پاسخ: مشکل صفحه آبی مادربورد Asus M8A88TD-V EVO/USB3
نقل قول:
سلام دوست عزیز من هم مشل شما رو داشتم باید فرکانس ram و ولتاژ ram رو به صورت دستی در تنظیمات بایوس تنظمی کنید مثلا رم من ژل با باس 1600 و ولتاژ 1.6 بود شما هم یه تست کنید
سلام.
تو پست های 16 تا 18 این تاپیک من اینکارو کردم ولی جواب نداد، اما الآن که گفتی دوباره انجام دادم ولتاژ رو 1.65 و باس 1600 گذاشتم، چندبار اول سر تنظیم تو بایوس سیستم هنگ کرد اما بالاخره تنظیم کردم و بعد رستارت شدن متنی اومد که : Over clock failed please enter bios and reconfigure bios setting و چندبار اینکارو کردم باز همین شد.
از دیروز جوری شده که هربار سیستم بلو میشه یا ریستارت میشه(ریستارت توسط خودم نه) موقع بالا اومد مجبورم هارد رو برای بوت شدن مشخص کنم، یعنی انگار دیوایس بوت رو گم میکنه.
احتمالا همین هفته مین رو میفرستم گارانتی تا بینم چی پیش میاد ! فقط امیدوارم مین مشکل داشته باشه و حل بشه، گارانتیش هم ویستا هست.
دوست عزیز شما ولتاز و باس رم رو باید از روی خود رمتون بخونید و مطابق با مشخصات درج شده رو خودش این کار رو انجان بدید
نقل قول:
دوست عزیز شما ولتاز و باس رم رو باید از روی خود رمتون بخونید و مطابق با مشخصات درج شده رو خودش این کار رو انجان بدید
روی خود رم مقدار 1600MHz و 1.65v نوشته شده،
درود.
سیستم را با رم 1333MHz از برند دیگه هم تست کردید؟
اگر از طرف رم مطمئن هستید، مشکل از مادربرد هستش.
نقل قول:
درود.
سیستم را با رم 1333MHz از برند دیگه هم تست کردید؟
اگر از طرف رم مطمئن هستید، مشکل از مادربرد هستش.
بله خودم یک رم کار نکرده 1333 از جعبه آوردم بیرون و رو سیستم تست کردم اما فرقی نکرد.
بله من میفرستمش گارانتی نتیجه رو هم اعلام میکنم :)
با سلام به دوست عزیز
من به عنوان کسی که در یک کامپیوتر فروشی کار میکنه
من از این نوع سیستمرو برای یک نفر بستم ولی دور از مین شما تو جعبش مین سوختش بود منظورم یکی از ای سی ها سوخته بود
بعد با کلی کلنجار با شرکت گارانتی کننده VISTA سر اخر مین رو بعد از چند ماه تعویض کردند (باکلی دردسر)
حالا کمک من به شما اینه که بدی گارانتی تا خودشون یه کاری بکنند با این اوضاع دلار و ارز من تکتک پست های شما رو خوندم ولی شما تمامی کارهایی رو که باید میکردی رو کردی
بعد از این همه دردسر مین رو بده گارانتی تا اونا یه کاری برات بکنند
شاید شما در این وسط کوچکترین و بی اهمیت ترین کار رو یادت رفته باشه
در اینجور موارد معمولا با چند بار تعیویض رم حل میشه یا استفاده از ورژن مختلف ویندوزها
یا در اوردن باتری بایاس مین یا اپدیت اون
شما سیستمت رو ببر به یک خدمات کامپیوتری که واقعا چیزی بلد باشن نه از رو مدرک حرف بزنن از رو تجربه کار حرف بزنن
سیتمت رو به تعمیرگاه خوب ببر اونم که تو رشت زیاد هست یه خیابون هست که دقیقا یادم نمیاد فکر کنم لاکانی باشه اونجا تعمیرگاه خوب زیاد هستش یه سر اونجا برو ببین چیمیگن اگر حق مشاوره ازت نمیگیرن
من از این مین ها رو رفع مشکل کردم اونم مشکل اساسی نداشتن فقط یک بار کل قطعات رو در اوردم ارز نو جا زدم مشکلشون حل شد
من بازم اینجا سر میزنم اگر وقتی شد
موفق باشید
سلام دوباره :1~@$S (6):
فقط خواستم سر انجام این تاپیک رو مشخص کنم ! من دیروز مین و سی پی یو خودم رو رد کردم و تقریبا مطمئنم مشکل یکی از اون 2تا بود چون بقیه قطعاتم الآن زیر تست هستند و مشکلی ندارن، و با این اوصاف تا آخر این ماه یک سی پی یو و مین جدید میخوام بخرم.
با تشکر از دوستان !