-
پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
دوستان یه سوال دارم
میخواهم بدونم اگه من هزینه کنم و پک نویدیا رو با یه مانیتور 120 هرتز بگیرم ارزش داره یا نه؟
با اضافه پولی که واسه اینها میدم میشه یه 5870 دیگه خرید کراس فایر کرد
یکی از دوستان هم میگفت این تکنولوژی 3D هنوز خیلی پیشرفت نکرده و با بهترین امکانات بیشتر از 1 ساعت نمیتونی دوام بیاری و بعد از یه مدت زده میشی و پشیمون که چرا پول این رو دادی
نظرتون چیه؟
-
نقل قول:
دوستان یه سوال دارم
میخواهم بدونم اگه من هزینه کنم و پک نویدیا رو با یه مانیتور 120 هرتز بگیرم ارزش داره یا نه؟
با اضافه پولی که واسه اینها میدم میشه یه 5870 دیگه خرید کراس فایر کرد
یکی از دوستان هم میگفت این تکنولوژی 3D هنوز خیلی پیشرفت نکرده و با بهترین امکانات بیشتر از 1 ساعت نمیتونی دوام بیاری و بعد از یه مدت زده میشی و پشیمون که چرا پول این رو دادی
نظرتون چیه؟
دوست عزیز اگه شما الان یک HD5870 دارید و هدفتان فقط 3D است شما میتوانید با استفاده از درایور IZ3D
و یک عینک آناگلیف (آبی - قرمز) یک تستی از سه بعدی (هر چند ابتدایی ) داشته باشید و ببینید که آیا میتوانید
این محیط را تحمل کنید (خوبی این کار اینست که شما سطح تحمل خود را تنها با 7000 تومان میتوانید بسنجید
ولی توجه کنید که کیفیت رمگ سه بهدی با استفاده از عینکهای مکانیکی فوق العاده بهتر از عینک آناگلیف است
پس رنگ نا مناسب را دلیلی برای آنکه بگویید 3بعدی ارزش ندارد قرار ندهید)
در ضمن اگر که شما 3D را تحمل کردید انوقت هزینه کردن برای آن واقعا نوع بازی کردن شما را از این رو به آن رو میکند
در صمن با پول یک مانیتور 120 هرتز و یک عینک مکانیکی (البته من یک تبلیغ برای یک مدل 80000 تومانی انهم توی
اینترنت دیدم ) وقتی به ایران برسد احتمالا نه تنها میتوانید یک کارت 5870 دیگه هم بگیرید بلکه میتوانید دوتا مانیتور
معمولی دیگه هم بگیرید و یک سیستم Eyefinity برای خود آماده کنید
-
salam man labtab dell 6400 daram baray kart gafik on draiv 3D naomade
-
سلام
کارت گرافیک من 8600GTهستش و سی پی یو من از نوع E7300.
می خواستم بدونم آیا می تونم فیلم سه بعدی رو با استفاده از این عینک های آناگلیف ببینم؟
ممنون می شم که به سوالم پاسخ بدین
-
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
سلام
کارت گرافیک من 8600GTهستش و سی پی یو من از نوع E7300.
می خواستم بدونم آیا می تونم فیلم سه بعدی رو با استفاده از این عینک های آناگلیف ببینم؟
ممنون می شم که به سوالم پاسخ بدین
سلام دوست عزیز. برای دیدن فیلم در صورتی که خودش سه بعدی تهیه شده باشه شما با هر سیستمی می تونید ببینید. چون فیلم به همین شکل تهیه شده و شما حتی می تونید از طریق ویدئو CD یا سینما خانگی منزلتون با عینک های آناگلیف ببینید.
اما سیستم شما توانایی اجرای بازی ها رو به صورت سه بعدی داره. فقط تنها چیزی که لازمه اینه که سیستم عامل شما ویستا یا 7 باشه و درایور 3D Vision روی سیستم شما نصب شده باشد.
-
با سلام من می خواستم بدونم آیا با مانیتور معمولی مشه 3D دید
-
با سلام اگر ممکن است در بارهی فیلتر نوری polarization بشتر توضیح دهید
-
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
با سلام اگر ممکن است در بارهی فیلتر نوری polarization بشتر توضیح دهید
سلام دوست عزیز.
همانطور که اطلاع دارید طبیعت موجی نور را با تابش الکترومغناطیس توجیح می کنیم. تابش الکترو مغناطیسی متشکل از میدان های الکتریکی (E) و مغناطیسی (M) می باشد که در دو صفحه عمود بر هم در حال نوسان بوده و با سرعت ثابت در محیط معین حرکت می کنند. (شکل زیر):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به طور کلی وظیفه لنز های پلاریزه اینه که میان یکی از امواج در جهت x یا y رو بسته به جهت قرارگیری لنز فیلتر می کنند. (عکس زیر رو ببینید):
در تصویر بالا قبل از فیلتر، نور پلاریزه نشده را ملاحظه می کنید که شامل امواج افقی و عمودی الکترومغناطیسی می باشد. اما پس از برخورد با فیلتر پلاریزه، ملاحظه می کنید که امواج افقی حذف گردیده و فقط امواج عمودی به مسیر خودشون ادامه داده اند. این فیلتر پلاریزه ای که در بالا ملاحظه می کنید، یک فیلتر پلاریزه افقی می باشد چون امواج افقی رو فیلتر کرده است.
تا اینجا کار رو داشته باشید.
حالا دلیل اینکه ما سه بعدی میبینیم چیست؟ همونطور که می دانید دو چشم انسان حدودا بین 5 تا 6 سانتی متر از یکدیگر فاصله دارند. بنابراین هر چشم از دو زاویه افق به اطاف نگاه می کند. تصاویر دو بعدی از شبکیه دو چشم دریافت و بعد از ارسال به مغز، دو تصویر روی هم ادغام شده و در نتیجه تصویری که ما از محیط اطرافمان درک می می کنیم سه بعدی می باشد و به همین ترتیب انسان می تواند عمق را تشخیص بدهد و در نتیجه اون می تونیم فاصله رو تشخیص بدیم. البته جالب است بدانید کسانی که از ناحیه یک چشم نابینا هستند ، اطراف خود را سه بعدی می بینند و دلیل اون هم این هست که با تکنیک هایی که مغز برای پردازش تصاویر استفاده می کند، شخص تصاویر را سه بعدی درک می کند (برای اطلاع بیشتر به منبعی که در پایان گذاشته ام مراجعه کنید)
حالا اگر ما بخواهیم به صورت سه بعدی فیلمبرداری و در نهایت برای بیننده پخش کنیم باید چه کار کنیم؟ بله برای تصویر برداری سه بعدی باید از دو زاویه همزمان فیلم برداری نمود. (تصویر زیر دوربینی را نشان می دهد که تصاویر را سه بعدی شکار می کند)
تا اینجای کار هم پیش رفتیم. حالا چگونه تصاویر رو سه بعدی به بیننده نشون بدیم؟ روش های متفاوتی وجود داره که من فقط به روشی که شما دربارش توضیح خواستید بسنده می کنم:
روش استفاده از فیلترهای پلاریزه:
در این روش برای ارائه یک تصویر متحرک برجسته، دو تصویر ضبط شده بر روی یک کاغذ ثبت میشوند؛ اما از دو فیلتر مجزا که برای متمرکز کردن نور در نظر گرفته شدهاند، عبور میکنند. بیننده برای دیدن تصویر، از عینکی استفاده میکند که مجهز به دو فیلتر متمرکز کننده نور به صورت مجزاست. این دو فیلتر مجزا در واقع همان فیلتر های پلاریزه ای هستند که در دو جهت مختلف قرار گرفته اند. یعنی یکی امواج افقی نور و دیگری امواج عمودی نور را فیلتر می کنند. در این فرآیند، یک تصویر واحد از دو زاویه افق متفاوت به هر دو چشم نمایش داده میشود؛ اما از آنجا که هر یک از فیلترهای این عینک، تنها نوری را که در قطب مشابه متمرکز شده است از خود عبور میدهد، هر چشم یک تصویر متفاوت میبیند.
بنابراین با این کار ما فریمهایی رو که با لنز سمت چپ دوربین گرفنتیم به چشم چپ بیننده و فریم هایی رو که با لنز راست دوربین ثبت کردیم به چشم راست بیننده می رسونیم که بدین طریق بیننده در واقع داره با دوچشم خودش دو زاویه مختلف رو مشاهده می کنه که مغز با ادغام دو تصویر دو بعدی از دوزاویه مختلف، تصویر سه بعدی را پردازش کرده و در نهایت شما عمق تصاویر رو روی پرده سینما یا صفحه مانیتورتون مشاهده میکنید.
سعی کردم تا اونجایی که تونستم براتون خوب توضیح داده باشم. با این حال باز هم اگر ابهامی دارید بنده در خدمتم.
برای اطلاعات بیشتر هم به لینک مفید زیر رجوع کنید:
-
درایور 3D برای گرافیک های ATI هست
4200 و 4330
-
نقل قول:
درایور 3D برای گرافیک های ATI هست
4200 و 4330
دارندگان ATI باید از IZ3D Driver استفاده کنند و لی اون کارتهایی که ذکر کردید خیلی ضعیفتر از اینها هستند
باید حداقل روی 4850 و 4870 برای 3D حساب کنید
-
سلام من درایور را نصب کردم ولی وقتی تا مرحله 5 یعنی Enable stereoscopic 3D میرسم این گزینه نیست چکار کنم
258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe من این درایو را نصب کردم كارت گرافيكم geforce 9400 gt و از led B6000 SAMSUNG استفاده ميكنم باكدام ويندوز بهتراست استفاده كنم؟
-
نقل قول:
سلام من درایور را نصب کردم ولی وقتی تا مرحله 5 یعنی Enable stereoscopic 3D میرسم این گزینه نیست چکار کنم
258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe من این درایو را نصب کردم كارت گرافيكم geforce 9400 gt و از led B6000 SAMSUNG استفاده ميكنم باكدام ويندوز بهتراست استفاده كنم؟
سلام دوست عزیز. همانطور که در حود مقاله هم اشاره کرده بودم، 3D Vision فقط بر روی ویندوزهای ویستا و 7 کار می کنه. شما از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارید. فقط کافیه ویندوزتون رو به ویستا یا 7 ارتقا بدید و درایور همون ویندوز رو نصب کنید.
موفق باشید.
-
سوال
راستی هرکی درایور 3D رو برای ویندوز Xp داره بذاره که شدیدا نیازمندم
و یک سوال از کجا میشه مدل کارت گرافیک رو فهمید؟؟
و یک سوال دیگه:چندی پیش من یک عینک آناگلیف سه بعدی خریدم ولی متاسفانه بعضی از عکس ها و فیلم ها رو به صورت دو تصویره و غیر سه بعدی نشون میده
اگه میشه راه حلی برای این مشکل پیشنهاد کنید
-
پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
سلام دوست عزیز. همانطور که قبلا هم بسیار گفته شده، این درایور بر روی ویندوز XP کار نمی کند. برای استفاده از 3D Vision باید یا ویندوز ویستا یا 7 رو نصب کنید.
برای اطلاع از مدل کار گرافیکی هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو دانلود و اجرا نمایید (نیازی به نصب ندارد) در جلوی اولین کادر (Name) نام کارت گرافیک خودتون رو می تونید ملاحظه کنید.
یه عکس از عینک بگیرید و همینجا قرار بدید.
با تشکر.
