[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
Printable View
ضمن تشکر از مهدی عزیز بابت پیگیری هاشون،
دوستان ضمن استقبال شهر سخت افزار از حرفه ای ها، ما برنامه های گسترده طیفی برای افرادی که تازه دوست دارند اورکلاک را یاد بگیرند هم داریم، پس اگه علاقه مندید و امکانات یا دانشش را هم ندارید عضو بشید ، اعلام کنید چون به زودی میخوایم کار را استارت بزنیم و باهم در ارتباط باشیم ... :Love-ssa~! (1):
:give_rose: پس با این حساب منم که از قبل بودم و هستم:1. (35):
پروفایل : mehrdad_ab
مهدی جان منم ثبت نام کردم با یوزر خودم ولی اسمم نیومد
یه ولید انلاینم از اورکلاک خفن 600 مگاهرتزی فنومم گرفتم چیزی نشد:1. (31):
خوش آمدی اقا رضای گلنقل قول:
پیگیری میکنم الان . خیلی عالی هست میشه ولید رو توی فروم قرار بدین
با تشکر فراوان :give_rose::Love-ssa~! (1):
بفرمایید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب دوستان یک خبر خوب دیگه رتبه تیم به یک پله بالاتر ارتقا پیدا کرد و فعلا به رتبه 52 رسیدیم
انشالله با کمک شما دوستان عزیز بتونیم هر روز به رتبه های بالاتر دست پیدا کنیم . ( دوستان با هر قطعه ای که دارن میتوننن تست بزنن )
با تشکر :give_rose::Love-ssa~! (1):
من هم شاید بیام
یکی از دوستان مشهدی مون خیلی به ما لطف کردن
:give_rose:
خوشحال میشیم بیان آقا مهدی گلنقل قول:
با تشکر:give_rose: