مشکل صفحه آبی مادربورد Asus M8A88TD-V EVO/USB3
سلام دوستان
این اولین پست من در این انجمن هست و بسیار خوشحالم که اینجارو پیدا کردم.
سیستم من چند وقتیه که ارور صفحه ی آبی میده و ریستارت میشه و تا اونجایی که من خوندم ارور physical Dumping Memory هست.
زمان مشخصی برای اینکه این ارور بیاد نداره ! در نصف مواقع هنگام بالا اومدن و استارتینگ ویندوز این ارور میاد نصف دیگر هم هنگامی که ویندوز بالا میاد و بعد 5 - 10 دقیقه کار کردن این ارور ظاهر میشه ، اگر هم بعد 10 دقیقه ارور ظاهر نشد با اجرای چند دقیقه یک بازی این ارور ظاهر میشه.
من رم ها رو چک کردم و یک رم با مارک متفاوت از رم خودم به سیستم زدم اما باز هم همین مشکل بود.
گرافیک دوستم رو قرض گرفتم و رو سیستم خودم بستم اما باز هم همین مشکل بود.
هارد رو به کلی عوض کردم و یک هارد دیگه بستم باز هم همین مشکل به وجود اومد.
فکر نمیکنم مشکل از برق رسانی پاور هم باشه ! چون برق مصرففی سیستم رو هم کم کردم اما بازم نشد.
با این حساب رم - گرافیک - هارد - پاور مشکل ندارند ! میمونه سی پی یو و مین.
میخوام فردا مین رو ببرم گارانتی اما مطمئن نیستم که مشکل از مادربورد باشه ! آیا میتونه مشکل از CPU باشه ؟ برنامه ای هست که بتونه تشخیص بده ارور صفحه آبی بخاطر چی ظاهر میشه ؟
لطفا اگه راه حلی هست کمکم کنید!
مشخصات سیستمم :
Asus M4A88TD-V Evo/USB3
eVGA GTX 560 Ti
Phenom II x4 970
Corsair XMS3 4GB (2*2GB)
power 585 Green
HDD : WD Blue 500gb
پاسخ: مشکل صفحه آبی مادربورد Asus M8A88TD-V EVO/USB3
نقل قول:
سلام دوستان
این اولین پست من در این انجمن هست و بسیار خوشحالم که اینجارو پیدا کردم.
سیستم من چند وقتیه که ارور صفحه ی آبی میده و ریستارت میشه و تا اونجایی که من خوندم ارور physical Dumping Memory هست.
زمان مشخصی برای اینکه این ارور بیاد نداره ! در نصف مواقع هنگام بالا اومدن و استارتینگ ویندوز این ارور میاد نصف دیگر هم هنگامی که ویندوز بالا میاد و بعد 5 - 10 دقیقه کار کردن این ارور ظاهر میشه ، اگر هم بعد 10 دقیقه ارور ظاهر نشد با اجرای چند دقیقه یک بازی این ارور ظاهر میشه.
من رم ها رو چک کردم و یک رم با مارک متفاوت از رم خودم به سیستم زدم اما باز هم همین مشکل بود.
گرافیک دوستم رو قرض گرفتم و رو سیستم خودم بستم اما باز هم همین مشکل بود.
هارد رو به کلی عوض کردم و یک هارد دیگه بستم باز هم همین مشکل به وجود اومد.
فکر نمیکنم مشکل از برق رسانی پاور هم باشه ! چون برق مصرففی سیستم رو هم کم کردم اما بازم نشد.
با این حساب رم - گرافیک - هارد - پاور مشکل ندارند ! میمونه سی پی یو و مین.
میخوام فردا مین رو ببرم گارانتی اما مطمئن نیستم که مشکل از مادربورد باشه ! آیا میتونه مشکل از CPU باشه ؟ برنامه ای هست که بتونه تشخیص بده ارور صفحه آبی بخاطر چی ظاهر میشه ؟
لطفا اگه راه حلی هست کمکم کنید!
مشخصات سیستمم :
Asus M4A88TD-V Evo/USB3
eVGA GTX 560 Ti
Phenom II x4 970
Corsair XMS3 4GB (2*2GB)
power 585 Green
HDD : WD Blue 500gb
سلام
به انجمن خوش اومدین
شما این چند تا کار رو هم انجام بدین
اول فن پردازنده رو جدا کنید و سیلیکون جدید بمالید و دوباره ببندید سرجاش
به دقت خازن های اطراف پردازنده رو کنترل کنید ، ببنید بادکردگی یا نشتی نداشته باشن .
مادربرد رو از کیس جدا کنید و با یک پاور دیه تست بفرمائین . (اینکه میفرمائین چند قطعه رو برای کم کردن مصرف جریان قطع کردم ، روش صحیحی نیست و جواب قطعی نمیده)
به نوع ویندوز اشاره نفرمودین .
با xp و 7 ورژن های 32 و 64 بیت امتحان فرمودین ؟
ویروس یابی مطمئن چطور ؟
بایوس مادربرد رو هم آپدید کنید.
دمای پردازنده و چیپست اصلی رو هم کنترل بفرمائین .
اگر موارد بالا OK بودن ، مادربرد رو برای تست های بیشتر بدین به گارانتی .
نقل قول:
سلام
به انجمن خوش اومدین
شما این چند تا کار رو هم انجام بدین
اول فن پردازنده رو جدا کنید و سیلیکون جدید بمالید و دوباره ببندید سرجاش
به دقت خازن های اطراف پردازنده رو کنترل کنید ، ببنید بادکردگی یا نشتی نداشته باشن .
مادربرد رو از کیس جدا کنید و با یک پاور دیه تست بفرمائین . (اینکه میفرمائین چند قطعه رو برای کم کردن مصرف جریان قطع کردم ، روش صحیحی نیست و جواب قطعی نمیده)
به نوع ویندوز اشاره نفرمودین .
با xp و 7 ورژن های 32 و 64 بیت امتحان فرمودین ؟
ویروس یابی مطمئن چطور ؟
بایوس مادربرد رو هم آپدید کنید.
دمای پردازنده و چیپست اصلی رو هم کنترل بفرمائین .
اگر موارد بالا OK بودن ، مادربرد رو برای تست های بیشتر بدین به گارانتی .
ممنون.
من دمای سی پی یو رو چک کردم در حالت عادی وقتی سیستم بالا اومد روی 48 بود و وقتی بازی AC Rev روی آخرین تنظیملت گرافیکی اجرا کردم دفعه اول بعد ار 1 دقیقه ارور صفحه آبی اومد و سیستم ریستارت شد ، بعد از ری استارت شدن دوباره همون بازی رو با همون تنظیمات اجرا کردم و هر چی به سیستم فشار آوردم ارور نداد ، نیم ساعت بازی اجرا بود و دمای سی پی یو از 64 بالاتر نرفت. با این حال به نظرتون لازمه سیلیکون رو عوض کنم ؟
من با ویندوز 7 نسخه 64Bit و XP نسخه 32Bit امتحان کردم. 9 ماهه سیستم رو گرفتم و تاحالا مشکلی نداشته.
بله از نظر ویروس مطمئنم حتی هارد دومی که تست کردم ویندوز جدید روش نصب شده بود و مشکلی نداشت.
بایوس رو آپدیت نکردم به این دلیل که میترسم هنگام آپدیت دوباره ارور صفحه آبی بیاد و به مین آسیب برسه ! به نظرتون مشکلی پیش نمیاد هنگام آپدیت ؟
نقل قول:
ممنون.
من دمای سی پی یو رو چک کردم در حالت عادی وقتی سیستم بالا اومد روی 48 بود و وقتی بازی AC Rev روی آخرین تنظیملت گرافیکی اجرا کردم دفعه اول بعد ار 1 دقیقه ارور صفحه آبی اومد و سیستم ریستارت شد ، بعد از ری استارت شدن دوباره همون بازی رو با همون تنظیمات اجرا کردم و هر چی به سیستم فشار آوردم ارور نداد ، نیم ساعت بازی اجرا بود و دمای سی پی یو از 64 بالاتر نرفت. با این حال به نظرتون لازمه سیلیکون رو عوض کنم ؟
من با ویندوز 7 نسخه 64Bit و XP نسخه 32Bit امتحان کردم. 9 ماهه سیستم رو گرفتم و تاحالا مشکلی نداشته.
بله از نظر ویروس مطمئنم حتی هارد دومی که تست کردم ویندوز جدید روش نصب شده بود و مشکلی نداشت.
بایوس رو آپدیت نکردم به این دلیل که میترسم هنگام آپدیت دوباره ارور صفحه آبی بیاد و به مین آسیب برسه ! به نظرتون مشکلی پیش نمیاد هنگام آپدیت ؟
روی فن پردازنده تمرکز کنید .
همچین مشکلاتی رو منزیاد داشتم
بله ، اگر تحت ویندوز اپ می کنید ممکنه بخاطر بلواسکرین ، بایوس سیستم بهم بریزه / اگر تحت داس مشکلی ندارین ، تحت داس آپ کنید . آموزش داخل سایت موجود هست.
نقل قول:
الآن بعد از 2ماه دوباره مشکل صفحه آبی برام پیش اومده، CPU رو باز میکنم و 2روز خوبه سیستم اما دوباره صفحه آبی میاد ، من هر 2روز یبار مجبورم CPU رو باز کنمو ببندم ! به نظرتون یه فن جدید بخرم ؟ یا چیکار میتونم بکنم ؟ یا تا گارانتیش تموم نشده بدم تعمیر ؟ (Phenom II x4 970)
فقط فن رو باز می کنید و جا میزنید یا پردازنده رو هم درمیارید؟
اگر پردازنده رو هم درمیارید و جا بزنید ، اینبار فقط فن رو دربیارید و دوباره جا ببزنید و امتحان کنید .
مشکل احتمالا از رم یا شکاف رم روی بردتونه،یه تست بکنید با mem test 86
درود.
فرکانس و تایمینگ های مختلف رم را امتحان کنید.همچنین ولتاژ رم و cpu را برای تست یک مرحله افزایش بدید،ببینید تغییری حاصل میشه یا خیر.
نقل قول:
فقط فن رو باز می کنید و جا میزنید یا پردازنده رو هم درمیارید؟
اگر پردازنده رو هم درمیارید و جا بزنید ، اینبار فقط فن رو دربیارید و دوباره جا ببزنید و امتحان کنید .
فقط فن رو در آوردم و جا زدم 2روز کار کرد و بازهم... ، همین 2 ساعت پیش باز صفحه آبی اومد و فقط فن رو باز کردم و بستم بار اول که سیستم روشن شد بعد 1دقیقه ارور صفحه آبی اومد، بعد از ریستارت کردن دیگه ارور نداد. به نظرتون یک فن جدید بخرم ؟
نقل قول:
مشکل احتمالا از رم یا شکاف رم روی بردتونه،یه تست بکنید با mem test 86
من 2ماه پیش با یک رم تازه رو سیستمم امتحان کردم اما بازهم صفحه آبی اومد، دارم تست میگیرم الآن 1:20 ساعته داره تست میکنه و تموم هم نمیشه انگاری !! تو قسمت ارورز تا الآن زده 97280 !
نقل قول:
درود.
فرکانس و تایمینگ های مختلف رم را امتحان کنید.همچنین ولتاژ رم و cpu را برای تست یک مرحله افزایش بدید،ببینید تغییری حاصل میشه یا خیر.
چشم، فقط منظور ار تایمینگ مختلف رم چیه ؟
الآن فرکانس رم رو حالت auto هست. رو 1600 ست کنم ؟
نقل قول:
فقط فن رو در آوردم و جا زدم 2روز کار کرد و بازهم... ، همین 2 ساعت پیش باز صفحه آبی اومد و فقط فن رو باز کردم و بستم بار اول که سیستم روشن شد بعد 1دقیقه ارور صفحه آبی اومد، بعد از ریستارت کردن دیگه ارور نداد. به نظرتون یک فن جدید بخرم ؟
من 2ماه پیش با یک رم تازه رو سیستمم امتحان کردم اما بازهم صفحه آبی اومد، دارم تست میگیرم الآن 1:20 ساعته داره تست میکنه و تموم هم نمیشه انگاری !! تو قسمت ارورز تا الآن زده 97280 !
چشم، فقط منظور ار تایمینگ مختلف رم چیه ؟
الآن فرکانس رم رو حالت auto هست. رو 1600 ست کنم ؟
امیر جان فن را برداشتید ، سطح پردازنده و فن را کاملا تمیز کردید و مجددا خمیر خوب زدید ؟ یا فقط فن را برداشتید و همونجوری جا زدید؟
من هم همین مادربرد رو دارم ولی از روز اول هیچ مشکلی باهاش نداشتم
البته من زیاد باهاش کاری ندارم