راهنمایی خیلی فوری برای خرید رم با چیپ GMH
با سلام...
همون طوری که از اسم تاپیک معلومه دوستان اگر ماژول رمهایی سراغ دارن که 100%مطمئن هستند GMH هست اعلام کنند... فقط 1-2 روز فرصت داریم! در حال حاضر یکی از دوستان دبی هست...
دوستان دقت کنید! اگر 100% مطمئن هستید! دیگه جایی برای ریسک و تست کردن نیست...!!!!
تیم 1300 اصلا موجود نیست اگر هم باشه با GKX...
خودم سپردم تیم 800 (اکستریم نه دارک!) و کروشیال...
جز این موارد اگر موردی هست! خوشحال می شم راهنمایی کنید... فقط متاسفانه فرصت نیست...
رمهای سل شاک هم کمیاب هست نمی دونم پیدا می شه یا نه...
با سپاس...:11():
پاسخ: راهنمایی خیلی فوری برای خرید رم با چیپ GMH (امکان خرید از دبی فراهم شده...)
این مدل Gskill رو یکی از دوستان یک ماه پیش در دوبی پیدا کرده بود.
G.SKILL DDR2 PC2 8500 CL4 2GBHZ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ها صد درصد D9GKX هستند.
پاسخ: راهنمایی خیلی فوری برای خرید رم با چیپ GMH (امکان خرید از دبی فراهم شده...)
SUPER TALENT 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) 4-4-3-8=Cas Latency
نقل قول:
این مدل Gskill رو یکی از دوستان یک ماه پیش در دوبی پیدا کرده بود.
G.SKILL DDR2 PC2 8500 CL4 2GBHZ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ها صد درصد
D9GKX هستند.
ممنون آرمان جان...
اینها هم واقعا عالی هستند ولی فکر می کنم نسبت به GMH کمتر اوور می شن؟؟ از لحاظ Max Freq منظورمه...؟؟ درسته؟؟
اگر GMH یافت نشه حتما اینها رو تهیه می کنم...
نقل قول:
SUPER TALENT 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) 4-4-3-8=Cas Latency
ممنون دوست عزیز...
ولی SuperT کلا DDR3 موجود بوده... و کلی هم رمهای Ocz Reaper موجوده که ارزشی ندارند...:1. (28):
نقل قول:
ممنون آرمان جان...
اینها هم واقعا عالی هستند ولی فکر می کنم نسبت به GMH کمتر اوور می شن؟؟ از لحاظ Max Freq منظورمه...؟؟ درسته؟؟
اگر GMH یافت نشه حتما اینها رو تهیه می کنم...
فکر می کنم برعکس گفته باشی. D9GKX نسبت به D9GMH بهتر اورکلاک میشه تا اونجا که من اطلاع دارم (از نظر .Max Freq)
نقل قول:
فکر می کنم برعکس گفته باشی. D9GKX نسبت به D9GMH بهتر اورکلاک میشه تا اونجا که من اطلاع دارم (از نظر .Max Freq)
راستش دقیق یادم نمونده! واسه همین از شما هم سوال کردم...
دارم XS رو می گردم شاید چیزی پیدا کنم ولی خیلی شلوغه...
ممنون می شم آرمان جان اگر در این مورد راهنمایی کنید منو...:give_rose:
راستی رمهای تیم 800 اکستریم با Cl3 هم انگار یافت شده! ولی مشکل اینجاست که انگار تیم هم دیگه با چیپ خوب رم نمی زنه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا شهریار احیانا نمی دونن چیپ رمهای این حسن!! چی بوده...؟؟
رمهاي چيپ d9 خيلي كم شده . بعيد ميدونم بشه تو دبي گير آورد . تنها تو فروشگاه هاي آنلاين و ebay ميشه
آقا شهریار عزیز...
منتظر راهنمایی شما هم هستم... چی کار می شه کرد؟؟!! اونجا هم چیزی نمی شه گیر آورد؟؟
نقل قول:
آقا شهریار احیانا نمی دونن چیپ رمهای این حسن!! چی بوده...؟؟
راستی در جریان نیستید چیپ رمهای حسن!! GKX بوده یا GMH .. ؟؟
و اینکه این 2چیپ چقدر تفاوت دارند...؟؟
چیپ های GKX در مقایسه با GMH بسیار قویتر هستن و در مواردی که من مشاهده کردم در تاخیر کمتر به فرکانس بالاتری در مقایسه به GMH رسیده بودن.
بدون شک انتخاب GKX بهترین و مناسب ترین گزینه هست..
موفق باشی علی جان ..
نقل قول:
چیپ های GKX در مقایسه با GMH بسیار قویتر هستن و در مواردی که من مشاهده کردم در تاخیر کمتر به فرکانس بالاتری در مقایسه به GMH رسیده بودن.
بدون شک انتخاب GKX بهترین و مناسب ترین گزینه هست..
موفق باشی علی جان ..
خیلی ممنون پیام جان...:give_rose:
از لحاظ Max Freq چه طور...؟؟ بدون محدودیت دما و زمان تاخیر...؟؟؟