من کلا عاشق اینطور چیزاییم که ماوراالطبیه هستند.
تحقیقات بسیاری هم کردم و همونطور که برخی دیگر هم اعتقاد دارند به یکجا ختم میشه همه ی این مسایل
Area51
منطقه ی 51 رازهای بسیاری دارد که تا کنون نیز آشکار نشده.
این منطقه توسط دولت امریکا تحت شدید ترین تدابیر امنیتی محافظت میشه و به بخشهای مختلفی تشیل شده.
داستان از آنجا شروع میشه که که در زمانهای اولیه ریاست هیتلر یک بشقاب پرنده در آلمان سقوط کرد و موجودات فرازمینی آن نیز که در حالت وخیمی به سر میبردند عمل جراحی شدند و زنده نماندند و دانشمندان وقت آلمانی تحقیقات را بر روی جسد موجودات و همچنین برسی و الگو برداری از بشقاب پرنده شروع کردند و نمونه های اولیه ای از بشقاب پرنده را برای ساخت پایه ریزی کردند به صورتی که قرار بود هیتلر از آنها به عنوان تانکهای پرنده استفاده کند که هیتلر کنار رفت و تمامی پروژه به Area51 در امریکا منتقل شد که در 90 مایلی شمال Las Vegas واقع است که کاملا حفاظت شده است و اجازه داده نمیشود از چند مایلی این منطقه عبور کرد.
امریکا تاکنون نمونه های کاملتری از این بشقاب پرنده ها را ساخته است و برخی بیز اعتقاد دارند برخی از بشقاب پرنده هایی که در بعضی جاها دیده میشه از همین منطقه میآیند .
خیلی بحث مفصلی داره اگه بخام بنویسم میتونم تا 20 صفحه هم مطلب بنویسم در مورد همین قضیه اما تا همینجاشو داشته باشید.
باز هم عرض میکنم که تمامی اینها واقعی میباشند و میتونید با کمی جستجو EN به این نتایج برسید.
YouTube را هم سری بزنید کلیپ های شگفت انگیزی از این منطقه 51 دارد.
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks