-
پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
مرسی عزیز از اینکه زود جواب دادین.والا چطور بگم یه عینک شبیه همه عینکا که یه شیشه تا حدودی تیره مثله عینک آفتابی و بدنش هم مثل عینک آفتابیه یعنی پلاستیکی.الان یه سری لب تاپ اومده که روش عینک 3d داره و دقیقا جنس همینه.می خواین یه عکس ازش بگیرم؟؟؟
-
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
مرسی عزیز از اینکه زود جواب دادین.والا چطور بگم یه عینک شبیه همه عینکا که یه شیشه تا حدودی تیره مثله عینک آفتابی و بدنش هم مثل عینک آفتابیه یعنی پلاستیکی.الان یه سری لب تاپ اومده که روش عینک 3d داره و دقیقا جنس همینه.می خواین یه عکس ازش بگیرم؟؟؟
احتمالا عینک پلاریزه هست. اگه لطف کنید و یه عکس ازش بزارید ممنون میشم!
-
این عینک شما درایوری چیزی همراهش نبود ؟ اون درایور را نصب کردید و بعدش برید توی تنظیمات اون و برای عینکتان اونرا کالیبره بکنید. البته یک درایور بنام IZ3D هستش که تنها برای عینکهای اناگلیف مجانی بوده و برای بقیه عینکها پولی میباشد
-
چطور میشه آپلود کنم؟؟نه من رفتم سینما از اونجا آوردمش؟اگه میشه ایدی یا هوتونو بدین که راحت تر مزاحمتون بشم :wink:
-
خوب شما از اینجا درایور را داونلود کن ببین با عینک شما کار میکنه یا نه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
چطور میشه آپلود کنم؟؟نه من رفتم سینما از اونجا آوردمش؟اگه میشه ایدی یا هوتونو بدین که راحت تر مزاحمتون بشم :wink:
سلام. عکس رو بگیرید و بعد به لینک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رفته و عکس رو آپلود کرده و کد قسمت Forum Code رو کپی کرده و همینجا Past کنید.
اما حدسی که من میزنم اینه که عینک شما پلاریزه هست و شما سعی کردید تصاویری رو که دو سایه ی قرمز و آبی دارند (مثل عکس زیر) ببینید که خوب چون اصول کارکرد این دو روش کاملا از هم متفاوته چنین کاری امکان پذیر نخواهد بود.
بنابراین اگر تصویری رو که شما سعی کردید ببینید دقیقا مثل تصویر بالا دارای دو سایه ی آبی و قرمز بود ، شما نمیتونید با عینک پلاریزه اونرو سه بعدی ببینید بلکه باید از یه عینک آبی قرمز مثل نمونه ی زیر استفاده کنید. نام این روش (آناگلیف) هست. بنباراین اگر فیلم شما هم مثل عکس بالا دارای دو سایه ی آبی و قرمز هست فقط با عینک هایی به شکل زیر میتونید اونرو سه بعدی ببینید. اگر عینک شما هم مثل عینک تصویر پایین باشه برای دیدنش نباید مشکلی داشته باشید. روش ساخت دستی این نوع عینک رو در همون صفحه ی اول توضیح داده ام.
-
-
پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
سلام. همونطور که حدس می زدم عینک شما احتمالا از نوع پلاریزه هست. درسته شما نمیتونید تصاویر سه بعدی که دارای سایه ی آبی - قرمز هستند (روش آناگلیف) رو با این عینک ببینید. برای دیدن تصاویری که به روش آناگلیف تهیه می شوند (یعنی مثل عکس بازی Far Cry 2 در بالا) نیاز به عینکی شبیه به عینکی که در عکس بالا براتون گذاشتم دارید.
البته همانطور که قبلا گفته شد روش ساخت دستی این عینک رو در صفحه ی اول تاپیک توضیح داده ام که می توانید اونرو مطالعه کرده و به راحتی چنین عینکی را تهیه نمایید.
این عینکی که عکسش رو گذاشتید ( و در سینما های سه بعدی هم از این نوع عینک ها استفاده میشه ) فعلا کاربردی برای استفاده در 3D Vision انویدیا ندارد. چون اگه دقت کرده باشید برای این روش نرم افزار چک میکنه که کیت مخصوص انویدیا به سیستم وصل باشه و در غیر این صورت اونرو راه اندازی نمیکنه. اگه این قسمت وجود نداشت و می شد این قسمت رو در درایور 3D Vision بدون کیت انویدیا راه اندازی کرد به احتمال خیلی قوی شما می تونستید با این عینک پلاریزه به راحتی و بدون هیچ مشکلی تصاویر سه بعدی رو با کیفیت خیلی بالاتری نسبت به روش ارزان قیمت آناگلیف ببینید.
موفق باشید.
-
من یک کم توی اینترنت گشتم و در آخر به این نتایج رسیدم برای استفاده از عینک های Polarized شما احتیاج به مانییتور مخصوص دارید که از تکنولوژی Polarized Interlaced یا یک چیزی شبیه اون پشتیبانی کنند.
درایور NVIDIA فقط از مانیتورهای Zallman برای این شیوه پشتیبانی کرده که دلیل آن هم این هست که اونا پول این ساپورت رابه NVIDIA پرداخت کردن.
درایور IZ3D فعلا تا حدی پشتیبانی میکنه ولی پشیبانی کامل توی ورژن 2 این درایور انجام میشه البته توجه بفرمایید که این درایور تنها برای روش اناگلیف مجانی بوده و برای بقیه روشها باید آنرا خریداری کنید
درایور TriDef هم پشتیبانی کرده ولی باید حتما اقدام به خرید این درایور فرمایید.
-
پاسخ: پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
سلام. همونطور که حدس می زدم عینک شما احتمالا از نوع پلاریزه هست. درسته شما نمیتونید تصاویر سه بعدی که دارای سایه ی آبی - قرمز هستند (روش آناگلیف) رو با این عینک ببینید. برای دیدن تصاویری که به روش آناگلیف تهیه می شوند (یعنی مثل عکس بازی Far Cry 2 در بالا) نیاز به عینکی شبیه به عینکی که در عکس بالا براتون گذاشتم دارید.
البته همانطور که قبلا گفته شد روش ساخت دستی این عینک رو در صفحه ی اول تاپیک توضیح داده ام که می توانید اونرو مطالعه کرده و به راحتی چنین عینکی را تهیه نمایید.
این عینکی که عکسش رو گذاشتید ( و در سینما های سه بعدی هم از این نوع عینک ها استفاده میشه ) فعلا کاربردی برای استفاده در 3D Vision انویدیا ندارد. چون اگه دقت کرده باشید برای این روش نرم افزار چک میکنه که کیت مخصوص انویدیا به سیستم وصل باشه و در غیر این صورت اونرو راه اندازی نمیکنه. اگه این قسمت وجود نداشت و می شد این قسمت رو در درایور 3D Vision بدون کیت انویدیا راه اندازی کرد به احتمال خیلی قوی شما می تونستید با این عینک پلاریزه به راحتی و بدون هیچ مشکلی تصاویر سه بعدی رو با کیفیت خیلی بالاتری نسبت به روش ارزان قیمت آناگلیف ببینید.
موفق باشید.
دوست عزیز تا اونجا که من فهمیدم عینکهای پلارایز از روشی بغیر از روش Shutter Glasses که کیت NVIDIA هم نوعی از انهاست استفاده میکنند. بنابراین عدم ساپرت به نوع عینک بر نمیگردد بلکه به تفاوت تکنولوزی بر میگردد.
و نکته دیگر درایور NVIDIA از عینک های Polarized هم پشتیبانی میگند ولی متاسفانه این پشتیبانی را تنها بعد از انکه وجود مانیتورهای Zallman را بر روی سیستم تشخیص داد فعال میکند مگر آنکه از درایورهای قدیمی زمانی که فقط XP بود استفاده کنید.
دلیل هم آن است بعد از آنکه NVIDIA عینک های خودش را تولید کرد پشتیبانی از عینکهای Polarized را قطع کرد که در این میان شرکت Zallman حاظر شد برای حفظ این پشتیبانی برای مانیتورهای این شرکت به NVIDIA باج سبیل و حق حساب پرداخت کند.
-
واقعا از دوستان ممنونم.ولی من رفتم مجتمع پایتخت و جدیدا acer یه لپ تاپ زده که 3d و روش یه عینک هم هست و من این عینکو رو اون لپ تاپ تست کردم که ok بود.ولی یه دونه از این عینک هایی که شما میگین که یه شیشش قرمز و آبی هم پیدا کردم که اتفاقا رو کارت گرافیک nvidia بود و اونو رو این لب تاپ تست کردم کار نکرد.حا لا به نظر شما من چی کار کنم؟؟؟
-
نقل قول:
واقعا از دوستان ممنونم.ولی من رفتم مجتمع پایتخت و جدیدا acer یه لپ تاپ زده که 3d و روش یه عینک هم هست و من این عینکو رو اون لپ تاپ تست کردم که ok بود.ولی یه دونه از این عینک هایی که شما میگین که یه شیشش قرمز و آبی هم پیدا کردم که اتفاقا رو کارت گرافیک nvidia بود و اونو رو این لب تاپ تست کردم کار نکرد.حا لا به نظر شما من چی کار کنم؟؟؟
خوب آخه سیستم اونها متفاوت هست شما اون عینک قرمز و آبی را بزن توی بخش stereoscopic 3D درایور NVIDIA برید و تنظیمات را فعال کنید میبینید که کار میکنه.
-
پاسخ : پاسخ: پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
دوست عزیز تا اونجا که من فهمیدم عینکهای پلارایز از روشی بغیر از روش Shutter Glasses که کیت NVIDIA هم نوعی از انهاست استفاده میکنند. بنابراین عدم ساپرت به نوع عینک بر نمیگردد بلکه به تفاوت تکنولوزی بر میگردد.
و نکته دیگر درایور NVIDIA از عینک های Polarized هم پشتیبانی میگند ولی متاسفانه این پشتیبانی را تنها بعد از انکه وجود مانیتورهای Zallman را بر روی سیستم تشخیص داد فعال میکند مگر آنکه از درایورهای قدیمی زمانی که فقط XP بود استفاده کنید.
دلیل هم آن است بعد از آنکه NVIDIA عینک های خودش را تولید کرد پشتیبانی از عینکهای Polarized را قطع کرد که در این میان شرکت Zallman حاظر شد برای حفظ این پشتیبانی برای مانیتورهای این شرکت به NVIDIA باج سبیل و حق حساب پرداخت کند.
سلام. عینک همراه کیت انویدیا رو نمی دونم از چه روشی برای دیدن این تصاویر استفاده می کنه. اما یه فرضیه ای که وجود داره اینه که ما بتونیم با عینک پلاریزه هم چنین تصاویری رو ببینیم. البته خودمم مطمئن نیستم. باید امتحان کرد.
اگه اینجور باشه به جای پرداخت 200 دلار برای کیت ، میشه با یه عینک پلاریزه 20 تومنی هم مشاهده نمود. مانیتورش هم خبری نیست! یه جورایی با همین مانیتور های 60 هرتزی دید. فقط مشکل ما اینجاست که برای راه اندازی این حالت ، درایور چک میکنه که کیت حتما به سیستم وصل باشه. نمیدونم شایدم نشه با عینک پلاریزه دید! این یه نظریه هست!
موفق باشید.
-
پاسخ: پاسخ : پاسخ: پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
سلام. عینک همراه کیت انویدیا رو نمی دونم از چه روشی برای دیدن این تصاویر استفاده می کنه. اما یه فرضیه ای که وجود داره اینه که ما بتونیم با عینک پلاریزه هم چنین تصاویری رو ببینیم. البته خودمم مطمئن نیستم. باید امتحان کرد.