-
بفرمایید این هم عکس عینک ها:
-
مقاله جالب و کاملی بود، خیلی ممنون دوست عزیز
حیف که کارت گرافیک، فقط فیلم و عکس رو ساپورت میکنه
---
مدل کارت گرافیک رو هم میتونید از بخش System Info ویندوز که در منوی استارت وجود داره بفهمید (نه فقط کارت گرافیک،،،)
-
سلام. عینک شما بد نیست. البته ممکنه بعضی اوقات سایه ها دیده شوند چون رنگ شیشه سمت راست بهتره مقدار کمی مایل به سبز باشه اما با این حال باید بتونید عمق تصویر رو ملاحظه کنید. شما با این عینک در دیدن تصاویری مثل این (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) نباید مشکل داشته باشید.
-
با سلام
دوستان من تمام تاپیک را خوندم و تشکر میکنم از تمام کسانی که واسه تاپیک زحمت کشیدن تاپیک پر محتوا و عالی هست ، من یه LED E2240 LG خریدم و ویندوز 7 هم دارم کارت گرافیکم هم Winfast Geforce 8500 GT هست که عکسشو پائین میزارم ، آخرین ورژن درایور هم دانلود کردم و نرم افزار 3D Vision نصب هم کردم ، حالا برای دیدن فیلم 3D مثل این فیلمهائی که توی نمایشگاها بر روی LED 3D ها به تازگی نمایش میدن باید کدام عینک را بسازم ؟ دلق آبی و قرمز یا ار اون شیشه پلاریزشن افق و عمودی ؟
نقل قول:
راه بهتر:
به فروشگاه های لوازم الکترونیک و الکترومغناطیس مراجعه کنید و ازشون دو فیلتر نور یکی با Polarization افقی و یکی با Polarization عمودی خریداری کنید. چون دقیقا اصول کار عینک های 3D و سینما و مانیتورهای 3D هم همینه (پخش دو تصویر همزمان و نمایش هر تصویر فقط به یک چشم)
این فیلتر ها رو جلوی چشمهاتون بگیرید تا کیفیتی خیلی بهتر از عینک های 5000 تومانی رو هم مشاهده کنید.
در ضمن ایشون قرار شد شماره شیشه را بگن که من هر چی تاپیک را خوندم ندیدم فقط دیدم نوشتن که شیشه را دادن عینک سازی برش بدهد ولی در مورد شماره شیشه و تست این عینک چیزی اعلام نکردند !
متشکر میشوم بنده را بیشتر راهنمائی بفرمائید .
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم .
پیروز باشید .
-
یه سوال در مورد مونیتورهای 120hz داشتم
اینکه ظاهرا این مونیتورها باید در یک ثانیه مجموعا 120 فریم رو نمایش بدن
خب برای بسیاری از GAME ها این میزان فریم نشدنی هست حتی با قوی ترین
کارت های گرافیک موجود
مثلا برای بازی مثل crysis چه اتفاقی میوفته ؟؟!!!
-
محمد جان 120hz به فریم ربطی نداره
بلکه رفرش ریت هست یعنی در یک بازه ی زمانی تصویر چندین بار رفرش میشه
-
نقل قول:
محمد جان 120hz به فریم ربطی نداره
بلکه رفرش ریت هست یعنی در یک بازه ی زمانی تصویر چندین بار رفرش میشه
بله حرف شما درسته ولی توی یکی از این صفحات خوندم که این مونیتورها
برای نمایش تصویر 3d باید 60 فریم برای یک چشم و 60 فریم برای چشم دیگری
توی 2 بازه زمانی جدا نمایش بدن
اصلا درست حسابی قضیه تعداد فریم خروجی این مونیتورهای 3d رو نگرفتم:1. (35)::1. (27):
-
نقل قول:
با سلام
دوستان من تمام تاپیک را خوندم و تشکر میکنم از تمام کسانی که واسه تاپیک زحمت کشیدن تاپیک پر محتوا و عالی هست ، من یه LED E2240 LG خریدم و ویندوز 7 هم دارم کارت گرافیکم هم Winfast Geforce 8500 GT هست که عکسشو پائین میزارم ، آخرین ورژن درایور هم دانلود کردم و نرم افزار 3D Vision نصب هم کردم ، حالا برای دیدن فیلم 3D مثل این فیلمهائی که توی نمایشگاها بر روی LED 3D ها به تازگی نمایش میدن باید کدام عینک را بسازم ؟ دلق آبی و قرمز یا ار اون شیشه پلاریزشن افق و عمودی ؟
در ضمن ایشون قرار شد شماره شیشه را بگن که من هر چی تاپیک را خوندم ندیدم فقط دیدم نوشتن که شیشه را دادن عینک سازی برش بدهد ولی در مورد شماره شیشه و تست این عینک چیزی اعلام نکردند !
