بگیریم و توی بازار دنبالش باشیم که تست کنیم هر کدوم خوب بود بگیریم ..
ممنون
-
پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
3D Vision
سلام دوستان. در ادامه بحث قبل ، در این پست میخواهم شما رو با تنظیمات و جزئیات بیشتر نرم افزار و همچنین لیست بازی هایی که با 3D Vision سازگار هستند و در نهایت لینک چند تا عکس سه بعدی و فیلم سه بعدی Full HD رو براتون بزارم.
قبل از شروع لازم میدونم از دوست خوبم آقای آرمان ( Stream ) برای معرفی فیلتر های پلاریزه و آقای علی آسمان بخش ( ...::: Ali :::...) که در جستجوی اونها به من کمک کردند تشکر کنم. ما هنوز به دنبال این عینکها هستیم و در صورت تهیه و جواب گرفتن حتما گزارش اونرو براتون خواهم گذاشت.
همچنین در پست قبلی هم چند تا مبحث اصلاح و ویرایش شدند. از جمله مطالبی در رابطه با درایور 3D Vision و چند نکته در رابطه با عینک و اضافه شدن توضیحات بیشتر برای راه اندازی درایور 3D Vision .
PART II/III
در ادامه ...
چه بازی هایی از 3D Vision پشتیبانی می کنند؟
این مطلب رو با لیست بازی هایی که توسط 3D Vision پشتیبانی میشوند شروع میکنم. در حال حاضر پیش از 300 بازی هستند که میتونید اونها رو به صورت سه بعدی اجرا کنید.
برای دیدن لیست بازی هایی که توسط این قابلیت پشتیبانی میشوند به لینک رو به رو بروید : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در صفحه باز شده جدولی رو ملاحظه میکنید که از دو ستون تشکیل شده. در ستون سمت راست لیست بازیهایی نوشته شده که از 3D Vision پشتیبانی میکنند و در ستون سمت چپ هم امتیازی است که به این بازی ها داده شده. اما این امتیاز داده شده چه معنایی دارد؟
در ستون Rating با سه نوع درجه بندی با نامهای Excellent ، Good ، Fair ، Poor و Not Recommend به علاوه یک درجه بندی ویژه که با لوگوی Nvidia 3D Vision نشان داده شده و تا زمان نگارش این مطلب تنها سه بازی از اون بهره می برند برخورد میکنید. در جه بندی اول این جدول که با لوگوی Nvidia 3D Vision Ready به نمایش درامده ، درواقع بالاترین سطح پشتیبانی از 3D Vision رو شامل میشه که تا زمان نگارش این مطلب تنها سه بازی جدید (Batman: Arkham Asylum , Biohazard 5 , Resident Evil 5 ) از این سطح برخوردارند. شما میتوانید این بازی ها رو با بهترین کیفیت نسبت به سایر بازی ها به صورت سه بعدی اجرا نمایید.
از بالا به پایین 5 نوع درجه بندی دیگر رو در این جدول ملاحظه میکنید که از سمت Excellent به Not Recommend کیفیت پشتیبانی از قابلیت سه بعدی کاهش میابد. Excellent بدین معناست که بازی های این دسته رو میتونید با کیفیت خیلی خوبی به صورت سه بعدی بازی کنید و Not Recommend بدین معناست که هرچند بازی های قرار گرفته در این دسته از 3D Vision پشتیبانی میکنند ولی پیشنهاد نمیشود شما از این قابلیت در این بازی ها استفاده کنید! به بیان دیگر این دسته کیفیت پایینی در هنگام بازی به صورت سه بعدی دارند که اجرا نکردن آن به صورت سه بعدی بهتر از اجرا کردن اون در این حالت است!
همچنین شما نیز می توانید این لیست در کنترل پنل انویدیا ملاحظه کنید که در ادامه انرو هم توضیح خواهم داد.
اجرا بازی به صورت سه بعدی:
پس از نصب درایور 3D Vision و فعال کردن اون ( که در پست قبل توضیح داده شد ) میتونید هر بازی رو که از 3D Vision پشتیبانی میکند رو به صورت سه بعدی اجرا کنید. برای این کار نیازی به تنظیم خاصی در خود بازی نیست و از همان ابتدا بازی برای شما به صورت سه بعدی اجرا خواهد شد. اما خود 3D Vision پیشنهاداتی برای تغییر در تنظیمات گرافیکی بازی خواهد داد که با اعمال اونها می توانید کیفیت بالاتری رو در هنگام اجرای سه بعدی داشته باشید.
اولین باری که یه بازی خاص رو در این حالت اجرا میکنید ، خواهید دید که اطلاعاتی در سمت راست و پایین صفحه در رابطه با اون بازی به نمایش در می آیند که از جمله اونها میشه به درجه بندی انویدیا برای اون بازی و همچنین پیشنهاداتی که برای تنظیمات گرافیکی داده شده رو ببینید.