اگه اینجور باشه به جای پرداخت 200 دلار برای کیت ، میشه با یه عینک پلاریزه 20 تومنی هم مشاهده نمود. مانیتورش هم خبری نیست! یه جورایی با همین مانیتور های 60 هرتزی دید. فقط مشکل ما اینجاست که برای راه اندازی این حالت ، درایور چک میکنه که کیت حتما به سیستم وصل باشه. نمیدونم شایدم نشه با عینک پلاریزه دید! این یه نظریه هست!
موفق باشید.
در مورد نظریه نمیدونم ولی در مورد عینک کیت اینطور عمل میکنه که در هر ثانیه 120 بار یک چشم را میبنده و چشم دیگر را باز میکنه یعنی هر چشم در ثانیه 60 بار جلوش باز میشه و بسته میشه.
بعدش درایور هم توی ثانیه 60 بار تصویری را که با ید به کمک چشو راست دیده بشه به مانیتور میفرسته و 60 بار تصویری که باید با چشم چپ دیده بشه . مغز شما هم زحمت میکشه و این دو تصویر متفاوت را کلاه سرش میره و فکر میکنه که یک تصویر سه بعدی با 60FPS داره میبینه
-
پاسخ : پاسخ: پاسخ : پاسخ: پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
در مورد نظریه نمیدونم ولی در مورد عینک کیت اینطور عمل میکنه که در هر ثانیه 120 بار یک چشم را میبنده و چشم دیگر را باز میکنه یعنی هر چشم در ثانیه 60 بار جلوش باز میشه و بسته میشه.
بعدش درایور هم توی ثانیه 60 بار تصویری را که با ید به کمک چشو راست دیده بشه به مانیتور میفرسته و 60 بار تصویری که باید با چشم چپ دیده بشه . مغز شما هم زحمت میکشه و این دو تصویر متفاوت را کلاه سرش میره و فکر میکنه که یک تصویر سه بعدی با 60FPS داره میبینه
خوب اگه طرز کار کیت انویدیا هینطوری که شما می گید باشه ، باید بشه با عینک های پلاریزه هم دید. (توضیحات تکمیلی رو قبلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] داده بودم). باید یکی رو که کیت انویدیا داره پیدا کنیم و بهش یه عینک پلاریزه بدیم و ببینیم آیا میشه با یه عینک ارزون هم تصاویر رو دید یا نه. چون درایور تا کیت رو بهش وصل نکنیم اجازه راه اندازی این روش رو نمیده.
-
-
اگه منظورتان لینک درایور IZ3d هستش شما برای دسترسی به اون باید از یک پر+ا+کسی استفاده کنی چود در غیر اینصورت به دلایل نا معلوم سایت IZ3D نشان داده نمیشه
-
سلام
الان فیلمهای 3d که در اینترنت هست ، مثل آواتار و کینگ ------گ به چه روشی میشه دید؟
مثلا آواتار که کلا سیستم فیلمبرداریش فرق میکنه اگه دانلود کنیم با چه مدل عینکی بصورت 3D قابل دیدن هست ؟
ممنون
-
اونی که شما داونلود میکنی 3d نخواهد بود و باید 2d ببینی
-
نقل قول:
سلام
الان فیلمهای 3d که در اینترنت هست ، مثل آواتار و کینگ ------گ به چه روشی میشه دید؟
مثلا آواتار که کلا سیستم فیلمبرداریش فرق میکنه اگه دانلود کنیم با چه مدل عینکی بصورت 3D قابل دیدن هست ؟
ممنون
سلام. اون نسخه هایی که به طور عمده وارد بازار میشن یا بعضا در اینترنت هستند ، همگی به حالت معمولی هستند. اما نسخه های سه بعدی همین فیلم ها مثل همین آواتار که مانور تبلیغاتی زیادی هم روش انجام شد ، در سینماهای مخصوص سه بعدی مثل سینما های IMAX پخش می شوند.
