پاسخ: مشکل قطع و وصل شدن صفحه
سلام
مادربردم asus z170 pro gaming
اگه منظورتون از کابل کابل خروجی گرافیک که رفتم یک hdmi نو خریدم و با تلویزیون تستش کردم که باز هم قطعی داشت
مانیتورم هم 19m35
سیستمم هم محافظ برق داره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همونطور که گفتم سیستم رو نبردم گارانتی فقط کارت گرافیک رو بردم برام تست کنه
اینکاری که گفتید رو بار ها و بار ها انجام دادم اخرین نسخه رو از سایت سازنده گرافیک یا گیگابایت دانلود کردم و بعد پاک کردن با نرم افزار ddu نصب کردم و نتیجه نگرفتم و ویندوز رو عوض کردم و درایور رو نصب کردم و باز هم مشکلم رفع نشد
ویندوز کاملا بالا میاد و هیچ مشکلی نداره فقط صفحه نمایش قطع و وصل میشه
DRIVER BOOSTER IOBIT 4 رو هم قبلا تست کردم و مشکلم حل نشده
برند کارت گرافیکم هم گیگابایت بود
ممنون از پاسخ هاتون:love::give_rose:
تو که خودت میگی کارت گرافیک ۵ دقیق کار میکنه و بعد قطع میشه .تو نمایندیگی کاملا برات تستش کردن تو بلند مدت؟
تو گفتی سیستمت رو تازه گرفتی و خب این خیلی از احتمال های خرابی( مثل مشکل از چیپ مادربرد و حتی گرافیک و اسلت گرافیک و Ic pic e و غیره) نمیتونه باشه چون سیستم نو هست میگم نمیتونه باشه.
اگه کارت گرافیک ۱۰۰ % سالم باشه سه تا کار مونده که باید انجام بدی :
۱- اپدیت نرم افزاری بایوس.
اگه مشکل حل نشد ۲
۲-آپدیت بایوس با پروگرامر
اگه مشکل باز حل نشد قطعا بردت یکی از مشکلاتی که بالا گفتم رو داره(خیلی خیلی بعید!اگه این بود باید شاخ درآورد!) یا رم یا cpu مشکل داره یا همه قطعات سالمن و یه ناسازگاری منطقی وجود داره یعنی قطعات انتخابیت باهم سازگار نیستن!
مشخصات کامل رو بگو ؟؟؟اسم کامل رم و مارکش و اسم کامل مادربرد و مارکش رو بگو بعلاوه مشخصه کامل پاور که خیلی خیلی مهمه !!!
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
نقل قول:
به نام خدا
سلام خدمت دوستان عزیز
من کامپیوترم رو تازه خریداری کردم و از همون اول مشکل قطع شدن صفحه داشت
مشخصات سیستمم اینه
گرافیکم gigabyte g1 r9 390
Memory Size - 8192 MB
Memory Type - GDDR5
Core Clock - 1025 MHz
Windows Version - Windows 10 (64 bit)
System Memory - 16 GB
CPU Type - Intel(R) Core(TM) i5-6600K CPU @ 3.50GHz
وقتی سیستم بالا بعضی مواقع تا 5 دقیقه اول وارد بعضی برنامه ها مانند کروم و اینترنت دانلود منیجر میشم صفحم قطع میشه
کارت گرافیکم رو بردم گارانتی اواژنگ چک کردن و گفتن مشکلی نداره
وقتی که صفحه قطع میشه درایور گرافیک رو دوباره نصب میکنم درست میشه باز که سیستم خاموش و روشن میشه شروع میکنه قطع و وصل شدن
کمک کنید:give_rose:
با گرافیک دیگه سیستم را چک کنید . اگر با این گرافیک هم مشکل داشتی باید به مادربرد شک کنی .
این مورد هم انجام بدید
گرافیک داخلی پردازنده هم در بایوس غیر فعال کنید Internal Graphics
والا من نمیگم 5 دقیقه کار میکنه قطع میشه وقتی سیستم روشن میشه تا 5 دقیقه اول صفحم قطعی داره
نمایندگی فقط کارت گرافیک رو تست کرد والا بلند مدتش رو نمیدونم ولی 3dmark گرفته بود میگفت خوب بوده قطعی صفحه هم توی بعضی برنامه های خاص اتفاق میوفته مثل vlc chorom و idm و قایل اکسپلورر ویندوز در حال تمام صفحه
بایوس رو اپدیت نکردم هنوز اپدیت میکنم و خبر میدم
رمم جی اسکیل مدل ripjaws فک کنم
مادر بردم ایسوس z170
و پاورم گرین 750 وات
والا گرافیک دیگه ای ندارم که تست کنم اما بدون کارت گرافیک تست کردم قطعی نداشت
100 درصد که نمیشه بگی از سخت افزار هست به نظر من با نرم افزار کارت گرافیک از سایت سازنده تست کن ببین باز چطور میشه ؟
نقل قول:
والا من نمیگم 5 دقیقه کار میکنه قطع میشه وقتی سیستم روشن میشه تا 5 دقیقه اول صفحم قطعی داره
نمایندگی فقط کارت گرافیک رو تست کرد والا بلند مدتش رو نمیدونم ولی 3dmark گرفته بود میگفت خوب بوده قطعی صفحه هم توی بعضی برنامه های خاص اتفاق میوفته مثل vlc chorom و idm و قایل اکسپلورر ویندوز در حال تمام صفحه
بایوس رو اپدیت نکردم هنوز اپدیت میکنم و خبر میدم
رمم جی اسکیل مدل ripjaws فک کنم
مادر بردم ایسوس z170
و پاورم گرین 750 وات
والا گرافیک دیگه ای ندارم که تست کنم اما بدون کارت گرافیک تست کردم قطعی نداشت
صدرصد بایوس اپدیت بشه
باید با گرافیک Pcie دیگه تست بشه .
اگه بایوس رو اپدیت کنم و مشکلی برای سیستمم به وجود بیاد شامل گارانتی میشه یا نه؟