برای مثال در عکس زیر بازی Far Cry2 در این حالت اجرا شده که همانطور که ملاحظه می کنید در قسمت Rating نوشته شده Excellent یعنی بازی Far Cry 2 رو میتونید با کیفیت خوب و بالایی به صورت سه بعدی اجرا نمایید. دقیقا مانند همان مطلبی که در رابطه با درجه بندی گفته شد.
همچنین چند پیشنهاد در رابطه با تنظیمات گرافیکی داده شده که با انجام اونها میتونید بهترین کیفیت رو در اون بازی بگیرید. برای مثال در همین عکس پایین ، به من پیشنهاد داده که سایه ها ( Shadows ) رو بر روی Medium قرار داده و افکت Bloom رو در تنظیمات بازی خاموش کنم.
شما میتونید با گرفتن همزمان دکمه های Ctrl + Alt + Insert بر روی کیبورد این اطلاعات که در گوشه مانیتور به نمایش در می آید را حذف نمایید.
میان بر های برنامه:
این گزینه خیلی کاربردی هست و به واسطه ی اون شما میتوانید در حین بازی کردن و بدون اینکه از بازی خارج شوید برخی از تنظیمات نرم افزار را تغییر دهید. برای اعمل تغییرات برای کلید های میان بر و یا اطلاع از آنها ابتدا وارد کنترل پنل انویدیا شده و گزینه Set up stereoscopic 3D را انتخاب کرده و دکمه Set Keyboard Shortcuts را انتخاب نمایید. با انتخاب این گزینه پنجره ای به شکل زیر برای شما باز خواهد شد.
همانطور که در عکس بالا ملاحظه می فرمایید ، این تنظیمات از بالا به پایین عبارتند از:
1. با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و T می توانید در حین بازی 3D Vision را فعال کرده و با عینک سه بعدی بازی را ادامه دهید و یا آنرا غیر فعال کرده و به صورت عادی بازی کنید.
2. با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و F4 در بازی می توانید عمق را افزایش دهید.
3. با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و F3 در بازی می توانید عمق را کاهش دهید.
4. فعال و یا غیر فعال کردن 3D Laser Sight با نگه داشتن کلید های ترکیبی کنترل و F12 انجام می پذیرد.
5. با نگه داشتن کلیدهای ترکیبی Ctrl + Alt + Insert می توانید اطلاعاتی که برای اولین شروع بازی در حالت سه بعدی در پایین و سمت راست مانیتور به نمایش در می آید را مخفی یا ظاهر کنید. ( در باره این مطلب قبلا توضیح داده شده بود)
مشاهده لیست بازی ها و برنامه های نصب شده روی سیستم که توسط 3D Vision پشتیبانی می شوند:
با رفتن به منوی View Compatibility with games و برداشتن تیک گزینه Show Only Installed Games مانند تصویر زیر میتوانید لیست کامل بازی هایی که توسط 3D Vision پشتیبانی می شوند و همچنین میزان سازگاری این بازی ها با 3D Vision را ملاحظه نمایید. دقیقا مانند توضیحاتی که قبلا در باره لینک گذاشته شده ارائه شد.
همچنین با زدن تیک Show Only Installed Games میتوانید ملاحظه کنید برنامه ها یا بازی های نصب شده روی سیستم از 3D Vision پشتیبانی می کنند یا خیر و همچنین می توانید ملاحظه کنید این بازی ها و برنامه ها تا چه حد با 3D Vision سازگار هستند.
فیلم های سه بعدی:
شما میتونید با دانلود فیلم های سه بعدی و ویدئو پلیر مخصوص انویدیا و زدن عینک مخصوص همانند سینما سه بعدی به مشاهده فیلم بنشینید.
برای راه اندازی این بخش ابتدا باید NVIDIA 3D Vision Video Player رو دانلود کنید که آخرین ورژن آن تا زمان نگارش این مطلب 1.4.7 می باشد. برای دانلود این ویدئو پلیر به لینک رو به رو بروید : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پس از دانلود و نصب این نرم افزار می توانید ویدئو های سه بعدی را دانلود کرده و با عینک به تماشای آن بنشینید.
در پایین لینک دانلود چندتا ویدئو سه بعدی رو براتون گذاشتم که می تونید دانلود کنید:
عکس های سه بعدی :
شما همچنین می توانید با دانلود عکس های سه بعدی و توسط عینک مخصوص به تماشای عکس های سه بعدی بنشینید.
اما ماجرا به همین جا ختم نمی شود و شما حتی می توانید با تهیه یک دوربین دیجیتال که از 3D Vision پشتیبانی می کند ، عکس های یادگاری خود را به صورت سه بعدی گرفته و و آنرا با عینک مخصوص سه بعدی تماشا کنید! در حال حاضر دوربین Fujifilm مدل FinePix Real 3D W1 از این قابلیت پشتیبانی میکند! برای اطلاعات بیشتر این لینک را بخوانید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
امیدوارم تمام دوستان از این مقاله لذت برده و از اون استفاده کرده باشند.
مقاله 3D Vision به پایان رسید و در پست بعد به پرسش و پاسخ های متداولی که احتمالا در ذهن خواننده ایجاد خواهد شد می پردازیم.
نویسنده : سید حسین ریشهری
منابع :
هر گونه برداشت از این مطالب با ذکر نام نویسنده و منبع به صورت لینک بلامانع می باشد.
-
1 :تعداد فایل پیوست
امروز عینکی را که سفارش داده بودم از عینک سازی دریافت کردم اما متاسفانه رنگ قرمزش درست انتخاب نشده بود اما با قرار دادن یک عدد طلق قرمز برروی شیشه سمت چپ همه چیز درست شد
با عینک یک کمی Resident Evil 5 بازی کردم بای بگم فوق العاده بود ، من که دیگه هیچ کارتی را اگه از3DVision پشتیبانی نکنه نمیخرم.
اگر بقیه هم فقط یک بار از این تکنولوژی استفاده کنند شرکت ATI باید بره بساط کارتهای گرافیکی اش را کاملا جمع کند و جاش لنگ پهن کنه.
اینم عکسی از عینک من ، ببخشید به خاطر کیفیت پایین من فقط یک گوشی E51 برای گرفتن عکس داشتم
-
نقل قول:
امروز عینکی را که سفارش داده بودم از عینک سازی دریافت کردم اما متاسفانه رنگ قرمزش درست انتخاب نشده بود اما با قرار دادن یک عدد طلق قرمز برروی شیشه سمت چپ همه چیز درست شد
با عینک یک کمی Resident Evil 5 بازی کردم بای بگم فوق العاده بود ، من که دیگه هیچ کارتی را اگه از3DVision پشتیبانی نکنه نمیخرم.
اگر بقیه هم فقط یک بار از این تکنولوژی استفاده کنند شرکت ATI باید بره بساط کارتهای گرافیکی اش را کاملا جمع کند و جاش لنگ پهن کنه.
اینم عکسی از عینک من ، ببخشید به خاطر کیفیت پایین من فقط یک گوشی E51 برای گرفتن عکس داشتم
سلام
ممنون میشم اگر این شیشه ها شماره بخصوصی داره ( از نظر رنگ بندی ) بفرمائید
در ضمن ati هم توی این ضمینه داره کار میکنه و یک سری درایورهای بتا رو برای سری 58 آماده کرده
توی مشخصات 5870 هم این قضیه 3d اعلام شده :wink:
-
نقل قول:
سلام
ممنون میشم اگر این شیشه ها شماره بخصوصی داره ( از نظر رنگ بندی ) بفرمائید
در ضمن ati هم توی این ضمینه داره کار میکنه و یک سری درایورهای بتا رو برای سری 58 آماده کرده
توی مشخصات 5870 هم این قضیه 3d اعلام شده :wink:
راستش در مورد این شماره خبر چندانی ندارم چون به عینک ساز گفتم برای چکار میخوام یک عکس از این عینکها هم از اینترنت داونلود کردم بهش دادم گفتم اینجوری باشه . بهم گفت 2-3 روز دیگه بیا عینک را ببر.
در ضمن فقط روی 5870 بازم خدا پدر NVIDIA را بیامرزه که از کارتهای 8XXX به بعد این تکنولوژی را پشتیبانی میکنن.
-
با سپاس ازتون اقا من دو طلق ابی و سبز رو با هم و قرمز رو تک و دو لایه زدم خیلی بهتر شد
-
سلام .
این برنامه روی لپ تاپ من نصب نمیشه !
مدل گرافیک من اینه :
GeForce 8600M GT
-
من رشته ام نقشه برداری ما تو نقشه برداری علم فتو گرامتری داریم که برای عکس برداری و دیدن سه بعدی عکس و انجام محاسبات پارامتری مثل ارتفاع و مختصات نقاط از روی عکس تهیه شده انجام میدیم
برای این کار ما از زوج عکس ساده که به وسیله استروسکوپ سه بعدی میشن استفاده میکنیم
و یا عکس های که با استفاده از عینک های معمولی با دو طلق آبی و قرمز میتوان سه بعدی دید ولی قابلیت انجام محاسبات دقیق را ندارند
در کل اگه میخواین عینک سه بعدی بسازید این لینک کمکتون میکنه
من تو نمایشگاه نقشه برداری 87 بهم یه عینک سه بعدی بین با یه آلبوم عکس از جاهای دیدنی تهران برای تبلیغات دادن متاسفانه گمشون کردم اگه بود هم عکسا رو میزاشتم هم نمونه عینک.
عکس ها کاملا سه بعدی بودن
در کل اگه خواستین در مورد دید سه بعدی اطلاعات بیشتر کسب کنید میتونید یه سرچ تو گوگل کنید کافیه
بنویسید فوتوکرامتری و بعد اینتر رو بزنید
-
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
سلام .
این برنامه روی لپ تاپ من نصب نمیشه !
مدل گرافیک من اینه :
GeForce 8600M GT
سلام. در سایت Nvidia گفته ای مبنی بر اینکه از لپ تاپ پشتیبانی میشود نیامده.
-
سلام
چرا رنگ شیشه های بعضی از عینک های سه بعدی مثل همه؟
عینک های زیر رو ببینید:
-
اون پایینی را نمیدونم ولی اون بالایی ها عینکهای مکانیکی هستند 200$ قیمت دارند ومیتونند در ثانی 120 بار به نوبت جلوی یک چشم را بگیرند و چشم دیگه را باز کنند و بلعکس
در ضمن برای استفاده هم نیاز به مونیتورهای $450-2000$ دارند
-
-
سلام
من یه عینک آناگلیف دارم که سایه می ندازه؟
به نظرتون همه ی عینک های آناگلیف سایه می ندازه؟
راستی بهترین نوع عینک آناگلیف چیه (رنگ شیشه هاشو می گم)
ممنون
-
نقل قول:
سلام
من یه عینک آناگلیف دارم که سایه می ندازه؟
به نظرتون همه ی عینک های آناگلیف سایه می ندازه؟
راستی بهترین نوع عینک آناگلیف چیه (رنگ شیشه هاشو می گم)
ممنون
بهترین عینک عینکی خواهد بود که با کارت گرافیکی شما بیاید یا از طرف NVIDIA عرضه شود .
وگر نه بقیه عینکها سایه میاندازند شما برای 3DVision Discover نیاز به عینکی با طلق آبی و قرمز دارید.
در حال حاظر بهترین راه آن است که چند تا طلق آبی وقرمز به جلوی لنزهای عینک اضافه کنید تا از سایه ها کاسته شود.
-
حتما عینکها هم کاغذی و فیلتر هم پلاستیکی است.شما حتی یک عکس نگذاشتید که مردم ببینند اینها چیه.
در ضمن اگه درایورتان IZ3D هستش اینم کارتهای توصیه شده توسط IZ3D هستش
نقل قول:
For ATI Graphics Cards, we recommend a minimum of an ATI Radeon 4870.
For nVidia Graphics Cards, we recommend a minum of an nVidia Geforce 7900.
در ضمن مگر آگهی فروش وسط تاپیک ها هم داشتیم فکر کنم یک بخش کامل مخصوص فروش محصولات وجود داشت.
-
دوستان مطمئنید ATI فکری به حال کارت های زیر 5XXX برای تکنولوژی سه بعدی نکرده؟اگر اینطور باشه واقعا زرشک ATI:lol:
-
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
دوستان مطمئنید ATI فکری به حال کارت های زیر 5XXX برای تکنولوژی سه بعدی نکرده؟اگر اینطور باشه واقعا زرشک ATI:lol:
سلام حمید جان. در حال حاضر چنین تکنولوژی روی کارت های سری 5000 ATI عرضه نشده اما به گفته ی 3dvision-blog.com داره روی این تکنولوژی برای کارت های ATI کار میشه تا در آینده با کارت های سری 5000 هم بشه سه بعدی دید!
برای اطلاعات بیشتر:
-
راستش را بخواهید توی سایت ATI برای کارت HD5870 نوشته شده که از تکنولوژی 3D پشتیبانی میکند ولی متئاسفانه ATI مثل همیشه کار را نیمه کاره رها کرده است و بر خلاف NVIDIA درایورها را را ضمیمه کارت نکرده و برای استفاده از این ویژگی در این کارت شما باید از درایور IZ3D استفاده کنید . که در نتیجه آن به علت بهینه نبودن ان درایور تصویر دچار پرش میشود و حرکات شخصیتها به حالت عقربه ساعت به جای یکنواخت بودن حالت پرشی پیدا میکند. در حالیکه با درایور 3DVision از NVIDIA این مشکل وجود ندارد.
-
سلام
خیلی جالب بود. آیا برای نوب بوک هم این امکان وجود داره؟ (گرچه می دونم رسما پشتیبانی نمیشه ولی کرکی پچی چیزی؟)
-
نقل قول:
سلام
خیلی جالب بود. آیا برای نوب بوک هم این امکان وجود داره؟ (گرچه می دونم رسما پشتیبانی نمیشه ولی کرکی پچی چیزی؟)
سلام دوست عزیز. خیر بنده که تا حالا چیزی در این رابطه ندیدم!
موفق باشید.
-
درایور خود NVIDIA در حال حاظر که NoteBook را پشتیبانی نمیکنه البته سما این را اجرا کن ببین چی میگه
h'i ُعححخقف نمیکرد میتوانی درایور IZ3D را هم توی اینترنت بگردی شاید اون پشتیبانی کرد ولی کیفیت اون درایور پایینتر هستش.
-
با سلام
دوستان کسی نمیدونه پک 3D Vision خود انویدیا را از کجا میشه گیر آورد
و دیگه اینکه لیستی از مانیتورهایی 120 هرتزی که کامل از 3D Vision پشتیبانی می کنند
با تشکر :give_rose:
-
نقل قول:
با سلام
دوستان کسی نمیدونه پک 3D Vision خود انویدیا را از کجا میشه گیر آورد
و دیگه اینکه لیستی از مانیتورهایی 120 هرتزی که کامل از 3D Vision پشتیبانی می کنند
با تشکر :give_rose:
خیلی ساده هیچ کدام از مانیتورهایی که توی پاساژ رضا و ایرات و مرکز کامپیوتر پایتخت هست این پشتیبانی را انجام نمیدن.
این چند تا مانیتور که ساپورت میکنن
اینها FullHD هستن
اینها هم 1680x1050
اینها هم HDTV های mitsubishi که پشتیبانی میکنن ولی یک مقدار بالای 2 میلیون قیمت دارن.
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]: WD-57833, WD-60735, WD-60737, WD-60C8, WD-60C9, WD-65735, WD-65736, WD-65737, WD-65C8, WD-65C9, WD-65833, WD-65835, WD-65837, WD-73735, WD-73736, WD-73737, WD-73833, WD-73835, WD-73837, WD-73C8, WD-73C9, WD-82737, WD-82837, L65-A90
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]: L65-A90
- Generic DLP HDTV mode
اینها هم پروژکتورهایی که ساپورت میکنن .
-
ضمن تشکر از جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این نکته رو هم اضافه کنم که اگر شما کیت انویدیا رو تهیه کرده باشید ، می توانید با ترفندی اونرو روی مانیتور 60 هرتز هم اجرا کنید.
این قضیه که میگن مانیتور 120 هرتز باشه به این دلیل هست که فریم ها به دو قسمت تقسیم میشه و فریم هایی رو که باید چشم راست تشخیص بده با Polarization افقی و فریم هایی رو که باید چشم چپ ببینه با پلاریزیشن عمودی ارسال میشه.
همونطور که می دانید تابش الکترو مغناطیسی متشکل از میدان های الکتریکی (E) و مغناطیسی (M) می باشد که در دو صفحه عمود بر هم در حال نوسان بوده و با سرعت ثابت در محیط معین حرکت می کنند. (شکل زیر):
حالا شما اون عینک مخصوص رو که تهیه می کنید یک سمت لنز پلاریزه افقی و یه سمت هم لنز پلاریزه عمودی قرار گرفته که این باعث میشه یکی طیف های افقی رو فیلتر کنه و یکی هم طیف های عمودی رو. (در تصویر زیر تابش الکترومغناطیس یک بار از فیلتر پلاریزه عمودی و یک بار از فیلتر پلاریزه افقی عبور کرده است که می توانید تفاوت را ملاحظه کنید):
بنابراین بعد از راه اندازی کیت انویدیا با یه مانیتور 120 هرتز ، شما وقتی حالت سه بعدی رو اجرا می کنید و عینک مخصوص رو میزنید ، عملا 60 هرتز رو می بینید. یعنی اندازه مانیتور های معمولی.
حالا با اون ترفندی که گفتم میتونید از مانیتور های 60 هرتز هم برای این کار استفاده کنید ( چون همونطور که اطلاع دارید علاوه بر کمیاب بودن مانیتور های 120 هرتز ، قیمت آنها هم بالا هست ) اما با این کار بعد از راه اندازی شما عملا 30 فریم در ثانیه رو مشاهده می کنید (30 فریم به ازای هر چشم) که مخصوصا در بازی ها و فیلم های پر تحرک میتونه آزار دهنده باشه.
موفق باشید.
-
سلام دوستان
دوستانی که تونستید سه بعدی ببینید, همتون مانیتور 120 هرتزی دارید؟
روی مانیتور 60 هرتزی نمیشه سه بعدی دید یا کیفیتش پایین میاد؟ توی تلوزیون رفرش ریت رو 60 هرتز زده باید باشه, جریان چیه که برای مانیتور باید 120 هرتز باشه ولی برای تلویزیون باید 60 هرتز باشه؟
راستی کسی دقیقا میدونه این رفرش ریت اینجا چه نقشی داره؟ منظورم توی مانیتور های ال سی دی هست, تعریفی که قبلا برای رفرش ریت وجود داشت(توی سی آر تی) این بود که رفرش ریت هر چه بیشتر باشه, سرعت تغییر صفحه ی مانیتور بیشتر میشه, ولی توی ال سی دی ها این اصطلاح تقریبا از بین رفت و سرعت پاسخگویی جایگزین اون شد, حالا من موندم این سرعت پاسخگویی چه تفاوتی با ریفرش ریت داره؟
-
نقل قول:
سلام دوستان
دوستانی که تونستید سه بعدی ببینید, همتون مانیتور 120 هرتزی دارید؟
روی مانیتور 60 هرتزی نمیشه سه بعدی دید یا کیفیتش پایین میاد؟ توی تلوزیون رفرش ریت رو 60 هرتز زده باید باشه, جریان چیه که برای مانیتور باید 120 هرتز باشه ولی برای تلویزیون باید 60 هرتز باشه؟
راستی کسی دقیقا میدونه این رفرش ریت اینجا چه نقشی داره؟ منظورم توی مانیتور های ال سی دی هست, تعریفی که قبلا برای رفرش ریت وجود داشت(توی سی آر تی) این بود که رفرش ریت هر چه بیشتر باشه, سرعت تغییر صفحه ی مانیتور بیشتر میشه, ولی توی ال سی دی ها این اصطلاح تقریبا از بین رفت و سرعت پاسخگویی جایگزین اون شد, حالا من موندم این سرعت پاسخگویی چه تفاوتی با ریفرش ریت داره؟
دوست عزیز سلام.