متشکر میشوم بنده را بیشتر راهنمائی بفرمائید .
پیشاپیش از همکاری شما کمال تشکر را دارم .
پیروز باشید .
با سلام
دوستان و استادان بزرگوار کسی بنده را راهنمائی نمیکنن ؟
-
پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
سلام.
ببینید به طور کلی اصول کارکرد عینک های آبی - قرمز (یا آناگلیف) با عینک های پلاریزه کاملا متفاوت هست. در همون پست اول برای اجرای تصاویر سه بعدی بر روی مانیتور به دو راه حل کلی اشاره شد. راهکار اول استفاده از کیت کامل انویدیا (NVIDIA 3D VISION ) بود و راهکار دوم استفاده از عینک های آناگلیف. در روش اول باید کیت کامل انویدیا رو تهیه کنید که قیمت اون حدود 250 دلار بود و یک مانیتور LCD با Refresh Rate 120MHz به علاوه اینکه باید از کارت قوی تری استفاده کنید (فکر نکنم با 8500 بشه کاری کرد!). این همون روشی هست که تلوزیون های LCD یا LED سه بعدی از اون برای نمایش سه بعدی تصاویر بهره می برند ( که تبلیغ اونرو بارها در مجلات و روزنامه ها و بیلبوردهای شهر دیده اید). بنابراین اگر بخواهید تصاویر سه بعدی رو مانند این تلوزیون ها از طریق رایانه مشاهده کنید، هزینه زیادی رو باید برای خرید کیت انویدیا و مانیتور 120 هرتز و کارت گرافیک نسبتا خوب بپردازید. (بیش از 1 میلیون تومن برای همین سه قلم!).
اما در رابطه با عینک های پلاریزه باید بگم که با توجه به اصول کارکرد روش اول (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) که هزینه زیادی رو می طلبید، یک تئوری مطرح شد. مبنای تئوری ارائه شده مستیما بر میگرده به همون اصول کارکرد این روش. ما اومدیم گفتیم این تصاویر رو روی یک مانیتور LCD معمولی (60 هرتز) اجرا می کنیم. نهایتش اینه که کمی در تصاویر پر تحرک ممکنه تصویر با فریم های کم پخش بشه که خوب مشکلی نیست و چشم پوشی می کنیم. (در برخی موارد مشاهده شده بود که توانسته بودند همین روش را با مانیتورهای 60 هرتز راه اندازی کنند. البته با کیت انویدیا). دوم نیاز به کارت نسبتا قوی داریم که اون هم دوستان زیادی ازش برخوردارند. تنها می مونه کیت انویدیا که اون رو هم با عینک های پلاریزه میشه جایگزین کرد. چون اصول کارش تفاوتی نداره. تنها چیزی که موجب شد در عمل نتونیم این کار رو پیاده کنیم، مشکل نرم افزاری بود! اینکه موقع راه اندازی درایور سه بعدی هنگامی که به صفحه زیر می رسیم برای انتخاب روش:
هنگام کلیک روی گزینه سمت چپ، نرم افزار به این مورد گیر میده که کیت انویدیا به سیستم متصل نیست. به عبارت دیگه برای اجرای این روش باید حتما کیت انویدیا به سیستم متصل باشد. بنابراین اگر بشه راهی پیدا کرد که در این مرحله سیستم به عدم نصب کیت ایراد نگیره و اونرو فعال کنه، می توان امیدوار بود که بشه با یک عینک پلاریزه سفارشی تصاویر رو با کیفیت عالی سه بعدی دید.
