2 :تعداد فایل پیوست
دانلود یکی از کامل ترین مقالات آموزش آورکلاک
درود به دوستان خوبم
مدتیه که در حال نوشتن مقاله ای در مورد آورکلاک هستم. از همون لحظه که نوشتن مقاله رو شروع کردم نیتم بر این بوده که فوق العاده کامل و مفصل باشه. علتش هم اینه که آورکلاک ، نسبتا کار مشکلیه و هرکسی در حالت عادی قادر به انجامش نیست. از طرف دیگه فوق العاده مبحث ارزشمندیه . از آن جایی که علم آورکلاک بسیار گسترده است ، تصمیم گرفتم قسمت قسمت مقاله ام را در اینترنت پخش کنم تا نظر دوستان آورکلاکر رو دریافت کنم و ایرادات مقاله رو گرفته و اون رو کامل تر کنم. خواهش من از شما اینه که تنها به خوندن مقاله بسنده نکنید و نظرات خودتون رو حتما برای من ایمیل کنید. پیشاپیش از همکاری شما دوستان خوبم ، سپاسگذارم.
ایمیل من :
miladmirnejati@gmail.com
میلاد میرنجاتی
توجه : در بین فروم ها چون پی سی نتورک رو خونه خودم می دونم هر روز به این جا سر می زنم. اینه که توی همین تایپک هم می تونید مباحثتون رو مطرح کنید
ضمنا لینک پایینی همون مقاله است منتها به صورت فشرده شده که حجمش نصف شده
پاسخ: دانلود یکی از کامل ترین مقالات آموزش آورکلاک
میلاد جان ... دستت درد نکنه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] کار بسیار ارزشمندی هست ... فقط یه مورد ... بهتره که توی کل صفحات بصورت اریب اسم یا ایمیل یا پی سی نتورک رو حک کنی تا فرد دیگه ای نتونه مقاله رو ببره و توی فرومهای دیگه به اسم خودش ثبت کنه ... حالا بازم هر جور خودت صلاح میدونی ... :give_rose:
پیشنهاد خوبی بود . و بهش عمل شد. دوستانی که دانلود کرده بودن لطفا مجددا دانلود کنند. ضمنا لینک پایینی همون مقاله است منتها به صورت فشرده شده که حجمش نصف شده . ممنون وجید جون
خیلی کار خوبی میکنید حتما سعی کنید قسمتهای دیگه ی مقالتون رو زودتر بزارید
تا همه ی مبتدیان بتونن استفاده ی کامل رو ببرند و منم با حرف وحید جان موافقم حتما منبع رو همراه ایمیلتون
روی تمام صفحه ها قرار بدید و فایل rar هم که قرار میدید یه پسورد با نام سایت براش بزارید.
سلام
این مقاله به نظر من حرف نداشت دست شما درد نکنه خیلی زحمت کشیدید من که خیلی حال کردم :give_rose::1. (10):
لطفا قسمت های بعدی مقالتون رو هم بزارید خیلی دوست دارم بخونم
-----------------
با تشکر :11():
واقعا دستت درد نکنه خیلی حال کردم بالاخره ی نفر پیدا شد که یه مقاله ی کامل در مورد اورکلاک جمع کنه و بنویسه.
ولی منو ببخش یه سری ایراد خیلی جزئی داشت که نوشتم.(البته منو ببخش)
در مورد کپی رایت هم مواضب باش چون مقالت خیلی عالیه حیفه اگر الکی تو سایتهای دیگه بدون منبع پخش بشه.
1-در هنگام اور مادر برد نیز به معنایی اور میشود چون شما با تغییر مقدار bus speed و....... مادربرد رو اور کردید.
2-معمولا فرکانس cpu رو که بالا میبرن فرکانس رم رو نیز باید بالا ببرن تا سیستم دارای پایداری بیشتری باشه.
3-شما وقتی که بتونید به صورت کاملا اصولی اور کنید و حرارت رو مهار کنید عمر قطعه شاید کاهش پیدا کنه ولی تا حدودی عمر قطعه رو کم نمیکنه مگر اینکه از مواردی مثل ln2 و غیره استفاده بشه.
4-بهتره مثال بزنید برای مقدار توان رم برای اور مثلا بگید که رم با باس x رو نمیتونید تا y اور کنید .
5-ولتاژ vtt که جز مهمترین مسائل هست رو توضیح ندادین و یه نکته ی دیگه که در بعضی از بایوس ها (مادربرد خودم) vdd رو vnb نوشته.
6-این همه بد گفتیم بزار حداقل یه تعریفی هم بکنیم طریقه ی نوشتنتون عالیه طوری که وقتی وارد بحث جدید میشید یه فلش بک میزنید به قبل و با توجه به اون توضیح میدید واین باعث میشه که دوستان مدام نکات گفته شده یاداور بشه براشون.