اگه مقاله رو خونده باشید حتما متوجه شدید که برای دیدن حالت سه بعدی دو راه وجود داشت. اولین راه که از آن با عنوان روش ارزان قیمت یاد شده بود تصاویر یه سایه ی آبی و قرمز میگرفت و بعد با عینک آبی - قرمز دست ساز که آموزشش رو هم گفته بودم ، می شد تصاویر رو به صورت سه بعدی دید. در این حالت با یه مانیتور LCD یا CRT معمولی (60 هرتز) و یه کارت جیفورس سری 8 یا بالاتر و درایور نرم افزاری اون میشد دید.
اما روش دوم که از آن به عنوان روش گران قیمت اما با کیفیت بالاتر و بهتر یاد شده بود شما نیاز به کیت کامل انویدیا ( حدود 200 دلار ) + یک مانیتور LCD 120Hz داشتید. ما تا به حال روش دوم رو استفاده نکردیم و فقط از روش اول که تهیه ی آن بسیار ارزان و ساده می باشد استفاده کردیم.
در رابطه با سوال قبل هم در پست قبلیم توضیح دادم.
کدوم تلوزیون معرفی شده برای روش دوم از رفرش ریت 60 هرتز پشتیبانی میکنه؟! تو لیست که همشون 120 هرتز هستند!
و برای سوال آخر هم دقیقا اطلاعی ندارم!
موفق باشید.
-
نقل قول:
این قضیه خارج از بحث این تاپیک است.
ولی بطور ساده، Refresh Rate هیچ ارتباطی به Response Time نداره و دو مفهوم کاملا جدا از هم هستند. Refresh Rate (تعریف عمومی، نه علمی) تعداد دفعادتی در ثانیه است که مانیتور می تونه تصویر رو روی صفحه آپدیت کنه. و Response Time مدت زمانیه که حالت (State) پیکسل ها از یک حالت به یک حالت دیگه تغییر کنه (Gray to Gray در مشخصات تجاری) ... این دو هیچ ارتباط یا مغایرتی با هم ندارند.
سوال دیگه ای هست تاپیک جدید بزنید تا بیشتر بحث کنیم.
-
نقل قول:
دوست عزیز سلام.
اگه مقاله رو خونده باشید حتما متوجه شدید که برای دیدن حالت سه بعدی دو راه وجود داشت. اولین راه که از آن با عنوان روش ارزان قیمت یاد شده بود تصاویر یه سایه ی آبی و قرمز میگرفت و بعد با عینک آبی - قرمز دست ساز که آموزشش رو هم گفته بودم ، می شد تصاویر رو به صورت سه بعدی دید. در این حالت با یه مانیتور LCD یا CRT معمولی (60 هرتز) و یه کارت جیفورس سری 8 یا بالاتر و درایور نرم افزاری اون میشد دید.
اما روش دوم که از آن به عنوان روش گران قیمت اما با کیفیت بالاتر و بهتر یاد شده بود شما نیاز به کیت کامل انویدیا ( حدود 200 دلار ) + یک مانیتور LCD 120Hz داشتید. ما تا به حال روش دوم رو استفاده نکردیم و فقط از روش اول که تهیه ی آن بسیار ارزان و ساده می باشد استفاده کردیم.
در رابطه با سوال قبل هم در پست قبلیم توضیح دادم.
کدوم تلوزیون معرفی شده برای روش دوم از رفرش ریت 60 هرتز پشتیبانی میکنه؟! تو لیست که همشون 120 هرتز هستند!
و برای سوال آخر هم دقیقا اطلاعی ندارم!
موفق باشید.
سلام دوست عزیز,
آره حق با شماست, راستش من دقیق پست شما رو نخوندم و برای همین به اشتباه افتادم و فکر کردم اون عینک که خودتون ساختید به نوعی یه ترفند هست که با اون میشه بدون کیت انویدیا, تری دی ویژن رو اجرا کرد ولی بعد از اجرای ویزارد فهمیدم که این یه ترفند نیست و در واقع استفاده از اون عینک دو رنگ یه روش کاملا جدا از روش کیت انویدیا هست که کلا سیستمشون با هم فرق میکنه و توسط خود انویدیا هم ارائه شده.
برای تلوزیون هم من درست توضیح ندادم:
گفته برای تلوزیون, توی تنظیمات بازی رفرش ریت رو روی 60 هرتز قرار بدید, جریان چیه؟!
من دیروز عینک رو ساختم, اولش جای رنگ ها رو برعکس زده بودم :whistle:که دیدم ویزارد رو ادامه نداد و بنابراین جاشون رو عوض کردم. برای هر چشم سه تا طلق قرار دادم که تا حدودی رنگها رو فیل*ر میکنه ولی هنوز کامل نیست و تصویر کاملا شفافی نداره. دیشب هم کلی باهاش وررفتم و چند تا بازی رو باهاش اجرا کردم ولی جالبترین چیز همون برنامه ی تست خود انویدیا هست که لوگوی انویدیا از مانیتور میاد بیرون و بعد از اون بازی nfs shift جالب بود که توی بازی یکدفعه کاپوت ماشین کنده شد و حسابی ما رو وادار به واکنش کرد!
برای ساخت عینک هم از این موادی که توی کارتون کارت گرافیک قرار داره استفاده کردم!, اسمش رو نمیدونم ولی شبیه به اسفنج هست با این تفاوت که خیلی سفت تر هست.
راستی کسی میدونه کجا از این عینک ها گیر میاد, توی شیراز منظورم هست.
فیلم 3d جالب, از این هایی که یکدفعه جونوری چیزی از مانیتور میاد بیرون اگه دارید لطفا اینجا قرار بدید.(با تشکر!)
نقل قول:
این قضیه خارج از بحث این تاپیک است.
ولی بطور ساده، Refresh Rate هیچ ارتباطی به Response Time نداره و دو مفهوم کاملا جدا از هم هستند. Refresh Rate (تعریف عمومی، نه علمی) تعداد دفعادتی در ثانیه است که مانیتور می تونه تصویر رو روی صفحه آپدیت کنه. و Response Time مدت زمانیه که حالت (State) پیکسل ها از یک حالت به یک حالت دیگه تغییر کنه (Gray to Gray در مشخصات تجاری) ... این دو هیچ ارتباط یا مغایرتی با هم ندارند.
سوال دیگه ای هست تاپیک جدید بزنید تا بیشتر بحث کنیم.
راستش من که چیزی نفهمیدم:1. (27): در کل این رفرش ریت جونور عجیبی هست! برای response time گفتی مدت زمانی که پیکسل ها تغییر رنگ میدن, آیا غیر از این زمانی که تغییر رنگ میدن چیز موثر دیگه ای وجود داره که زمان رو طولانی تر کنه؟ مثلا این دو میلی ثانیه بیشتر بشه؟اگه نیست که باید پیکسل ها بتونن تو یک ثانیه 500 بار تغییر رنگ بدن و به طبع اون مانیتور هم بتونه توی یک ثانیه 500 بار تصویر رو نشون بده!
به هر حال, حالا که خیالمون از بابت این که تری دی ویژن روی همه ی مانیتور ها اجرا میشه راحت شد, پیشنهاد میکنم بیخیال این موضوع بشیم و این دو موجود عجیب رو هم به حال خودشون بذاریم و شما رو هم به زحمت نیندازیم, مگر این که وقت آزاد زیاد داشته باشید که یه تاپیک جدید در مورد این موضوع بزنید, که در این صورت ما هم استقبال میکنیم:whistle:
-
نقل قول:
)
راستش من که چیزی نفهمیدم:1. (27): در کل این رفرش ریت جونور عجیبی هست! برای response time گفتی مدت زمانی که پیکسل ها تغییر رنگ میدن, آیا غیر از این زمانی که تغییر رنگ میدن چیز موثر دیگه ای وجود داره که زمان رو طولانی تر کنه؟ مثلا این دو میلی ثانیه بیشتر بشه؟اگه نیست که باید پیکسل ها بتونن تو یک ثانیه 500 بار تغییر رنگ بدن و به طبع اون مانیتور هم بتونه توی یک ثانیه 500 بار تصویر رو نشون بده!
به هر حال, حالا که خیالمون از بابت این که تری دی ویژن روی همه ی مانیتور ها اجرا میشه راحت شد, پیشنهاد میکنم بیخیال این موضوع بشیم و این دو موجود عجیب رو هم به حال خودشون بذاریم و شما رو هم به زحمت نیندازیم, مگر این که وقت آزاد زیاد داشته باشید که یه تاپیک جدید در مورد این موضوع بزنید, که در این صورت ما هم استقبال میکنیم:whistle:
دوست عزیز درست هر پیکسل از لحاظ تئوری مثلا 500 یا 200 بار میتونه تغییر کنه ولی این مانیتور بیچاره فقط با یک پیکسل کار نمیکنه و محدودیت برای تغییر دادن تمام پیکسلها بوجود میاد
-
نقل قول:
مسلما عوامل زیادی وجود داره، کمی با جزئیات بیشتر توضیح میدم:
Refresh Rate یعنی تعداد دفعاتی که مانیتور می تونه یک فریم جدید رو به پیکسل ها بده، یا بهتر بگیم مانیتور می تونه نهایتا 60 بار در ثانیه حالت پیکسل ها رو تغییر بده. این محدودیت ارتباطی به سرعت پیکسل ها نداره و به پهنای باند چیپ های الکترونیک پردازشگر مانیتور و کارت گرافیک و رابطشون برمی گرده که بطور استاندارد فیکس شده.