اما اینکه آیا نسخه ای وجود داره که بشه با 3D Vision انویدیا اونرو دید یا اصلا انویدیا در آینده قصد داره چنین قابلیتی رو اضافه کنه اطلاع دقیقی ندارم اما اگر هم چنین چیزی وجود داشته باشه شما به کیت کامل انویدیا + یه مانیتور 120 هرتزی برای دیدن اون و لذت بردن از فیلم نیاز دارید.
-
پاسخ: پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
سلام. اون نسخه هایی که به طور عمده وارد بازار میشن یا بعضا در اینترنت هستند ، همگی به حالت معمولی هستند. اما نسخه های سه بعدی همین فیلم ها مثل همین آواتار که مانور تبلیغاتی زیادی هم روش انجام شد ، در سینماهای مخصوص سه بعدی مثل سینما های IMAX پخش می شوند.
اما اینکه آیا نسخه ای وجود داره که بشه با 3D Vision انویدیا اونرو دید یا اصلا انویدیا در آینده قصد داره چنین قابلیتی رو اضافه کنه اطلاع دقیقی ندارم اما اگر هم چنین چیزی وجود داشته باشه شما به کیت کامل انویدیا + یه مانیتور 120 هرتزی برای دیدن اون و لذت بردن از فیلم نیاز دارید.
ممنون از پاسختون
من فیلم 3 بعدی رو از سایت انویدیا دان کردم که با عینکهای آبی قرمز 3 بعدی نمایش داده میشد ( و البته برنامه پلیر خودش انویدیا )
من نسخه های 3 بعدی رو از کینگ کنگ دیدم توی اینترنت و دیگر فیلمها که دانلود نکردم تا مطمئن بشم به چه روشی میشه دید
یعنی این فیلمها 3 بعدی نیستن ؟؟
بعید میدونم
یکی از آشناها که فیلم آوئاتار رو دیده بود توس سینما گفته بود که عینکش مثل عینک طبی بود ( رنگ شیشه سفید بود )
در ضمن برای دیدن فیلمهای 3 بعدی فکر نکنم حتما تیازی به کیتهای انویدیا باشه
فکر کنم این کیتها بیشتر متمایل به بازی هستند که ارتباط مستقیم با کارت گرافیک داره نه فیلم به نوع سیستم فیلمبرداریش مربوط میشه
همینطورم از اخبار هم که معلومه از آمدن نسخه 3D این فیلم برای خانه ها یا بازار بیرون از سینما ها صحبت شده
نه 2 بعدی
حالا موندم با این نوع فیلمها و یک LCD 120 هرتزی , به چه نوع عینکی نیاز هست !!!
ممنون
-
پاسخ : پاسخ: پاسخ : پاسخ: با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
نقل قول:
ممنون از پاسختون
من فیلم 3 بعدی رو از سایت انویدیا دان کردم که با عینکهای آبی قرمز 3 بعدی نمایش داده میشد ( و البته برنامه پلیر خودش انویدیا )
من نسخه های 3 بعدی رو از کینگ کنگ دیدم توی اینترنت و دیگر فیلمها که دانلود نکردم تا مطمئن بشم به چه روشی میشه دید
یعنی این فیلمها 3 بعدی نیستن ؟؟
بعید میدونم
سلام. واقعیتش من هم دقیقا اطلاعی ندارم اما بعید می دونم این نسخه های سه بعدی موجود در اینترنت رو بشه با عینک های آبی-قرمز دید. به هر حال اگه امتحان کردید ما رو هم در جریان بزارید!
نقل قول:
یکی از آشناها که فیلم آوئاتار رو دیده بود توس سینما گفته بود که عینکش مثل عینک طبی بود ( رنگ شیشه سفید بود )
البته باید کمی تیره باشه ( تقریبا مثل عینک آفتابی ) اما همانطور که قبلا هم گفتم در سینما های سه بعدی از عینک های آبی-قرمز استفاده نمیشه بلکه از تکنیک های پیشرفته تری اسفاده می شه که نسبت به این روش معمولی کیفیت بالاتری رو ارائه می دهد.
