پاسخ: راهنمایی خیلی فوری برای خرید رم با چیپ GMH (امکان خرید از دبی فراهم شده...)
علی جان زیاد مته به خشخاش نگذار :1. (38): حالا چرا ؟ :
دیگه مسابقه هایی مثل اینی که گیگابایت گذاشت با توجه به اینکه رم های DDR3 دارند کم کم میاند و جایگزین رم های DDR2 میشند برگزار نخواهد شد براشون و بیشترین استفاده ای که میتونند داشته باشند در هنگام اورکلاکینگ سنگین پردازنده هایی مثل E8600 یا در آینده E8700 هست که رم کافیه بتونه 650-680 را تحمل کنه . برای همین لازم نیست بهترین ماژول دنیا را تهیه کنید و بسیاری از رم های GKX و GMH می تونند به این فرکانس برسند .
ولی از نظر بهتر بودن بین GKX و GMH بستگی به یک سری موارد داره و سخته بخوایم کلی بگیم ولی توی عمل بیشتر دیده شده که دامنه بازی تایمینگ در GKX کمتره ولی از نظر Max Freq کمی بهتر عمل می کنند اما توی مسابقه گیگابایت دیدیم که GMH از نظر فرکانس فوق العاده عمل کردند در کل میگم بین این دو تا هر کدومش گیرت اومد بگیر . :love:
پاسخ: راهنمایی خیلی فوری برای خرید رم با چیپ GMH (امکان خرید از دبی فراهم شده...)
نقل قول:
علی جان زیاد مته به خشخاش نگذار :1. (38): حالا چرا ؟ :
دیگه مسابقه هایی مثل اینی که گیگابایت گذاشت با توجه به اینکه رم های DDR3 دارند کم کم میاند و جایگزین رم های DDR2 میشند برگزار نخواهد شد براشون و بیشترین استفاده ای که میتونند داشته باشند در هنگام اورکلاکینگ سنگین پردازنده هایی مثل E8600 یا در آینده E8700 هست که رم کافیه بتونه 650-680 را تحمل کنه . برای همین لازم نیست بهترین ماژول دنیا را تهیه کنید و بسیاری از رم های GKX و GMH می تونند به این فرکانس برسند .
ولی از نظر بهتر بودن بین GKX و GMH بستگی به یک سری موارد داره و سخته بخوایم کلی بگیم ولی توی عمل بیشتر دیده شده که دامنه بازی تایمینگ در GKX کمتره ولی از نظر Max Freq کمی بهتر عمل می کنند اما توی مسابقه گیگابایت دیدیم که GMH از نظر فرکانس فوق العاده عمل کردند در کل میگم بین این دو تا هر کدومش گیرت اومد بگیر . :love:
شهریار جان به نظر من میشه راحت پیدا کرد هم d9gmh رو هم d9gkx با کروشل وهر برندی فقط به دور از مرزهای ایران
در خیلی از وب سایت های بزرگ فروش وجود داره فقط باید با جدیت دنبالش بود البته در خارج
ولی با صحبت شما هم موافقم که دیگه نسل عوض میشه و روی ddr3
ولی همین مشکل ایا adata 2133x یا dominator gt رو میشه حتی با بالا ترین قیمت در ایران تهیه کرد.
فکر کنم 4 سال دیگه پیدا بشه رمارک هاشون توسط یک وارد کننده از چین
یا خیلی مثبت فکر کنیم ورژن ارزون قیمت و mid end
اون وقت ddr4 یا 5 نیومده باشه
شما عزیز داشتی عالی هم کار کردی زحمت کشیدی ونتیجه گرفتی.
ولی بهتر نبود علی هم علاقه داشت .قبل از مسابقه میتونستید به هم کمک زیادی بکنید حداقل یکی اول و دیگری دوم .
این مشکل ما ایرانی هاست واگه کسی بغیر این نظر داشت
فردی بنام شهریار و یا ارمان نمونه هایی خوب برای جواب بهش هستند .
البته منکر تفاوت اطلاعات و معلومات شما اساتید نیستم ولی با موجود بودن سخت افزار مناسب 100% علی هم شانس زیادی داره .چون مشکل تهیه رو خوشبختانه نداره
و هر جفت رم موجود در بازار رو تست کرده جز رم دارای چیپ میکرون
واقعا متاسفم برای بازار ایران.:11():
pcb رم هم خيلي تاثير داره مخصوصا تو اوركلاك .
در مورد پایان راه DDR2 هم حق با شماست...
ولی عرض کردم که صرفا برای اوور دنبالش هستم! اینکه یه رم DDR2 خوب داشته باشم...:great:
این عکس رو نگاه کنید...
این کلکسیون GMH یکی از اعضای XS هست...!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یک چیز جالب برام این بود که رم های 2 گیگ هم با D9GMH ساخته شدند ولی برای 1200 یا حتی 1066 اور نشدن و همه 1200 هایی که تا حالا دیدم 1 هر استیک یک گیگ بوده ... چرا؟! آیا به خاطر حرارت هست؟
اگر اساتید نظری داشته باشن ممنون میشم چون می خوام یگ دوال چنل چهار گیگی (دو تا دو گیگ با چیپ D9 بگیرم!)
خب بازم عجله کردم کیت های چهار گیگ اصلا D9 نیست سایت i4memory منو به اشتباه انداخت .... تمام اونایی که پارت نامبرشون 6400c4DHX ver 1.x هست و گیت دو گیگ هستن D9 هستن ولی کیت چهار گیگ با همون پارت نامبر و ورپن 1.x متاسفانه PSC (پاور چیپ) هستن که البته تا 1150 راحت اور میشن مخصوصا چون کولینگ خوبی داره سری DHX.
Dominator های جدید از پس 1200 5-5-5-15 بر میان ؟
مرسی:11():
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Dominator ها رم های قابلی بودند ولی الان با عوض شدن چیپ هاشون نیستند !
پیشنهاد میکنم رم های 1200 5-5-5-15 آرمان جان را بخر . که Defaulte اش 1200 هست :love: ( چیپش هم مایکرون GMH )
یعنی اینقدر ضایع شدند که از پس 1200 5-5-5-15 هم بر نمیان ؟؟؟؟!!!!
آرمان که گرون میده ! + من 2 گیگ بگیرم ازش 2 گیگ دیگه هم میخوام اون 2 گیگ بعدی رو از کجا GMH گیر بیارم که با هم مچ باشن و اورشون یه جور باشه !!!؟؟؟
و هیچ رمی تو بازار یافت نمیشه که بتونه 1200 رو با 5-5-5-15 بیار بالا و Stable ؟