Response Time ای که به صورت تجاری روی محصولات نوشته میشه (که البته فقط تبلیغاتیه..) ، یعنی مدت زمانی که طول می کشه تا یک پیکسل از خاکستری به سفید (یا سیاه) بره، و دوباره به خاکستری برگرده. این مرحله بعد از Refresh Rate اتفاق می افته. این عدد در حالت های دیگه (سبز به قرمز، آبی به زرد یا هر رنگ به هر رنگ دیگه) می تونه کاملا متفاوت باشه... یعنی Response Time در نقاط مختلف تصویر طبیعتا یکسان نیست.
نقل قول:
برای response time گفتی مدت زمانی که پیکسل ها تغییر رنگ میدن, آیا غیر از این زمانی که تغییر رنگ میدن چیز موثر دیگه ای وجود داره که زمان رو طولانی تر کنه؟ مثلا این دو میلی ثانیه بیشتر بشه؟اگه نیست که باید پیکسل ها بتونن تو یک ثانیه 500 بار تغییر رنگ بدن و به طبع اون مانیتور هم بتونه توی یک ثانیه 500 بار تصویر رو نشون بده!
اصلا به این شکل نیست.
یک مثال:
یک مانیتور با Refresh Rate ای معادل 60 هرتز داره کار می کنه، یعنی فاصله بین دو فریم که در حال نمایش هستند حدود 17 میلی ثانیه خواهد بود.
اگه Response Time این مانیتور برای دو فریم متوالی رو 2 میلی ثانیه در نظر بگیریم (مثال غیر عملی!) ... وقتی فریم جدید به پیکسل ها داده میشه 2 میلی ثانیه طول می کشه تا شما تاثیرش رو روی صفحه مانیتور ببینید. بعد از اون شما به مدت 15 میلی ثانیه تصویر رو می بینید و بعد از اون زمان نمایش فریم بعدی پیکسل ها شروع به نمایش می کنند و چند میلی ثانیه بعد تصویر رو خواهید دید.
اگه این Response Time حدود 10 میلی ثانیه باشه خودتون می تونید تصور کنید چه تفاوت هایی پیش میاد ... اگه هم بیشتر از اون 17 میلی ثانیه باشه (که در خیلی مواقع همینطور است!) شما ممکنه یک فریم رو به کل از دست بدید ... مثل بعضی مواقع که در تصویر پرش هایی مشاهده می کنید!
-
دوست عزیز ممنون از توضیحاته عالی شما.فقط یه پرسش:من کارتم ati hd4870 هستش و lcd t220p سامسونگ دارم.بعد عینک 3d رو هم خودم از دبی آوردم و حتی رو این لپ تاپ های جدید عینکو تست کردم که ok بود.فیلم 3d آواتار رو هم گرفتم.ویندوز من هم xp sp3 هستش.فقط مشکل من اینه که کار نکرد و من انمیدونم چی کار کنم؟؟؟میشه در مورد این درایور ati هم بگین؟؟شاید درایورش باشه یا از ویندوز؟؟؟با این چیزایی که گفتم شما فک می کنید مشکل از کجا باشه؟؟
-
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از توضیحاته عالی شما.فقط یه پرسش:من کارتم ati hd4870 هستش و lcd t220p سامسونگ دارم.بعد عینک 3d رو هم خودم از دبی آوردم و حتی رو این لپ تاپ های جدید عینکو تست کردم که ok بود.فیلم 3d آواتار رو هم گرفتم.ویندوز من هم xp sp3 هستش.فقط مشکل من اینه که کار نکرد و من انمیدونم چی کار کنم؟؟؟میشه در مورد این درایور ati هم بگین؟؟شاید درایورش باشه یا از ویندوز؟؟؟با این چیزایی که گفتم شما فک می کنید مشکل از کجا باشه؟؟
خوب شما بفرمایید چه جور عینک 3 بعدی از دبی آوردید تا ما بتوانیم بهتر شما را راهنمایی کنیم ماشاالله که این عینکها یکی دو مدل تنها که نیستند. در ضمن منظورتان چیه که گفتید برای فیلم کار میکنه برای چیز دیگه کار نمیکنه ؟ و نکته نهایی این درایور ATI وجود خارجی نداره و ATI مثل همیشه در این ضمینه فقط تا جایی که عنوان نموده این کارت 5870 توانایی 3D داره پیشرفته و کار دیگری نکرده ولی درایور توسط یک شرکت ثالث به نام IZ3D تهیه شده که بنا به اظهار خود شرکت اگه کارت شما 4870 به بالا هستش برای شما کار میکنه ولی یک ذره بشته به نوع عینک داره بگید عینک شما چی هست تا بگم چرا کار نکرده.