7-یه نکته یادتون رفت که دو پردازنده ی شبیه به هم نمیتونن تا حد مساوی اور بشن
8-مثلا دوتا e8500 البته بدون در نظر گرفتن مادربرد و سایر قطعات و فکر کنم برای همین باشه که بحث بچ نامبر وسط میاد.
9-بهترین منبع برای نرم افزارها ی پیشنهادی همین سایت هست و سایت اصلی منتشر کننده ی نرمافزار. مثلا cpu-z (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
10-Bus speed همون fsb نیست بلکه fsb rated همون fsb هست که در بایوس ست شده.
11-در مورد نرم افزارها هم خوب بود توضیحاتتون .
بازم منون ببخش عزیز
خیلی خیلی منتظر قسمتهای بعدی هستیم
با سلام
واقعا زحمت کشیدین . دستتون درد نکنه . عالی بود
نقل قول:
درود به دوستان خوبم
مدتیه که در حال نوشتن مقاله ای در مورد آورکلاک هستم. از همون لحظه که نوشتن مقاله رو شروع کردم نیتم بر این بوده که فوق العاده کامل و مفصل باشه. علتش هم اینه که آورکلاک ، نسبتا کار مشکلیه و هرکسی در حالت عادی قادر به انجامش نیست. از طرف دیگه فوق العاده مبحث ارزشمندیه . از آن جایی که علم آورکلاک بسیار گسترده است ، تصمیم گرفتم قسمت قسمت مقاله ام را در اینترنت پخش کنم تا نظر دوستان آورکلاکر رو دریافت کنم و ایرادات مقاله رو گرفته و اون رو کامل تر کنم. خواهش من از شما اینه که تنها به خوندن مقاله بسنده نکنید و نظرات خودتون رو حتما برای من ایمیل کنید. پیشاپیش از همکاری شما دوستان خوبم ، سپاسگذارم.
ایمیل من :
miladmirnejati@gmail.com
میلاد میرنجاتی
توجه : در بین فروم ها چون پی سی نتورک رو خونه خودم می دونم هر روز به این جا سر می زنم. اینه که توی همین تایپک هم می تونید مباحثتون رو مطرح کنید
میلاد جان خسته نباشید عرض می کنم.
البته نام کاربری نازنینی هم دارید.:1. (21):
بنده اول اینو بگم که نتونستم مقاله رو کانل بخونم ولی بخش های مختلف جالب بودن.
یه چنتا نکته رو عرض می کنم. که البته زمانی که خودم شروع کردم به اورکلاک خیلی دمبال اینا بودم و خیلی وقتم از بین رفت تا بهش برسم.
1-اولین نکته من پیشنهاد می کنم. که مباحث رو کلا جدا جدا و دسته بندی کنید. مثلا:
شما بهتر هستش قسمت نرم افزار های مربوط به1- تست ، 2- مانیتورینگ 3- و یا چیز های دیگه رو جدا کنید
یا در قسمت ولتاژ ها بهتر هستش که حد اقل از سه برند معروف از بایس ها تصویر گذاشته بشه در قسمت ولتاژ ها. و البته شما باشد افرادی که تازه شروع به کار می کنند رو در نظر بگیرید و هوم از مدل های بالا و هم مدل های پایین چنتا تصویر تهیه کنید. و این ها همش در یک فصل کلا در مورد ولتاژ ها بحث بشه.
2- من یکم که نگاه کردم اصلا از سایت های معروف یا برنامه های مورد استفاده، که نیاز هست خود کار بر بره و خودش شخصه اون سایت هارو ببینه ندیدم (بجز یکی تا دو مورد.)
3- اگه می تونید مطالبتون رو طوری قرار بدین که تنها گذاشتن لقمه در دهن کاربر نباشه
منظورم اینه که شما با اراعه یک مطلب به صورت کلی و یا با مقداری توضیحات با استفاده از چند لینک کمکی کار بر رو گرسنه علم قرار بدین و خودش بره دمبالش.
4- چون علم کامپیوتر به شدت در هار پیشرفت هستش بنده پیشنهاد می کنم اصلا برای یک مدل خواص نوشته نشه و بلکه برای سه سوکت 478،775،1366 و از اونور برای سی پی یو های ای ام دی هم جدا گانه در بخش دیگه صحبت بشه. و البته شما نباید مقاله رو سر بسته قرار بدین اگر شده لینک به تاپیک های مختلف سایت های سخت افزاری بدین و حتی چیز های دیگه.
5- در نوشتن کار بر رو به سمت اشتیاق بیشتر سوق بدین. مثلا در همون مرحله اول با چند رکرد جهانی کار بر رو بهش هیجان بدین.
