پاسخ: مشکل صفحه آبی مادربورد Asus M8A88TD-V EVO/USB3
نقل قول:
فقط فن رو در آوردم و جا زدم 2روز کار کرد و بازهم... ، همین 2 ساعت پیش باز صفحه آبی اومد و فقط فن رو باز کردم و بستم بار اول که سیستم روشن شد بعد 1دقیقه ارور صفحه آبی اومد، بعد از ریستارت کردن دیگه ارور نداد. به نظرتون یک فن جدید بخرم ؟
من 2ماه پیش با یک رم تازه رو سیستمم امتحان کردم اما بازهم صفحه آبی اومد، دارم تست میگیرم الآن 1:20 ساعته داره تست میکنه و تموم هم نمیشه انگاری !! تو قسمت ارورز تا الآن زده 97280 !
چشم، فقط منظور ار تایمینگ مختلف رم چیه ؟
الآن فرکانس رم رو حالت auto هست. رو 1600 ست کنم ؟
اگر فن دم دست دارین باهاش یک امتحانی کنید ، چون 100% نمی تونم بگم با خرید فن جدید مشکلتون حل میشه
درثانی،با باز کردن فن ، سیلیکون جدید هم روی پردازنده میمالید یا خیر ؟
به سطح پردازنده هم دقت کنید که سیلیکون قدیمی سرریز نشده باشه(وحتی خشک نشده باشه)
شما سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه cpuz بذارید تا ببینیم شرایط به چه صورت هست
3 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
شما سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه cpuz بذارید تا ببینیم شرایط به چه صورت هست
عکسهارو ضمیمه کردم
نقل قول:
امیر جان فن را برداشتید ، سطح پردازنده و فن را کاملا تمیز کردید و مجددا خمیر خوب زدید ؟ یا فقط فن را برداشتید و همونجوری جا زدید؟
خیر، من فقط فن رو برداشتم و سیلیکون رو عوض نکردم ولی سیلیکون خشک نشده و هم رو هدسینک و هم پردازنده هست هنوز. البته من خود فن رو هم از هد سینک جدا کردن و کاملا تمیزه کردم با شُت
نقل قول:
اگر فن دم دست دارین باهاش یک امتحانی کنید ، چون 100% نمی تونم بگم با خرید فن جدید مشکلتون حل میشه
درثانی،با باز کردن فن ، سیلیکون جدید هم روی پردازنده میمالید یا خیر ؟
به سطح پردازنده هم دقت کنید که سیلیکون قدیمی سرریز نشده باشه(وحتی خشک نشده باشه)
فن دم دستم نیست.
خیر.
خیر سریز نشده و خشک هم نیست.
عزیز اگه واقعاً فکر میکنید که مادربرد هست و مشکل داره خودتون رو اذیت نکنید
اگه قرار هست مادربرد بره گارانتی بهتر هست اول بایوس رو آپدیت کنید بعد برید اگر احیاناً وسط آپدیت هم ریست بشه و بایوس بپره حداقل با خیال راحت میبرید گارانتی میگید بایوسش پریده
در هر صورت به نظر من بایوس رو آپدیت کنید الان کلی بایوس براش اومده فکر کنم حتی 1-2 ماه پیش هم یه بایوس جدید براش داده اسوس
وارد تنظیمات بایاس بشید
dram frequency را دستی بذارید روی 1600
وارد قسمت dram timing بشید و مقدار پارامترها را از حالت خودکار خارج کنید و بصورت زیر دستی ست کنید :پ
cas :9
ras to cas : 9
ras precharge : 9
tras : 24
trc : 41
command rate : 2t
سپس ولتاژ dram voltage را از حالت خودکار خارج کنید و ولتاژ را دستی روی 1.65 تا 1.68 قرار بدین و ذخیره کنید و خارج بشید و تست کنید
2 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
وارد تنظیمات بایاس بشید
dram frequency را دستی بذارید روی 1600
وارد قسمت dram timing بشید و مقدار پارامترها را از حالت خودکار خارج کنید و بصورت زیر دستی ست کنید :پ
cas :9
ras to cas : 9
ras precharge : 9
tras : 24
trc : 41
command rate : 2t
سپس ولتاژ dram voltage را از حالت خودکار خارج کنید و ولتاژ را دستی روی 1.65 تا 1.68 قرار بدین و ذخیره کنید و خارج بشید و تست کنید
سلام، توی dram timing اون 3 تا اولی با command rate رو پیدا کردم 2تای بقیه کدوم ها هستن ؟ به شات ها نگاهی بکنید
1 :تعداد فایل پیوست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به ترتیب بصورت بالا انجام بدین
خوب این راه ها جواب ندادند !
واسه کار آخر میخوام یه فن جدید بخرم و اگه بازم مشکل داشت بدم گارانتی !
اصلا از مدل های فن و قیمتاشون اطلاعی ندارم !
یه فن کم صدا با قیمت مناسب ، مدلی بهم معرفی کنید ممنون میشم.
من بعید می دونم مشکل از فن باشه
شما رم ها را بصورت تک تک چک کنید
در صورتی که یکی از رم ها ایراد داشته باشه اینجا مشخص میشه
در غیر اینصورت توصیه می کنم حتما با یک برند دیگه هم چک کنید
این قبیل ارور ها یا جنبه نرم افزاری داره یا ایراد از رم هست