نقل قول:
در ضمن برای دیدن فیلمهای 3 بعدی فکر نکنم حتما تیازی به کیتهای انویدیا باشه
فکر کنم این کیتها بیشتر متمایل به بازی هستند که ارتباط مستقیم با کارت گرافیک داره نه فیلم به نوع سیستم فیلمبرداریش مربوط میشه
آره اما به شرطی که این تکنیک روی تصویر پیاده شده باشه و شما برای دیدنش فقط نیاز به یک عینک داشته باشیدو در این صورت تفاوتی نمیکنه که کارت گرافیک شما چی باشه. حتی روی تلوزیون هم می تونید ببینید چون اینجوری ضبط شده اما به شخصه بعید می دونم اینطوری باشه چون برای این کار نیاز به تکنیک های خاصی هست که در حین پخش باید تصویر پردازش شده و به این حالت برای شما پخش شود. همانطوری هم که خودتان فرمودید ، فیلم هایی رو که از انویدیا گرفته بودید فقط با پلیر خودش پخش می شد.
نقل قول:
همینطورم از اخبار هم که معلومه از آمدن نسخه 3D این فیلم برای خانه ها یا بازار بیرون از سینما ها صحبت شده
نه 2 بعدی
حالا موندم با این نوع فیلمها و یک LCD 120 هرتزی , به چه نوع عینکی نیاز هست !!!
ممنون
البته در این موضوع هم اطلاعی ندارم و عینک همراه کیت انویدیا رو دقیقا نمی دونم از چه روشی برای دیدن این تصاویر استفاده می کنه. اما یه حدسی که میزنم اینه که ما بتونیم با عینک پلاریزه هم چنین تصاویری رو ببینیم. البته خودمم مطمئن نیستم. باید امتحان کرد.
اگه اینجور باشه به جای پرداخت 200 دلار برای کیت ، میشه با یه عینک پلاریزه 20 تومنی هم مشاهده نمود.
-
دوستان با عینک های پلاریزه با مانیتور معمولی نمیشه دید شما امتحان کنید درایور IZ3D را داونلود کنید حالت Anaglyph اون برای همیشه مجانی هست ولی چهار حالت دیگه هم داره که برای 30 روز بطور آزمایشی میشه ازش استفاده کرد یکیش هم حالت عینکهای پولاریزه هست . اگه برای شما جواب داد ما را هم در جریان بگذارید .
در ضمن اگه خواستید برای همیشه از درایور استفاده کنید حدود 40$ هم قیمت فعال سازی اون برای همیشه هست
-
دوستان کسی میدونه این فیلم ها و یا کانال هایی که به صورت دو تصویر هست رو چجوری باید نگاه کرد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
پاسخ : با 3D Vision سه بعدی ببینید و بازی کنید -- آموزش کامل نصب و راه اندازی --
سلام. شما با ویدئو پلیر خود 3D Vision امتحان کردید؟
این ویدئو پلیر رو می تونید از لینک رو به رو دانلود کنید (2.15 مگابایت) : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
.میتونین برای خرید از این لینک استفاده کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
سلام دوستان میشه بهم کمک کنید
این درایور عینک سه بعدی برای من نصب نمیشه میگه ویندوز باید ویستا یا 7 باشه
ایا برای ویندوز اکس پی راه حلی هست
-
-
نقل قول:
کارت گرافیکتان چی هستش ؟
در ضمن یک سری به سایت زیر بزنید ببینید درایوری که بدردتان بخوره دارن یا نه
-
-
خوب شما اصلا درایور اضافه نمیخواهید برای استفاده از عینک آناگلیف (قرمز و آبی)
NVIDIA خودش بهترین درایور را موقع نصب درایور کارت گرافیکی نصب میکنه
شما باید فقط برید تویNVIDIA Control panel و فعالش کنید .جای فعال کردنش
هم توی 3D VISION - > Setup Stereoscopic 3D هست.
-
سلام دوست عزیز ممنونم که جوابهامو سریع دادی من تویNVIDIA Control panel گشتم ولی همچین چیزی رو پیدا نکردم در سمت چپ فقط 3D SETTING -DISPLAY-VIDEO&TELEVISION قرار داره و 3D VISION نداره میشه با راهنمایی های خوبت منو کمک کنی باز هم ممنونم
-
نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنونم که جوابهامو سریع دادی من تویNVIDIA Control panel گشتم ولی همچین چیزی رو پیدا نکردم در سمت چپ فقط 3D SETTING -DISPLAY-VIDEO&TELEVISION قرار داره و 3D VISION نداره میشه با راهنمایی های خوبت منو کمک کنی باز هم ممنونم
خوب درایور شما حتما خیلی قدیمی هست آخرین درایور را از سایت NVIDIA داونلود
بفرمایید و یا یک CD که حاوی درایور جدید هست NVIDIA هست از بازار تهیه بکنید
(حجم درایور 127Mb هستش) اونوقت این گزینه را میبینید.
-
سلام من اخرین ورژنشو که 82 مگ بود دانلود کردم و نصب هم کردم اما باز هم نشد...
-
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
برای استفاده از قابلیت 3D Vision در درایور های Nvidia سیستم عامل شما حتما باید Windows Vista یا Windows 7 باشه.
در مقاله هم تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی ذکر شده بود:
نقل قول:
تجهیزات مورد نیاز:
1. ویندوز ویستا یا 7
2. حداقل 1 گیگابایت حفظه رم ( دو گیگ پیشنهاد می شود)
3. 100 مگابایت فضای خالی روی دیسک
4. عینک مخصوص
موفق باشید.
-
نقل قول:
الان من توی درایور XP را نگاه کردم دیدم درایور 3d Vision داخلشان نیست من اینجا اون درایور را از مال ویستا در آوردم آپلودش کردم
توی اینترنت . همچنین درایور IZ3D را هم آپلود کردم ببین بدردت میخورن یا نه.
-
سلام
آقا من هر کاری کردن وقتی کلیک راست می کنم و nvidia رو می یارم و advance رو فعال می کنم گزینه ی stereoscopic 3D در پنل کناری قرار نداره !!!!
نسخه ی 3d vision هم همون طور که گفته بودین در درایو نصب ویندوز در پوشه ی nvidia نصب کردم و سیستم رو هم راه اندازی کردم ولی هیچی نشد !
لطفا راهنمایی کنید :gasp:
در پست های بالایی گفته بودین باید آخرین ورژن کارت باشه ولی هر کاری می کنم از سایت nvidia دانلود نمی شه ! لینک دیگه ای دارید ؟
-
نقل قول:
سلام
آقا من هر کاری کردن وقتی کلیک راست می کنم و nvidia رو می یارم و advance رو فعال می کنم گزینه ی stereoscopic 3D در پنل کناری قرار نداره !!!!
نسخه ی 3d vision هم همون طور که گفته بودین در درایو نصب ویندوز در پوشه ی nvidia نصب کردم و سیستم رو هم راه اندازی کردم ولی هیچی نشد !
لطفا راهنمایی کنید :gasp:
در پست های بالایی گفته بودین باید آخرین ورژن کارت باشه ولی هر کاری می کنم از سایت nvidia دانلود نمی شه ! لینک دیگه ای دارید ؟
اگه سیستم شما XP هست مشکل خواهید داشت
در ضمن اینم درایورها توی سایت GURU3D
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
a
-
سلام ایا استفاده از مانیتور سامسونگ xl2370 دربازی سه بعدی مشکلی دارد
-
نقل قول:
سلام ایا استفاده از مانیتور سامسونگ xl2370 دربازی سه بعدی مشکلی دارد
بسته به نوع عینک دارد . با عینک اناگلیف مشکل نخواهید داشت.