6- اور کلاک رو دسته بندی کنید. (حالا بصورت مفصل توضیح میدم در پایین)
اول از همه باید اور کلاک رو به دودسته : پیشرفته و سطح پایین یا 1- برای ثبت رکرد و 2- افزایش کارایی باید تقسیم بشه.(در اپتدای مقاله)
در مرحله بعد برای تمام قطعات باید جداگانه برسی کنیم.
و باز کار بر رو به محیط بیرون از مقاله سوق بدیم (با معرفی چند سایت ثبت رکرد)
7- هیچ وقت قسمتی از مقاله رو محدود نکنید. :
یعنی شما نگید که :"در اصل اورکلاک بر روی سه قسمت سیستم انجام میشه" بلکه این رو به نحوی به کار بر انتقال بدین که شاید در سوکت های جدید تحولاتی ایجاد بشه.
----------------------
در مورد ساختار مقاله اگر هم راه با سرفصل و فهرست باشه خیلی بهتر خواهد شد.
باز تاکید می کنم مقاله رو سر بسته ننویسید.(و حتا در مورد ولتاژ ها هم که صحبت می کنید. اگر شده خودتون سطح علمیتون رو ببرید بالا یا از کسی کمک بگیرید تا با علم الکترونیک حارف هارو منطقی و با دلیل علمی به کاربر بفهمانید.)
برای این که اورکلاک یک علم بیشتر عملی هستش شما با استفاده از لینک هایی که دادین در طول مقاله کاربر بیشتر از کسلی میادبیرون اما از اموزش تصویری بیشتر استفاده کنید مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (البته این یک نوع پرسش بود که برای خودم پیش اومده بود و با این کار تونستم به جواب برسم :دی)
در صورت نیاز داشتن تصویر از بایس مدل هلی مادربورد یا هر چیزی که خودتون بهش دست رسی ندارید می تونید در اینجا درخواست بدین تا بنده و دوستان دیگه در خدمت باشیم.:11():
در مورد اسامی برنامه های مورد استفاده. هم اساتید می تونند کمک کنند.
(به نظر من یه چنتا تصویر از سوختگی ها و یا خرابی ها همون اول مقاله بزارید که طرف اگه احل ریسک نباشه. اصلا بقیش رو نخونه،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] :دی)
:give_rose:
ویرایش: چون گفتین می خوایید مقاله کامل و جامع باشه این همه سرتون رو درد اوردم.
با تشکر از دوست عزیز جگوار
ببین عزیز با یکی از موارد بالا مخالفم:give_rose: اونم اینه که شما می فرمایید مقاله رو طوری بنویسه که طرف برای اور بره توی سایتهای دیگه در این مورد بخونه ولی شما فکرشو بکون توی چند سایت ایرانی و نمونش همین جا میشه مطالب بدرد بخور پیدا کرد ولی این کفایت نمیکنه و طرف مجبور میشه بره سمت سایتهای خارجی بنابراین اگه طرف انگلیسی خوب بلد نباشه مجبور میشه ترجمه کنه و خود این همه کارها وقت میبره حالا حساب کنید که با دیال آپ هم بخواد در این مورد تحقیق کنه ببخشید اینجور میگم ولی پدرش درمیاد و وقت زیادی میبره و امکان داره اصلا ازش زده بشه و دیگه دنبالش نره.
بنابراین به نظر من این دوستمون همین کارو کرده و تمام اطلاعاتی که حالا چه از سایتهای ایرانی و خارجی گرفته رو جمع کرده و یه مقاله ی در ست حسابی نوشته چون من خودم حدود یک ماه در اینباره تحقیق کردم هیچی به این کاملی آیدم نشد بنابراین من پیشنهاد میدم که این دوستمون همین مقاله رو ادامه بده.
با تشکر :love:البته میگم این نظر شخصیه منه.:yes:
نقل قول:
واقعا دستت درد نکنه خیلی حال کردم بالاخره ی نفر پیدا شد که یه مقاله ی کامل در مورد اورکلاک جمع کنه و بنویسه.
ولی منو ببخش یه سری ایراد خیلی جزئی داشت که نوشتم.(البته منو ببخش)
در مورد کپی رایت هم مواضب باش چون مقالت خیلی عالیه حیفه اگر الکی تو سایتهای دیگه بدون منبع پخش بشه.
1-
در هنگام اور مادر برد نیز به معنایی اور میشود چون شما با تغییر مقدار bus speed و....... مادربرد رو اور کردید.
2-
معمولا فرکانس cpu رو که بالا میبرن فرکانس رم رو نیز باید بالا ببرن تا سیستم دارای پایداری بیشتری باشه.
