خیر اگر با بایوس خودش پروگرام بشه مشکلی پیش نمیاد . شامل گارانتی هم میشهنقل قول:
حتما گرافیک داخلی CPU هم در بایوس غیر فعال کنید .
Printable View
خیر اگر با بایوس خودش پروگرام بشه مشکلی پیش نمیاد . شامل گارانتی هم میشهنقل قول:
حتما گرافیک داخلی CPU هم در بایوس غیر فعال کنید .
والا من نمیدونم پروگرام چیه میشه توضیح بدین؟
توی بایوس گشتم همچین گزینه ای پیدا نکردم
دفترچه مادربرد با دقت بررسی کنید راهگشا خواهد بود . اگر به انگلیسی تسلط ندارید از دوستی که تسلط دارد کمک بگیریدنقل قول:
نیاز به پروگرام نیاز . تمام این پروسه نرم افزاری انجام میشه .
اپدیت بایوس از طریق ez flash در محیط بایوس بسیار راحت میباشد . کافیه فایل بایوس را از سایت اسوس آخرین نسخه را بگیرید انزیپ کنید و داخل فلش کپی کنید و تو محیط بایوس توسط ezflash اپدیت کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من از همون اول بهت گفتم اگه بدون گرافیک مشکل نداشته و مطمعنی گرافیک سالمه باید بایوس رو آپدیت کنی :نقل قول:
۱- اگه مشکل No boot نداری و ویندوز بالا میاد خودت آپدیتش کن .
مدیر AMD هم یه پست راهنما برای آپدیت بایوس گذاشتن که دستشان درد نکنه🌷
۲- اگه کلا ویندوز بالا نمیاد و سیستم NO BOOT است باید ببری نمایندگی با پروگرامر برات برنامه بایاست رو از روی IC BIOS پاک و دوباره بازنویسی کنن.
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
مادربردت هم که خیلی باحاله به شخصه خیلی ازش خوشم اومد و ماشاال... سه تا اسلت برای کارت گرافیک داره حتما کارت رو رو بقیه هم تست کن .
مادربردت هم که خیلی باحاله به شخصه خیلی ازش خوشم اومد و ماشاال... سه تا اسلت برای کارت گرافیک داره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والا مطمن نیستم که گرافیک سالم
نه خداروشکر به خوبی بوت میشه و سیستم به درستی بالا میاد
بایوس رو اپدیت میکنم اگه درست نشد حتما روی بقیه اسلات ها هم تست میکنم:love::love:
- قبل از هر گونه عملیات مربوط به بروزرسانی Bios ابتدا تنظیمات Bios را به حالت پیشفرض ببرید ( Load Optimized Defaults )
- اگه این کار رو انجام بدم باعث میشه که مادربردم قطعات رو نشناسه؟
نه مشکلی نیست . نیاز به این کار نیست .نقل قول:
سلام بایوس رو اپدیت کردم
اخرش یه پیام اومد نوشته بود وارد منو بوت شوید و sata رو روی raid قرار بدید که من همچین گزینه ای ندیدم میشه راهنمایی کنید؟
چند بار تست میکتم وبهتون خواهم گفت که مشکل قطعی صفحه حل شده یا نه:11():
اگر سیستم داره درست کار میکنه نیازی تغییر به raid نیست .نقل قول:
نه مشکلم حل نشد و هنوز صفحم قطعی داره
توضیح اینکه چطور قطع میشه یکم سخته
پس از بالا اومدن ویندوز حدودا تا 1 دقیقه قطعی نداره بعد 1 دقیقه وارد بعضی از برنامه ها مثل کروم که میشم صفحه قطع میشه و تا وقتی که نرم افزار رو نبندم یا نزنم زیر
بعد حدودا 2 دقیقه صفحه شروع میکنه به قطع و وصل شدن قطع و وصل شدن هم 2 دقیقه طول میکشه و بعدش دیگه قطعی ندارم
یه موضوع دیگه هم که هست اینکه وقتی که سیستم رو روشن میکنم و این فرایند طی میشه اگر سیستم رو ریستارت یا خاموش روشن بکنم قطعی نداره یعنی وقتی قطعی صفحه میره تا وقتی سیستم هنوز گرم و خنک نشده روشن بشه قطعی وجود نداره
البته من توی این مورد شک دارم و مطمن نیستم
کمکم کنید این مشکل خیلی روی اعصاب:1. (28)::1. (28):