پاسخ: مشکل قطع و وصل شدن صفحه
نقل قول:
نه مشکلم حل نشد و هنوز صفحم قطعی داره
توضیح اینکه چطور قطع میشه یکم سخته
پس از بالا اومدن ویندوز حدودا تا 1 دقیقه قطعی نداره بعد 1 دقیقه وارد بعضی از برنامه ها مثل کروم که میشم صفحه قطع میشه و تا وقتی که نرم افزار رو نبندم یا نزنم زیر
بعد حدودا 2 دقیقه صفحه شروع میکنه به قطع و وصل شدن قطع و وصل شدن هم 2 دقیقه طول میکشه و بعدش دیگه قطعی ندارم
یه موضوع دیگه هم که هست اینکه وقتی که سیستم رو روشن میکنم و این فرایند طی میشه اگر سیستم رو ریستارت یا خاموش روشن بکنم قطعی نداره یعنی وقتی قطعی صفحه میره تا وقتی سیستم هنوز گرم و خنک نشده روشن بشه قطعی وجود نداره
البته من توی این مورد شک دارم و مطمن نیستم
کمکم کنید این مشکل خیلی روی اعصاب:1. (28)::1. (28):
شما باید ایراد را بین کارت گرافیک و اسلات pcie مادربرد تفکیک کنید .
بهترین راه برای تفکیک کردن تست با کارت گرافیک دیگه هست . اگر با کارت گرافیک دیگه مشکل نبود ایراد از برد هست .
مواردی که در زیر مینویسم با دقت انجام بدید
1-درایورهای اینتل گرافیک و AMD را با برنامه DDU حذف کنید .
2- درایور جدید AMD را از سایت زیر دریافت کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حتما این موارد را انجام بده نتیجه اش را اعلام کن . احتمالا ورژن درایورت قدیمی باشه .
من فکر نمیکنم ایراد از برد باشه چون وقتی سیستم قطعی داره دوباره درایور گرافیک رو نصب میکنم قطعی صفحه از بین میره تا وقتی که باز خاموش و روشن بشه
با این حال تست میکنم:1. (35):
تاحالا بار ها و بار ها درایورگرافیکم رو با ddu در safe mod پاک کردم و همیشه هم اخرین نسخه درایور رو نصب کردم
این لینکی که دادین با چیزی که در سایت amd هست فرق داره؟
من گیج شدم یکی میگه درایور amd رو دانلود کن یکی دیگه میگه از سایت سازنده یعنی گیگابایت دانلود کن(که من هردو رو تست کردم و نتیجه نگرفتم)
گرافیکم با دی وی دی درایور گرافیکی که روش بود هم قطعی داشت
نقل قول:
من فکر نمیکنم ایراد از برد باشه چون وقتی سیستم قطعی داره دوباره درایور گرافیک رو نصب میکنم قطعی صفحه از بین میره تا وقتی که باز خاموش و روشن بشه
با این حال تست میکنم:1. (35):
تاحالا بار ها و بار ها درایورگرافیکم رو با ddu در safe mod پاک کردم و همیشه هم اخرین نسخه درایور رو نصب کردم
این لینکی که دادین با چیزی که در سایت amd هست فرق داره؟
من گیج شدم یکی میگه درایور amd رو دانلود کن یکی دیگه میگه از سایت سازنده یعنی گیگابایت دانلود کن(که من هردو رو تست کردم و نتیجه نگرفتم)
گرافیکم با دی وی دی درایور گرافیکی که روش بود هم قطعی داشت
به هر حال باید تست بشه تا دقیق مشخص بشه . گرافیک هم میتونید ببرید گارانتی تا براتون تست کنند . اگر ایراد داشته باشه حتما اقدامات لازم برای برطرف شدن مشکل انجام میدن . حتما و حتما ایراد را بهشون اعلام کنید .
گارانتی که برده بودم مشکلم رو هم کامل براشون توضیح دادم اما با این حال درست چک نکردن
درایور گرافیک رو نصب کرده بودن و 3dmark گرفته بودن
اگه با عوض کردن اسلات مشکلم حل نشد سیستم رو میبرم گارانتی
خدارو شکر اکثر قطعاتم گارانتی داره:wink:
نقل قول:
گارانتی که برده بودم مشکلم رو هم کامل براشون توضیح دادم اما با این حال درست چک نکردن
درایور گرافیک رو نصب کرده بودن و 3dmark گرفته بودن
اگه با عوض کردن اسلات مشکلم حل نشد سیستم رو میبرم گارانتی
خدارو شکر اکثر قطعاتم گارانتی داره:wink:
حتما ایراد را مشاهده نکردند روی سیستم تستشون . امیدوارم مشکلتون حل بشه
وارد safe mod شدم و درایور اینتل (که نصب نشده بود) و amd رو پاک کردم و سیستم رو خاموش کردم
کارت گرافیک رو روی یه اسلات دیگه گذاشتم و سیستمم رو روشن کردم همون موقع که سیستم روشن شد صفحه قطع و وصل شد رفتم اخرین نسخه درایور رو نصب کردم و دیدم هنوز قطعی داره
:1. (8):
فک نکنم دیگه راهی مونده باشه
باید ببرم گارانتی:1. (28):
گرافیک داخلی پردازنده هم در بایوس غیر فعال کنید Internal Graphics
که گفتید میشه راهنمایی بکنید؟
:1. (29):
نقل قول:
گرافیک داخلی پردازنده هم در بایوس غیر فعال کنید Internal Graphics
که گفتید میشه راهنمایی بکنید؟
:1. (29):
باید از طریق دفترچه مادربرد دنبال این گزینه باشید . چون دقیقا حضور ذهن ندارم کدام قسمته . ولی cpu grapgics در بایوس دنبالش باش
میخوام دوباره درایور هامو با درایور بوستر اپدیت کنم نصب میشه سرچ میکنه پیدا میکنه ولی توی 1 درصد میمونه و دانلود نمیکنه
با وی p ان هم تست کردم فایده نداشت:1. (28):
کسی بلد نیست؟
نقل قول:
میخوام دوباره درایور هامو با درایور بوستر اپدیت کنم نصب میشه سرچ میکنه پیدا میکنه ولی توی 1 درصد میمونه و دانلود نمیکنه
با وی p ان هم تست کردم فایده نداشت:1. (28):
کسی بلد نیست؟
درایور ها رو تک به تک آپدیت کن و گزینش رو کلیک کن.
با پک سولیشن امتحان کردی ؟
همچین مشکلی رو داشتم ، ممکنه فایروال یا ویروس کش بلوکش کرده باشه.ببین اینترنتد کامل وصل باشه و مشکلی نداشته باشه بعد چک کردن درایو ها رو بزن !!!
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk