پاسخ: راهنمایی خیلی فوری برای خرید رم با چیپ GMH (امکان خرید از دبی فراهم شده...)
نقل قول:
یعنی اینقدر ضایع شدند که از پس 1200 5-5-5-15 هم بر نمیان ؟؟؟؟!!!!
آرمان که گرون میده ! + من 2 گیگ بگیرم ازش 2 گیگ دیگه هم میخوام اون 2 گیگ بعدی رو از کجا GMH گیر بیارم که با هم مچ باشن و اورشون یه جور باشه !!!؟؟؟
احتمالا بر میاند ولی این را باید بفهمید که اورکلاک چیزی نیست که شما بتونید تضمین توش بدید !!!
گرون دادنش را بنده اطلاع ندارم شما گفتید چه مدلی قطعا GMH هست گفتم اون مدل :1. (38): . رم هایی که بهادر جان هم میفروختند توی این تاپیک GMH بود . :give_rose:
( از رم های حال حاضر بازار DDR2 واقعا نمیشه رم های قبلی را نام برد اما Crucial Ballistix ها و G.Skill Black PI 1200 این ها رم های بدی نیستند و احتمالاً ازون فرکانس هم بر میاند ! )
پاسخ: راهنمایی خیلی فوری برای خرید رم با چیپ GMH (امکان خرید از دبی فراهم شده...)
رم هاي آرمان واقعا ارزش خريد دارند . به نظر من حرف ندارند .
نقل قول:
راهنمایی خیلی فوری برای خرید رم با چیپ GMH (امکان خرید از دبی فراهم شده...)
طرف حساب چه کسی هست ؟ :
رمی میخوام که GMH یا GKX باشه 100% کیت 2 گیگ دوال .
امکان تهیه چه مارکی هست ؟
وضعیت گارانتی چطوره ؟
قیمت ؟
فعلا .
نقل قول:
طرف حساب چه کسی هست ؟ :
رمی میخوام که GMH یا GKX باشه 100% کیت 2 گیگ دوال .
امکان تهیه چه مارکی هست ؟
وضعیت گارانتی چطوره ؟
قیمت ؟
فعلا .
با من هستی حسین جان؟؟
والا یکی از دوستان رفته بود واسه خرید جنس... اونم دوست بنده نبود!! دوست یکی از آشنایان بود...:1. (38):
من خودم هم بدجور دنبال GKX or GMH هستم... ولی پیدا نمی شه...:1. (28):
پاسخ: راهنمایی خیلی فوری برای خرید رم با چیپ GMH
نقل قول:
با من هستی حسین جان؟؟
والا یکی از دوستان رفته بود واسه خرید جنس... اونم دوست بنده نبود!! دوست یکی از آشنایان بود...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من خودم هم بدجور دنبال GKX or GMH هستم... ولی پیدا نمی شه...
با شما ؟! نیدونم ! ( آخه دیدم عنوان تاپیک .... گفتم ببینم باید با چه کسی صحبت کنم ..... )
مهم نیست که اون شخص چه نسبتی با شما داره :1. (38): مهم اینه که اگر کسی رمی بخواد باید با کی صحبت کنه ؟:1. (40):
کجا پیدا نمیشه : ایران ، دبای ، کجا ؟؟؟
مرسی.
نقل قول:
با شما ؟! نیدونم ! ( آخه دیدم عنوان تاپیک .... گفتم ببینم باید با چه کسی صحبت کنم ..... )
مهم نیست که اون شخص چه نسبتی با شما داره :1. (38): مهم اینه که اگر کسی رمی بخواد باید با کی صحبت کنه ؟:1. (40):
کجا پیدا نمیشه : ایران ، دبای ، کجا ؟؟؟
مرسی.
...!!
خوب حسین جان تاپیک رو من زده بودم!!!!:lol:
اگر شما دنبال خرید از دبی هستید باید از دوستان پرس و جو کنید... چون دوست بنده معلوم نیست دیگه کی برن دوبی...:1. (38):
GMH کلا هیچ جا پیدا نمی شه... چه ایران (ارومیه. تبریز. تهران.مشهد)!! چه دبی...:1. (26):
واقعا دنبالش هستی تیم 1300 بگیر که GMH هست... فقط 2گیگش واست حدود 200 چوخ آب می خوره...:wink:
نقل قول:
خوب حسین جان تاپیک رو من زده بودم!!!!:lol:
اگر شما دنبال خرید از دبی هستید باید از دوستان پرس و جو کنید... چون دوست بنده معلوم نیست دیگه کی برن دوبی...
GMH کلا هیچ جا پیدا نمی شه... چه ایران (ارومیه. تبریز. تهران.مشهد)!! چه دبی...
واقعا دنبالش هستی تیم 1300 بگیر که GMH هست... فقط 2گیگش واست حدود 200 چوخ آب می خوره...:wink:
eeee من نمیدونستم صاحابش بودی ( به قول اخراجی ها :love:)
نه من دنبال خرید نیستم دیدم عنوان تاپیک .... گفتم یک سری بزنیم ببینیم چه خبره !:دی دوست شما هم که دیگه امده و کاری از دستش بر نمیاد !
GMH پیدا میشه ولی کار کرده ! همه در جریان هستیم دیگه که تولیدش .... کارکرده یا طرف از قبل خریده باشه و هنوز نفروخته باشش .... که این هم خیلی درصدش کمه !
تیم 1300 احیانا 100% هست ؟!:1. (27): 200 چوق ؟!؟!!!! :1. (27)::1. (27)::1. (27):
با این قیمت دنبالش نباشم بهتره :دی !!!
نقل قول:
eeee من نمیدونستم صاحابش بودی ( به قول اخراجی ها :love:)
نه من دنبال خرید نیستم دیدم عنوان تاپیک .... گفتم یک سری بزنیم ببینیم چه خبره !:دی دوست شما هم که دیگه امده و کاری از دستش بر نمیاد !
GMH پیدا میشه ولی کار کرده ! همه در جریان هستیم دیگه که تولیدش .... کارکرده یا طرف از قبل خریده باشه و هنوز نفروخته باشش .... که این هم خیلی درصدش کمه !
تیم 1300 احیانا 100% هست ؟!:1. (27): 200 چوق ؟!؟!!!! :1. (27)::1. (27)::1. (27):
با این قیمت دنبالش نباشم بهتره :دی !!!
کارکرده کروشیال 16FD3 پیدا کردی حسین جان منم خریدارم... خبر بدی ممنون می شم!!
قربانت...:love:
جانم ؟؟؟!!!! خیلی بد پیدا میشه !
ok اگر پیدا کردم بهت خبر میدم .