در نهایت چون روش بالا رو تا کنون نتونستیم اجرا کنیم، از روش استفاده از عینک آناگلیف (آبی-قرمز) پیش رفتیم که تنها نیازمندی اون، یک عینک ارزون قیمت با دو شیشه رنگی بود. در تصویر زیر تفاوت بین عینک آناگلیف و پلاریزه را می توانید ملاحظه نمایید:
و نا گفته پیداست که تصاویر حاصل شده از این روش، به مراتب از کیفیت پایین تری نسبت به عینک های پلاریزه برخوردارند.
برای اطلاع از تفاوت میان Refresh Rate و Frame Rate هم به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه فرمایید.
سوالی بود در خدمتیم.
-
سلام! چرا ليتكهايي كه داديد باز نمي شن؟
-
با سلام
ببخشید که این سوالو می پرسم تلوزیون من سامسونگ 32c4000 LEDTv وکارت گرافیک من GF9600gt و آخرین نسخه درایور کارت گرافیک که 260.99 وینوز هم 7 هست ولی وقتی به مرحله 6 مرسم واون تیک رو میزنم و با انتخاب گزینه 3D Vision Discover وبا زدن دکمه Next رو مزنم این اخطار می ده
Error in Stereo CPLAPI,
Stereo Obj -> is FM Updete Required () returned false.
و بعد زدن Ok دوباره این اخطارو می ده
Exception in Stereo CPLAPI
in Stereo Obj -> is FM Updete Required ()
من چکار باید بکنم
البته من کامپیوترو با کابل sRGB به Tv وصل کردم
-
آقا منرفتم تو سایت iz3d با هزار زحمت بعد رفتم تو صفحه دانلودش چند نو از این برنامه بود کدومشو بایذ دانلود کرد؟؟؟
-
نقل قول:
با سلام
ببخشید که این سوالو می پرسم تلوزیون من سامسونگ 32c4000 LEDTv وکارت گرافیک من GF9600gt و آخرین نسخه درایور کارت گرافیک که 260.99 وینوز هم 7 هست ولی وقتی به مرحله 6 مرسم واون تیک رو میزنم و با انتخاب گزینه 3D Vision Discover وبا زدن دکمه Next رو مزنم این اخطار می ده
Error in Stereo CPLAPI,
Stereo Obj -> is FM Updete Required () returned false.
و بعد زدن Ok دوباره این اخطارو می ده
Exception in Stereo CPLAPI
in Stereo Obj -> is FM Updete Required ()
من چکار باید بکنم
البته من کامپیوترو با کابل sRGB به Tv وصل کردم
سلام. ببخشید که کمی دیر شد. احتمال میدم که به خاطر نوع اتصال باشه. مخصوصا اگر روی مانیتور سیستم بدون هیچ ایرادی اجرا میشه. شما اگر کارت گرافیکتون خروجی HDMI داره که چه بهتر. اگر هم نداره کافیه یه تبدیل DVI به HDMI بگیرید (مثل عکس زیر):
به راحتی هم در بازار پیدا میشه. این کار رو انجام بدید و سیستم رو از طریق پورت HDMI به تلوزیون متصل کنید و نتیجه رو عنوان کنید.