3-
شما وقتی که بتونید به صورت کاملا اصولی اور کنید و حرارت رو مهار کنید عمر قطعه شاید کاهش پیدا کنه ولی تا حدودی عمر قطعه رو کم نمیکنه مگر اینکه از مواردی مثل ln2 و غیره استفاده بشه.
4-
بهتره مثال بزنید برای مقدار توان رم برای اور مثلا بگید که رم با باس x رو نمیتونید تا y اور کنید .
5-
ولتاژ vtt که جز مهمترین مسائل هست رو توضیح ندادین و یه نکته ی دیگه که در بعضی از بایوس ها (مادربرد خودم) vdd رو vnb نوشته.
6-
این همه بد گفتیم بزار حداقل یه تعریفی هم بکنیم طریقه ی نوشتنتون عالیه طوری که وقتی وارد بحث جدید میشید یه فلش بک میزنید به قبل و با توجه به اون توضیح میدید واین باعث میشه که دوستان مدام نکات گفته شده یاداور بشه براشون.
7-
یه نکته یادتون رفت که دو پردازنده ی شبیه به هم نمیتونن تا حد مساوی اور بشن
8-
مثلا دوتا e8500 البته بدون در نظر گرفتن مادربرد و سایر قطعات و فکر کنم برای همین باشه که بحث بچ نامبر وسط میاد.
9-
بهترین منبع برای نرم افزارها ی پیشنهادی همین سایت هست و سایت اصلی منتشر کننده ی نرمافزار. مثلا cpu-z (برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
10-Bus speed همون fsb نیست بلکه fsb rated همون fsb هست که در بایوس ست شده.
11-
در مورد نرم افزارها هم خوب بود توضیحاتتون .
بازم منون ببخش عزیز
خیلی خیلی منتظر قسمتهای بعدی هستیم
درود بسیار بر curtis عزیزم
curtis جان شک نکن که خوشحال می شم تا می تونید از مقاله ایراد بگیرید تا یک مقاله فوق العاده و بی نقص رو تهیه کنم . و هدفم از قرار دادن مقاله به صورت ناقص توی اینترنت همین بود.
در مورد ایراد اول درسته . با افزایش fsb فرکانس گذرگاه افزایش پیدا می کنه که این عدد فرکانس بین پردازنده و چیپ شمالی مادربرد است . پس به نوعی میشه گفت که مادربرد هم داره آور میشه . این مطلب رو توی صفحه 12 و 13به مقاله اضافه کردم. شما با این ایرادتون یک جرقه رو هم تو ذهن من ایجاد کردید. که بعد خوندن اون قسمت متوجه میشید که چی بوده .
مورد دوم رو حقیقتا می دونستم و قصد داشتم اون رو در هنگام آور پردازنده توضیح بدم . اون هم به عنوان یکی از روش های کاهش پایداری و رسیدن به فرکانس بیشتر . این مورد در صفحات آتی دیده خواهد شد
در مورد ایراد سوم : نمی دونم ln2 چیه . میشه توضیح بدید . اما ایرادتون رو نمی پذیرم . چرا که توی مقاله نکته شما رو ذکر کردم :
اینجا که گفته میشه :
حتی آور صحیح نیز تبعاتی هم چون حرارت بیشتر و کاهش عمر سخت افزار آور شده را به دنبال دارد. البته در آور صحیح این موارد چندان بزرگ نیستند
در مورد ایراد چهارم : هنوز توی مقاله به آور رم نرسیدیم اما بهش برسیم هم من نمی دونم بر چه مبنایی حداکثر میزان آور رم رو معرفی کنم . شما فرمولی سراغ دارید ؟
در مورد ایراد پنجم : لطفا کمی در مورد vtt توضیح بدید . ضمنا مطمئنید که vnb نام دیگه vdd هست ؟ و می دونید مخفف چیه ؟ به هر حال من فعلا به مقاله اضافه اش می کنم ( به عنوان نام دیگه ی vdd )
در مورد گفته ششمتون :از تعریفتون یه دنیا ممنون . کلی روحیه گرفتم ( بی ظرفیتم دیگه ! )
در مورد ایراد ششم : مثه ایراد سوم این هم در مقاله آورده شده . ملاحظه کنید :
همان طور که خودرو سازان ایرانی یک مدل خودرو را با اختلافهای کیفیتی فاحش تولید می کنند ( به گونه ای که اصطلاح تخم مرغ شانسی برازنده تولیدات آن هاست ! ) در تولید یک مدل پردازنده مقداری تفاوت مشاهده می شود که باعث می شود کمی آور پذیری متفاوتی مشاهده گردد. در مورد این عامل تقریبا کاری از دست آورکلاکر بر نمی آید.
در مورد شماره ده بیشتر توضیح بدید لطفا