معرفی اعضای تیم اورکلاک شهر سخت افزار و عضو گیری جدید اعضا
با سلام به تمامی دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک معرفی اعضای تیم اورکلاک شهر سخت افزار و عضو گیری جدید اعضا تیم میباشد . برای عضو شدن ابتدا به این لینک مراجه کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بعد وارد این لینک شوید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بعد از تکمیل تمامی فیلد ها در تب TEAMS و فیلد JOIN TEAMS تیم شهر سخت افزار رو انتخاب کنید ( ShahrSakhtafzar Iran ) و بعد از Complete رو بزنید
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG
با تشکر از تیم مدیریت شهر سخت افزار
:11():
پاسخ: معرفی اعضای تیم اورکلاک شهر سخت افزار و عضو گیری جدید اعضا
برای شروع تاپیک هم اول از خودم شروع میکنم
Game Theory
سلام دوستان عزیز،
تاپیک مهم شد.
تیم اورکلاک شهر سخت افزار را میخوایم دوباره یه دستی به سر و گوشش بکشیم ...
البته فعلاً یه مشکلی با تیم مدیریت HWBOT داریم که پیگیرش هستیم و به اطلاع دوستان خواهد رسید.
منم در حد توانم در خدمت دوستان هستم. :give_rose:
والپیپرهای تیم اورکلاک شهر سخت افزار
دوستان عزیزی که تازه به جمع ما پیوستن هم میتونن در این تاپیک شرکت کنن و خودشون رو معرفی کنن
با تشکر:give_rose:
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
سلام
منم در توان خودم مثل همیشه وفادار به تیم هستم و خواهم بود ایشاله یک حرکت رو به جلو داشته باشیم :give_rose::give_rose:
یوزر منم کماکان دیگر سایت ها ViViD در سایت Hwbot هست
سلام و درود به بروبکس سخت کوش :Love-ssa~! (1):
در خدمت دوستان گل این انجمن هستیم .:11():
این ماه اگر وقت کنم میخوام یک tec روی هیت سینک یک hyper tx سوار کنم . امیدوارم بشه کاری کرد .
در کل خیلی وقت هست oc نکردم . oc station ام آرزوست
خدمت دوست عزیز و استارتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب کی میخواید اور کنید و ولید بگیرید؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز عکسات هم فوقالعاده هستن!!!!:give_rose:
-------------------------------------------------------------------------------
از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز و امید جان هم تشکر میکنم!:11()::11()::11():
نقل قول:
خدمت دوست عزیز و استارتر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب کی میخواید اور کنید و ولید بگیرید؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز عکسات هم فوقالعاده هستن!!!!:give_rose:
-------------------------------------------------------------------------------
از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز و امید جان هم تشکر میکنم!:11()::11()::11():
با سلام و خوش آمدگویی به شما آقا مرصاد گل
از فعالیت مجدد تیم اورکلاک SSA خوشحالم.
قطعاً ما هم در تیم مدیریت تا جایی که مقدور باشه از این حرکت حمایت خواهیم کرد.
در قدم اول، این تاپیک به لیست موضوعات داغ شهرسختافزار اضافه شد تا باعث آشنایی بیشتر کاربران بشه.
سپاس :1. (23)::11():