-
نقل قول:
آقا منرفتم تو سایت iz3d با هزار زحمت بعد رفتم تو صفحه دانلودش چند نو از این برنامه بود کدومشو بایذ دانلود کرد؟؟؟
سلام دوست عزیز. برای دانلود در قسمت دانلود سایت که وارد بشید، در قسمت ( Step 1: Select your device or output ) گزینه Anaglyph رو از منوی آبشاری انتخاب کنید و روی Download Driver کلیک نمایید. (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
موفق باشید.
-
پاسخ: پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
این برنامه رو نصب کنم یه عینک هم بخرم همه چی حله من کارت گرافیکم5770.در مورد عینک همین 5&6 هزار تومنی بخرم خوبه یا شما چیزه دیگه پیشنهاد میکنید....؟؟؟ میتونم بازی هارو سه بعدی بازی کنم؟؟؟؟؟
مرسی از این که وقت میزاری و جواب میدی
-
:great:دستت بی بلا
کار کرد hdmi خوروجی نداشت و یک مبدل مثل عکس خریدم و به pc وصل کردم عکس ها اجرا شد یک فیلم هم از اینجا دانلود کردم که خیلی خوب بود تجربه اولم بود اونم با دو طلق و شیرازه ابی و قرمز
فقط بازی های 3d رو از کجا می تونم دانلود کنم ؟:1. (10):
-
پاسخ : پاسخ: پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
این برنامه رو نصب کنم یه عینک هم بخرم همه چی حله من کارت گرافیکم5770.در مورد عینک همین 5&6 هزار تومنی بخرم خوبه یا شما چیزه دیگه پیشنهاد میکنید....؟؟؟ میتونم بازی هارو سه بعدی بازی کنم؟؟؟؟؟
مرسی از این که وقت میزاری و جواب میدی
سلام. چون شما از کارت ATI بهره می برید نمیتونید 3D Vision رو نصب کنید و طبق مراحلی که در پست اول اشاره شد پیش بروید. برای کارت های ATI درایور iz3d رو می تونید دانلود کنید. (توجه کنید که این درایور از سوی ATI ارائه نشده است) برای دانلودش هم در پست 108 به اون اشاره کرم.
موفق باشید.
نقل قول:
ارسالی توسط ramigholi
دستت بی بلا
کار کرد hdmi خوروجی نداشت و یک مبدل مثل عکس خریدم و به pc وصل کردم عکس ها اجرا شد یک فیلم هم از اینجا دانلود کردم که خیلی خوب بود تجربه اولم بود اونم با دو طلق و شیرازه ابی و قرمز
فقط بازی های 3d رو از کجا می تونم دانلود کنم ؟
سلام. برای بازی ها هم الان میشه گفت که میتونید اکثر بازی ها رو به صورت سه بعدی اجرا کنید که برای این کار نیاز به دانلود نسخه خاصی نیست و تنها کافیه 3D Vision در سیستم فعال باشه. از این پس وارد هر بازی که روی سیستم از قبل نصب بوده برید، اون بازی به صورت سه بعدی برای شما اجرا خواهد شد.
موفق باشید.
-
سلام.با تشکر از Compurex عزیز که مقاله کاملی در این زمینه گذاشتن و با حوصله به تمامی سوالات پاسخ دادند.برای من یه مشکلی وجود داره.من مانیتورم CRT هست.3d Vision با CRT مشکلی نداره؟
بعد گرافیک من g210 هست و 3d vision رو ساپورت میکنه.آخرین ورژن درایور هم دانلود و نصب شد.تنظیمات هم انجام شد.من خیلی به سینما سه بعدی رفتم.فیلم های اونجا رو با این روشی که اینجا هست مقایسه می کنم می بینم اصلا بعد سوم انگار تو کامپیوتر وجو نداره.مشکل اینه که وقتی من عینک رو میزنم به چشمم،بعد مثلا یه فیلم یا عکس سه بعدی میزارم که ببینم،انگاری یه فیلم یا عکس 2 بعدی هست که فقط دارای سایه های آبی و قرمزه.بعد سوم وجود نداره.فقط همون تصویر 2 بعدی دیده میشه + سایه های آبی و قرمز.به هیچ وجه هیچ چیزی از مانیتور بیرون نمیاد.حتی شما بگو 1 سانتی متر.میخواستم بدونم واسه همه همینه؟ یا مشکلی داره واسه من؟ ویندوز سون هست.عینک هم از بیرون تهیه کردم
-
من گرافیک لپ تاپم GT415 هس
می تونم از این قابلیت استفاده کنم؟
-
سلام به همه دوستان . من گرافیک نوت بوکم GEFORCE GT 540m هست ویندوزم 7 و ورژن درایور گرافیکم 275.33 هست ولی توی nVidia Control Panel گزینه های Display و Stereoscopic 3D رو ندارم. چیکار کنم که اینا بیاد؟؟؟؟
-
سلام دوستان
من همه چی رو کامپیوترم نصبه ولی انگار هیچی نصب نیست
الان من 3d vision تو ستاپش که میرم نوشته رو کامپیوتر شما نصبه اما nvidia control panel ندارم در صورتی که قبلا داشتم
گرافیکمم gt220 هست
ممنون میشم کمکم کنین
-
سلام خدمت دوستان عزیز که همچین مطلب عالی و آموزنده ای گذاشتن ، منتها من کارت گرافیکم ATI 5870 هستش ، و سوالم این بود که آیا فقط باید یک درایور IZ3D دانلود کنم ؟
مانیتور منLG W2261VP (LCD) HDMI هستش ! اگر یک راهنمایی کلی به من بدید بسیار ممنون میشم ! کل تاپیک رو مطالعه کردم اما بحثی در مورد کارت های ATI نشده بود ( بصورت کامل و مجزا)
در این روش باید از عینک آبی - قرمز استفاده کرد ؟
-
نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز که همچین مطلب عالی و آموزنده ای گذاشتن ، منتها من کارت گرافیکم ATI 5870 هستش ، و سوالم این بود که آیا فقط باید یک درایور IZ3D دانلود کنم ؟
مانیتور منLG W2261VP (LCD) HDMI هستش ! اگر یک راهنمایی کلی به من بدید بسیار ممنون میشم ! کل تاپیک رو مطالعه کردم اما بحثی در مورد کارت های ATI نشده بود ( بصورت کامل و مجزا)
در این روش باید از عینک آبی - قرمز استفاده کرد ؟
با سلام
دوست عزیز شما باید به سایت iZ3D برید و با توجه اینکه مونیتورتون معمولی هست نوع درایور که میخواید
دانلود کنید رو Anaglyph انتخاب کنید و سپس درایور رو نصب کنید و از همین عینک های آبی قرمز استفاده کنید.
سپس با اجرای نرم افزار وقتی وارد بازی ها بشید تصویر حالت آبی قرمز میشه و با عینک شما تجربه 3D خواهید داشت.
البته تجربه شخصیم ازین عینک ها فقط چشم درد بود و حالت 3D اصلا چشمگیر نبود !!! :wink::1. (35):
-
من یه کارت ati 6950 دارم چطوری میتونم 3ی ببینم؟؟؟
-
دوستان همونطور که دوستمون mohammad70 گفتن این عینک های اناگلیف جز چشم درد و سر درد چیزی نداره و اگه بخواین کیت کامل رو بگیرین و مانیتور و...... باید حدود 1 تومن هزینه کنید برای چی؟ برای اینکه چند تا بازی رو 3 بعدی ببینین تازه بازی هایی مثل 6 cod اصلا این امکان رو ساپورت نمی کنه. تازه مجبورید از خیلی مزایای دیگه مث رزولوشن نور و.... به خاطر 3 بعدی بودن بگذرید و انتخاباتون محدود میشه.
راستش با این پول برید یه IPS پنل WQHD بگیرید باهاش بازی کنین حالشو ببرین!!!
-
سلام میشه آموزش کار با iz3d رو بزارید.